• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Himalaya Tuzu Kürü

bir sene öncesi kullandim ben galiba. arkadasimin tavsiyesiyle .beraber gittik aldik .torbanin icinde .parca parcaydi.bi de elimize brosur verdi.faydalarini falan yaziyordu.aksamdan suyun icine atiyorsun.sabahleyin ac karnina bir bardak iciyosun . ben gördüm tv de .arkadasim bana mide bulantin normal .kötü bakterileri atiyosun demisti.ama ben devam edemedim ,cok pahali bir seyde degil..ben sadece bir iki gün denedim.herkesin bünyesi farkli farkli .

GERÇEK HİMALAYA MİNERAL TUZU-Alexandersalz -Pembe Himalaya Tuzu-kullanıyorum bende.pakistandan gelen bu pembe tuzu hem yemeklerimde hem cilt temizliğinde kullanıyorum.çokda pahalı değil 500 gr ı 15 tl uzun bir sürede gidiyor

bildigim kadarıyla o tuz almanyadan geliyor ama bilemedim şimdi

1 aydir kullaniyorum ben zayiflamak amacli icmedim ama iki kilo vermisim cok faydali imis. eskisi gibi yorulmuyorum.bu kuru 3 ay falan denemeyi dusunuyorum.yemeklerimdede normal tuzu biraktim sole den katiyorum ailecene kullaniyoruz.esimin yillardir kabizlik sorunu vardi bu bi mucize diyor:53:

Merhabalar,
Yaklaşık 1 yıldır bu tuzla haşır neşirim, benim boyun fığımı ve burun kuruluğum (sinüzit ve ayrıca burun kemiğindeki eğrilikten kaynaklanan tıkanmanın yaptığı baş ağrıları ve sağlıksız uyku), annemin bel fıtığını ve tansiyonunu, eşimin ve iş arkadaşlarımdan 2 kişinin egzamasını iyileştirdi. Cildim dirileşti, renk tonlarındaki farklılılar (lekeler) geçti, sivilcem yok onu bilmiyorum, eminim ona da iyi gelecektir.

İnternetteki çeşitli sitelerdeki faydalarını mutlaka okuyun, ama fiyatlar kesinlikle abartılı. Himalaya diye satılan kristal kaya tuzları, lambaları ve diğer tuz ürünleri Çankırı tuzudur, ve aslında fiyatları o fiyatlara göre çok çok daha makuldür. Renginin pembe olduğunu söyleyen arkadaşım, o renge aldanmayınız lütfen, o pembeliği veren, tuz mağarasında tuzu elde edebilmek için dağın içinde patlatılan barutun tuza verdiği renktir, hoş bir pembelik veriyor, estetik müthiş, ama sonuçta barut!!! -Tuzun gerçek rengi elbetteki beyazdır. Edinmek isteyenler bana ulaşabilirsiniz.

bende yemeklerde kullanıyorum bu tuzu. suya katıp içmek le yemeklerde kullanmak aynı etkiyi gösteririmi acaba. bi çok hastalıga iyi geldigini biliyorum ama. sırf zayıflamak için degil saglık içinde yemeklerde kullanmanızı tavsiye ederim.

kızlar bu himalaya tuzu,bildiğimiz tuz gibi değil.ayrıca lezzeti de daha güzel.ben çok fazla tuz tüketirim ve heryerim ödem olur şişer.şimdilerde bu tuza geçtim ve neredeyse hiç şişmiyorum.üstüne de işlemden geçmemiş daha çok faydası olan mineraller kazanıyorum.yani kötü bişrşey değil merak etmeyin.

Ben diyabet hastasıyım biraz önce aktardan 500 gr kadar himalaya tuzu aldım. Ama gerçek himalaya tuzu olup olmadığını nasıl anlayabilirim ki ?
Böyle turşulara katılan iri tuz gibi şekli. Acaba denesem mi :17: kararsız kaldım :44:

bende 17 tl ye aldım beyaz renkde bir paket 500gr himalaya tuzunu.pakistan imalatı yazıyor.mercimek büyüklüğünde kristal beyaz parçacıklı .
bakalım ben de bir süre kullanmaya çalışacağım.bir tanıdık bu tuz ile 5 kilo verdiğini söylemiş. biz de komşularla almaya karar verdik.
sizlerde n kullanıp memnun olan var mı?
hatta komşum kullanırken idrarın renginin artık koyu olduğundan bahsetmişti.sizde öyle bir belirti gören var mı?

Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık. Ben halit tuzu 1 kg 25 tl e temin ediyorum normalde piyasada 30 tl. Bu konuda da yardımcı olabilirim

Denemek istiyorum ama su pembe beyaz olayina takildim aslinda.
Fayda gorenler nekadar surede kac kilo verdigini ve hangi renk kullandigini yazabilirmi

Arkadaşlar, bu konuda uzun zamandır yorum yazan olmamış, ben de almayı düşündüm ama kararsız kaldım,
Yakın zamanda kullanan ve fayda gören var mı ?

bu konuda deneyimli kızlaaar cevap verin hadi hadi..:32:

ben soğan kürüne başladım bugün, yarın da spora başlicam. bu himalaya tuzu işe yarıyorsa gerçekten onu da denemek istiyorum bi yandan. :52:

Back