- 20 Ocak 2010
- 45.309
- 154.192
- 43
-
- Konu Sahibi sookiestackhouse
OOHAA!!!bunun yanı sıra genel temizliğin eksik olduğu da kesin ama.
ben mesela yerleri sildiği viledayı klozete sokup içinde döndüren temizlikçi de gördüm. dokunduğumuz oturduğumuz yerler temiz değil ki?
Hayır biz mi çok titiziz onlar mı çok pis . Çogu insan o kadar titizlik hastası olmamasına ragmen dikkat ediyor böyle şeylere. Benmde üniversiteden bir kız vardı yurtta afedersn eli büyük abdest kokuyordu . baya kokuyordu ama hatta arkadasmda bu kız kokuyor gibi geldi sanki falan demişti . artık ne durumda işini hallediyordu bilemiyorum . Yada baska sebepten kokuyordu. Burdan öyle atanlara sesleniyorum biraz adap edep ögrenin kendi evinzde nasılsanız öyle davranın !Buna ben de rastladım kusmamak için kendimi zor tuttum. Kendisi belli yaşa gelmiş üniversite öğrencisiydi bir de. Evinde böyle atmadığına göre dışarda niye bu kadar delirip iğrenç iğrenç şeyler yapıp umumi tuvaletlerin anasını ağlatıyorlar anlamadım.
İlkokul ortaokul ve lise yıllarım tuvaletimi okulda yapmamak için tutmakla geçti hep....
bunun yanı sıra genel temizliğin eksik olduğu da kesin ama.
ben mesela yerleri sildiği viledayı klozete sokup içinde döndüren temizlikçi de gördüm. dokunduğumuz oturduğumuz yerler temiz değil ki?
ay ne diyosun kardeş ya. gözümün önünde canlandı
Yuh artık bildiğin düz mantık .OOHAA!!!
Birgun isyerinde yasak olmasina ragmen musteri girmis bizim tuvaleteKlozete çamurlu ayaklarıyla basıp üstten üstten işeyenleride unutmayalım çünkü onlar çok temiz totolarını klozete koyamazlar ve heryere işerler
Allahtan temizlik imandanmış yahu :)temizlik imandandir
Maalesef kadınlarımız erkeklerden daha pis bu pisliği temizliğide öğreten gene kadınlsr sonuçtaBirgun isyerinde yasak olmasina ragmen musteri girmis bizim tuvalete
8-9 yasindaki oglunu ayakkabalriyla klozete cikartmis isetiyordu
Igrenclikten baska birsey degil biz oraya oturuyoruz ama kadinin umurunda bile degil
Oyle bir bagirmistim ki kadin cocugun donunu cekemeden apar topar kosarak kacmisti , sinir krizi gecirmistim resmen
Ben de hep derim bunu kadinlar daha pis diyeMaalesef kadınlarımız erkeklerden daha pis bu pisliği temizliğide öğreten gene kadınlsr sonuçta
Hele o full makyajlı çok güzel giyinmiş mis gibi ter kokanlar yok mubirde otobüste hep yanıma denk gelmiyorlar mı 0 makyajlıyım normal giyinirim üstüne üstlük şişmanım ama ter kokmam en korktuğum şeylerden biridir bacılar yıkanın yıkanın hava sıcak kokuyonuz valla