Hijyen problemi

Dış görünüşüne dikkat etmeyen biriyle arkadaş dahi olmam ben. Kaldi ki siz aynı evi paylaşmışsınız. Bakımına,hijyenine dikkat etmeyen birinin kendine saygisi yoktur ki bana saygisi olsun. Ne arkadaş ne sevgili ne eş olur ondan.

Çamaşırlarını neden siz yıkıyorsunuz ki ! İyi bir üniversitede sosyoloji okuyan bir kadının toplumsal cinsiyet rollerini bu kadar kolayca kabullenmesine şaşırdım.
Sosyoloji okuduğumu nerde söyledim ki
Neyse konu o değil. Toplumsal cinsiyet rollerini kabullendiğim fikrine nereden kapıldınız ki? Çamaşırları hep ben yıkıyorum demedim. Hep ben de yıkamıyorum. Çamaşır makinesi yıkıyor makineye de kim müsaitse o atar. Hatta bu aralar ben yoğunum ev işlerini nişanlım yapıyor. İş paylaşımı konusunda sıkıntımız yok. Bu sefer ben atayım makineye dedim ve bu hijyen sorunu dikkatimi çekti.
Bazıları da sırf klavye delikanlılığı için yorum yazıyor. 100 cevaptan 98'i sorduğum soruya cevap değil
Ek bilgi: sosyal bilimci denince akla bir tek sosyoloji gelmesin.

Diğer yorumları da gördüm. Sevgiliniz bildiğiniz sizi küçümsüyormuş .Bence hırsınızı sevgilizden çıkarın ,buradaki klavye delikanlısı ben değilim .

Kirli çamaşırlarını dokun meydana diyorsunuz yani

Valla güzelcim kusura bakma nickini görünce benim beynimde direkt nişanlısının ezdiği üstelik sevişmediği kadın bu diye ampül yanıyor. Sık konu açanlar tanınıyor haliyle ve ister istemez sadece konu özelinde yorum yapamıyoruz.

Tamam da ben sosyolog değilim ki. Toplumsal cinsiyet rolleri de ilişkimizdeki tek problemsiz konu diyebilirim. Yani bu çıkarımlar yanlış, yorum alakasız, her sosyal bilimciyi sosyolog sanmak cahillik falan filannn

Yani doğal olarak diyeceğim ama dödmdkdgks kıçının değdiği yeri koklamak dkdkdkdkfdk
E kokunun kaynağını bulmaya çalışıyordum koklamadan nasıl bulayım allah aşkına meraklı değilim kıçını koklamaya yaniiii
Neyse adam bağırsaklarını bozmuş mevzu buymuş. Ben de böyle bir koku almamıştım daha önce zaten.

Tamam da ben sosyolog değilim ki. Toplumsal cinsiyet rolleri de ilişkimizdeki tek problemsiz konu diyebilirim. Yani bu çıkarımlar yanlış, yorum alakasız, her sosyal bilimciyi sosyolog sanmak cahillik falan filannn

O cahillik falan filan da sizin yazilanlardan sadece o kisma takilmaniz bilgelik falan filannn

Estağfurullah
Söyledim zaten bağırsaklarını bozmuş.

Ona mı yorum yapmışım ben? Sosyolog olmanız hakkında tek bir cümle kurmadım. Yorumlar konuyla alakasız dediğiniz için evet alakasız çünkü sık konu açıyor ve tanınıyorsunuz dedim. Okuduğunu anlama falan filan.

Ona mı yorum yapmışım ben? Sosyolog olmanız hakkında tek bir cümle kurmadım. Yorumlar konuyla alakasız dediğiniz için eve alakasız çünkü sık konu açıyor ve tanınıyorsunuz dedim.
Cevap verdiğiniz yorumda bundan bahsediyorum. Siz de reddettiğim şeyi destekler bir şey yazmıştınız. Ben de açıkladım tekrar.
Burda böyle bir problem var. Bir tane erkek arkadaşımla ilgilş konu açtım diyelim, 3 gün sonra da idrar yolu enfeksiyonumla ilgili konu açtım. Gelen cevaplar senin erkek arkadaşın sana şöyle yapmıştı o yüzden böyledir minvalinden saçmalık.. Böyle yapınca kimsenin derdine derman olmuyorsunuz. İnsanlar sorunlarına çözüm aradığı için yazıyor buraya. Tabi herkes istediği gibi konuşabilir ama faydasız

İdrar yolu enfeksiyonuyla ilgili konu açarsanız üç gün sonra nişanlınız kendi hijyenine dikkat etmediği için olmuştur derim ben de mesela bu konudan yola çıkarak.
Dertleriniz birbiriyle bağlantılı çünkü. Siz kendi dünyanızda alakası olmadığını düşünüyorsunuz muhtemelen ama dışardan görünen öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…