Hijyen problemi

Farkında mısınız, nisanlinizla ilgili tepki çekecek konular açıp sonrada öyle değil böyle olmuş diyorsunuz hep. Hadi kalktığı yerden bağırsakları bozuk diye iğrenç kokular yukseldi, donlarina ne oldu? Onlara da bağırsakları bozuk diye mi kaçırdı? Ben sizden hiçbir şey anlamadım kusura bakmayın ama. Hem şikayet edip hem de bir şey yokmuş, öyle değil böyle olmuş tavrinizi hiç sevmiyorum. Bogk.

Bu konuda da akladık cocugu, Hamd olsun

O pis donu çamaşırlarla birlikte makinaya atmadınız değil mi yoksa attınız mı başka sorum yok
Adamı da bırakın gözünüzü seveyim yaa

Bunu ben de fark ettim, sonradan hep “aslında şöyleymiş” falan deyip sevgilisini aklıyor. İlginç.

Hay Allah iyiliğini versin.gece gece iyi güldüm.aklımada şu fıkra geldi.özellikle bunu o nişanlına anlat oradan yola çıkarak ta asıl soruyu sor.bak şimdi fıkra şöyle ''yaşlı bir amca birgün bir iççamaşırı dükkanına girmiş.oradaki donlara bakarken tezgahtar kız geliyor ve diyorki''buyrun beyefendi nasıl yardımcı olabilirim.amca diyorki' kızım ben don olacağım don bakıyorum.peki bey amca nasıl birşey olsun.silip giyermisiniz mesela diyor.amcada bunu yanlış anlayıp asıl bombayı patlatıyor''valla kızım arada silmeden giydiğimde oluyor'':))

Doğru didin aksırıp tıksırması daha önemli adam temizse bile kaçırabilir dimi yani

valla ne yalan söyleyeyim, ben temiz insan seviyorum. Eşimle evlenmeden önce, her buluşmamızda iyice emin olmak istiyordum, dişlerinden, tırnaklarından, nefesinden bile. Değil donu, kokusu. Ne kadar seversem seveyim, bir ağız kokusu bile beni acaba dedirtebilirdi. Kadın ya da erkek dikkat edeceğiz. Önce kendimiz sonra da hayatimizdaki insanlar için dikkat edeceğiz. Nisanliya bok kokusu koklatmak da nedir yani? Böyle bir adamla nisanli kalmak da nedir? Bu adam temiz değil ama siz de temiz falan değilsiniz, nisanliliga devam. İleride 'eşim taharet almıyor iki' konusu görmek işten bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…