Hijyen problemi

Söylemeden edemeyeceğim ama her erkek arkadaşımda beyaz dondan upgrade, diş fırçalama, tırnak bakımı, duş alma, tuvalet sonrası el yıkama vs alakalı bir gözlem ve eğitimden geçirmişimdir ama düşününce ne gereksizmiş, ne insanlıkmış, ne kadar gereksiz iyi niyet... Anne- kreş- ilk okul- yurt- ev arkadaşından geçen eğitimlerde değişmeyen kişiyi bir de siz eğitiyorsunuz...

Neyse Corona’dan sonra toplaşıp Güney Kore’ye gidelim kızlar.

Koltuğa sinecek kadar kokan popo emin olun yürüyen lağım gibidir. Yani Koku adamdan gelseydi daha önce hissederdiniz mutlaka. Sizin psikolojiniz bozulmuş virüs yüzünden.
Psikolojik olsa çamaşırında leke olmazdı.

Konu sahibi, bence direk söyleyin. Bu aralar sağlığımız için temizlik konusunda daha dikkatli olmalıyız, deyin. Yine yok ya ben temizim derse kirli çamaşırını gösterin.

Ellerinizi yara olacak kadar yıkamayın öncelikle bu zarar ve fazla.. kıvamı tutturmak lazım

Bence söyleyin valla ben söylerdim. En az utandıracak şekilde bence taharet çok önemli her gün iç çamaşırı değiştirmek de öyle gibisinden bi konuşma ile söyleyin şakası yok berbat bi şey. Her türlü kokudan nefret ederim ama bu kokudansa ter koksun yani..

Bir de bu konudan bağımsız ama aramızdan bazıları da israf etmiyor mu suyu? Bi giydiği şeyi asla ikinciye giymeyenler hemen makineye atanlar.. bu gözler şu forumda makineyi 2 kere çalıştıran her hafta perde yıkayan gördü ya kesin temiz olsun diye.
Ben mi pisim benim bildiğim çorap iç çamaşır her gün vucüt 1 kere yıkanıp çıkılan duştan sonra değiştirilir ama pantolonları üstleri tekrar giyiyorum ben. Ter kokusuna da çok dikkat ederim garanti vereyim kokmuyor tekrar giyince. İçimde atlet var sonuçta terle direk temas etmiyor .. böyle düşünüyorum yani. Dünyanın dengesi bozuldu herkes çoluğunu çocuğunu düşünsün çok kötü hayatlar bekliyor olabilir onları su aşırı aşırı israf ediliyor ama bizim akarken dönüp bakmadığımız şey hala afrikada büyük lüks..

Uzakdoğulu yakışıklılara zaafım var zati sokmayın aklıma

Ay istemsizce güldüm benim oğlanda pırt yaparken bezine kacırıyor arada o geldi aklıma. Koca adam temizleyemiyorsa işiniz zor. Şimdi kokmayan yer bile kokuyordur size

Adam çamaşırını çıkarıp kirli sepetine atıyorsa, sizin göreceğinizi biliyordur. Bilmem kaç yaşına gelmiş adamı, bu konuda eğitemezsiniz ve uyarsanızda sonuç değişmez. Çünkü alışkanlık bu.
tek çözüm ayrılmak. Kaç senelik sevgiliniz? 5 senelik mi mesela ? 5 sene sevgililik evliliğin 1 senesi etmez söyleyeyim. Aynı evde yaşasanız bile aynı değil.

Bunu sormaları aynı tuvaleti kullanan insanlar İçin olabilir. İdrar yaparken bile Her yere sıçrıyor. Aynı tuvaleti kullanıp ishal olana bile, ishal bulaşıcıdır

Güney Korelilerin hakkında bir video izlemiştim. Orada da bu "romantik" tiplerin tv ye özgü olduğunu. Yabancı kadınların bunlara özenip gelip hayal kırıklığına uğradığını söylüyordu
Gerçek hayatta onların da odunu çokmuş yani.

Tip 1

ben sizi anlayamadım . Sürekli bu erkek arkadaşınızdan şikayet ediyorsunuz ve evlenmeyi düşünüyorsunuz bildiğim kadarı ile. Ayrıca evlenmeyi pek de istemiyorsunuz. Neden hala berabersiniz ?

Bu soru sahibinin sürekli aynı tarzda soruları var. Sanırım nişanlısının annesi bu kadar ilgilenmemiştir oğluyla. Nişanlısıyla 5 yaşındaki çocuk gibi ilgileniyor, çok ilginç geliyor bana. Kesinlikle de kopamıyor. Bir anne gibi ilgileniyor nişanlısıyla. :) Hem şikayet ediyor, hem düzeltmeye çalışıyor, hem kızıyor. Çektiği çilenin kutsal olduğunu düşünüyor bile olabilir...

Adam da muhtemelen konu sahibini annesi gibi gördüğü için evlenmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…