- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
-
- Konu Sahibi sookiestackhouse
Ay tuvaletten cikip el yikamayan o kadar insana rast geldim ki. Avm tuvaletinde bi 5 dk vakit gecir oyle coklar ki. Hayir anlamiyorum su var sabun var yahu.Dışarda asla tuvalet kullanmam ama bir gün bi restoranın lavabosuna gittim baya da elit bir yerdeydi neyse içerisi doluydu bir kadın çıktı tuvaletten ama eller saçlarda, kırmızı ojeler parmakta saçlar permalı, tam takır ama hiç elini dahi yıkamadan çıktı gitti ve ben lavaboya girdiğim zaman kusacaktım, o bütün bağırsağını boşaltmış da bir su bile çekmemiş, hayır kendini nasıl temizledi acaba ki elini bile yıkamadı Ve gidip yemeğe oturacak o kadın afiyetle yiyecek.
Sonra da bir sürü salgın hastalık, insanlar çok pis ya gerçekten çok pis midem bulanıyor.
Anadan babadan temizlik terbiyesi almaları lazım. Kendi pis kokularını da parfümle kapatıyorlar bir de ıyyyyy.!
Evet en kizdigim sey evini kirklayip titizim bak ben diye goze soka soka cam mermeri silen hanimlarimiz camdan salata soyar camasirlarimin ustune sofra bezi silkeler arka bahceye her b.ku atar. Aman evim temiz olsun disarisi beni ilgilendirmez kafasi..Bizimde mahale aynen basliginda yazdigin gibi.. Cok temiziz cok titiz camlarin kenarlari balkonlar silinir ama sokaga bakarsan pislikten gecilmiyor.. Cöpler cöpcu gectindede atiliyor veya cöpler balkondan atarlar.. Bende burdan kurtulmak istiyorum
Hmm söylediklerinizde haklısınız. Fakat tuvalet kapısına, taharet musluğuna dokunmadığımız gibi o fırçaya da dokunmayın, peçeteyle tuvalet kağıdıyla tutabiliriz diye düşünüyorum.Şu TLC'de temizlik hastaları programı var ya, hani millet çocuğunu bile dezenfektanla yıkıyor kendi evinde mikrop korkusuna, sonra çöp evlerdeki klozeti dirseğine kadar sokup süngerliyor. Biz de olsa titizler kapısından girmez o evlerin pis diye.
Buarada titiz bir insan değilim ama bir tane titizlikten kaynaklanan pislik huyum var. Çok merak etmiş herkes madem hepimiz umumi yerlerde temiziz kim bu insanlar diye, ifşalıyorum kendimi. Klozete tuvalet kağıdı serme, sifon pistir diye basmama huylarım yoktur ama hiçbir güç bana umumi tuvaletlerdeki tuvalet fırçasını kullandırtamaz. Çok pis geliyor çünkü.
Hmm söylediklerinizde haklısınız. Fakat tuvalet kapısına, taharet musluğuna dokunmadığımız gibi o fırçaya da dokunmayın, peçeteyle tuvalet kağıdıyla tutabiliriz diye düşünüyorum.
Lavabo çıkış kapısını bile tutmam, elimi kuruladığım kağıtla tutar açarım sonra da kağıdı çöpe atarım. Ayrıca tuvaletlerdeki peçeteleri de toparlar çöpe atarım kimse peçetesini çöpe atmıyor o da iğrenç görünüyor bence :/
Maalesef cocuklarla ilgili oyle bir problem var, bazen cocuklar tuvalete gitmeyi bekleyemeyecek kadar son anda tuvaletlerini soyluyorlar, veyada yakinlarda tuvalet bulamiyoruz...bazen bende istemesemde cocuklara tenhada cis yaptiriyorum.Bunlar her yerde. Evinin balkonundan halı kilim sofrabezi silker, çocuk küçük ya her yere işetiverir sanki küçük çocuk çişi kokmuyormuş gibi, makyaj yapmak ile temizlik arasında pozitif bir korelasyon yok bence ama Bunların kişisel bakımlarını da yaptıklarını sanmıyor öff bugün kk temizlik günü anlaşılan
İiğğreennçç evet :/ napalım işte ben evimde en ucuzundan alıp yılda değiştiriyorum fırçayı bence de tiksinti vericiOnlara dokunabiliyorum ben mesela, peçete kağıdıyla tutmak aklıma gelmiyor. Esasında tuvalet fırçası sapıyla da çok bir alıp veremediğim yok ama hani fırça kabının altında su birikir ya o su Fırçadan biryerlere damlar ya da üstüme sıçrar diye çekiniyorum.