- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
-
- Konu Sahibi socialscientist
Kuzeye gitme de. Koronalı diye 2 kişiyi idam etmiş bugün. Karantinayla uğraşamam demiş
Psikolojik olsa çamaşırında leke olmazdı.Koltuğa sinecek kadar kokan popo emin olun yürüyen lağım gibidir. Yani Koku adamdan gelseydi daha önce hissederdiniz mutlaka. Sizin psikolojiniz bozulmuş virüs yüzünden.
İşin şakasıydı da. yurtdışına iken güney kore den Arkadaşlarım olmuştu. Cidden tertemiz, düzenli ve güzeller.Düzelttim
Dün Güney Korelilerle ilgili tesadüfen bir video izlemiştim, kesinlikle kibar, evde iş bölümü yaparlar, kıl yoktur ama varsa da epilasyona giderler, sık duş alır, ter kokuları zaten ırk olarak yoktur, bayanlar kadar bakım malzemeleri vardır diyordu... Sonra bugün bunu okudum, çocukları toplayıp oraya gidiyorum ben...
İşin şakasıydı da. yurtdışına iken güney kore den Arkadaşlarım olmuştu. Cidden tertemiz, düzenli ve güzeller.
Yukarıya link koydumUzakdoğulu yakışıklılara zaafım var zati sokmayın aklıma
Oh my goooddYukarıya link koydum
Bunu sormaları aynı tuvaleti kullanan insanlar İçin olabilir. İdrar yaparken bile Her yere sıçrıyor. Aynı tuvaleti kullanıp ishal olana bile, ishal bulaşıcıdırIcinizi rahatlatacak bisey soylicem; korona insan diskisindan gecmiyormus dunya saglik orgutunun sitesinde sikca sorulan sorular bolumunden baktim (Kim sikca sormussa artik bu soruyu?! Sanki virus gecmedigi zaman her yere s..ciyoruz.) o yuzden erkek arkadasiniz rahat olabiliraksirip tiksirmasi daha tehlikeli.
Güney Korelilerin hakkında bir video izlemiştim. Orada da bu "romantik" tiplerin tv ye özgü olduğunu. Yabancı kadınların bunlara özenip gelip hayal kırıklığına uğradığını söylüyorduDün Güney Korelilerle ilgili tesadüfen bir video izlemiştim, kesinlikle kibar, evde iş bölümü yaparlar, kıl yoktur ama varsa da epilasyona giderler, sık duş alır, ter kokuları zaten ırk olarak yoktur, bayanlar kadar bakım malzemeleri vardır diyordu... Sonra bugün bunu okudum, çocukları toplayıp oraya gidiyorum ben...
Tip 1Yani çekinmesi olsa veya dışarıda taharet yapamasa bile eve gelince bir duş alması gerekirdi, demek ki böyle rahat edebilmiş. Hijyen aileden gelen bir terbiye, beni çok tiksindirir bu. Sizin gibi birinin saygısının kalacağını sanmıyorum, en kötüsü bir zaman sonra kendinize de saygınız kalmayabilir. Uyarın isterseniz.
Bir de nişanlınız diyabet demişsiniz, tip 1-2?
ben sizi anlayamadım . Sürekli bu erkek arkadaşınızdan şikayet ediyorsunuz ve evlenmeyi düşünüyorsunuz bildiğim kadarı ile. Ayrıca evlenmeyi pek de istemiyorsunuz. Neden hala berabersiniz ?
Bu soru sahibinin sürekli aynı tarzda soruları var. Sanırım nişanlısının annesi bu kadar ilgilenmemiştir oğluyla. Nişanlısıyla 5 yaşındaki çocuk gibi ilgileniyor, çok ilginç geliyor bana. Kesinlikle de kopamıyor. Bir anne gibi ilgileniyor nişanlısıyla. :) Hem şikayet ediyor, hem düzeltmeye çalışıyor, hem kızıyor. Çektiği çilenin kutsal olduğunu düşünüyor bile olabilir...