- 4 Şubat 2019
- 3.855
- 8.601
-
- Konu Sahibi socialscientist
Ona da yıkattırıyordum da görmüyor heralde ne bileyim. Ben delirmişte olabilirim. Her şey kokuyor bana şuanYani kedi köpek eğitiminde tuvaletini evin içine veya yapmaması gereken bir yere yaptığında çekiştirip orayı koklatıp burnuna bir pıt vuruyoruz ve azar şeklinde kaşlar çatık "yaramaz seni, bir daha asla yapma" deyip işaret parmağımızı sallıyoruz. Erkek arkadaşımın oturduğu yerden kalkmasından sonra öyle bir koku alsam -hastalık vs ihtimal dahilinde değilse- bunu yapardım herhalde. Bir de o örtünün o kısmını önce ona elinde yıkattırır sonra makineye atardım. Siz neden annesi gibi bu kadar arkasını topluyorsunuz ki? Adam hiç çamaşır da yıkamıyor evde herhalde ki kendisi görmüyor lekeleri falan. Görse utanıp temizliğine dikkat ederdi önce kendi sağlığı için sonra da size olan (?) saygısından.
Kokuyu alınca pek gülünmüyorBu konuyu hatırlayanlar eskilerde biri daha açmıştı .Bayağı dalga konusu olmuştu.
Ah besocialscientist , gercekten cok duzgun kaliteli kızsın.
Ne diye cekersın su cocugu senı anlamiyorum.
Yine benden nefret edeceksin bılıyorum boyle dedım diye ama, sogumamanı aklım almıyor.
Su saatten sonra degısecegıne inanmanı aklim almıyor. Keyıf sefa ıcınde su hayatı yasamak varken su adamı eğitmeye calısmanı, katlanmanı aklım almıyor.
Sen bu cocuktan ayrılınca mahalledeki cocuklara cıkolata dagıtacagım suan adadım.
Gulenlerin kokuya guldugunu dusunmuyorum mesela ben.Kokuyu alınca pek gülünmüyor
Kesinlikle katılıyorum hijyen+ bakım=kendine saygıdır karşındakilere saygıdır ..Yani çekinmesi olsa veya dışarıda taharet yapamasa bile eve gelince bir duş alması gerekirdi, demek ki böyle rahat edebilmiş. Hijyen aileden gelen bir terbiye, beni çok tiksindirir bu. Sizin gibi birinin saygısının kalacağını sanmıyorum, en kötüsü bir zaman sonra kendinize de saygınız kalmayabilir. Uyarın isterseniz.
Bir de nişanlınız diyabet demişsiniz, tip 1-2?
Kuzeye gitme de. Koronalı diye 2 kişiyi idam etmiş bugün. Karantinayla uğraşamam demişDün Korelilerle ilgili tesadüfen bir video izlemiştim, kesinlikle kibar, evde iş bölümü yaparlar, kıl yoktur ama varsa da epilasyona giderler, sık duş alır, ter kokuları zaten ırk olarak yoktur, bayanlar kadar bakım malzemeleri vardır diyordu... Sonra bugün bunu okudum, çocukları toplayıp oraya gidiyorum ben...
Beni de alın benii deeeDün Korelilerle ilgili tesadüfen bir video izlemiştim, kesinlikle kibar, evde iş bölümü yaparlar, kıl yoktur ama varsa da epilasyona giderler, sık duş alır, ter kokuları zaten ırk olarak yoktur, bayanlar kadar bakım malzemeleri vardır diyordu... Sonra bugün bunu okudum, çocukları toplayıp oraya gidiyorum ben...
Benim kocada oyle olmustu koltuk ortüsünu sildim koku sıktım falanİyi geceler
Normalde aşırı titiz bir insan değilim ama genel olarak düzen ve temizlik konusunda dikkatliyimdir. Şimdi bu virüs salgını ben de hiç beklemediğim şekilde aşırı bir kaygılanma durumu oluşturdu. Yıkamaktan ellerim yara oldu o derece.
E bu durumda temizliğine dikkat etmeyen nişanlım iyice gözüme batmaya başladı. Yani elini kolunu yıkıyor, duş alıyor, dişlerini fırçalıyor amaa sanırım taharet konusunda biraz eksik
Çamaşırlarını makinaya atarken farkettim çok afedersiniz poponun arasına denk gelen kısımları biraz kirliydiama anlamıyorum bu adam yıllarca bana hiç kokmadı yanii nasıl oluur? Az öncede koltukta oturdu kalktı, koltuktan kalktığında poposunu koyduğu yerin koktuğunu farkettim. Bir koku geldi kokladım ve koltuk örtüsünü makinaya atıyorum şuan kendisi de duşta.
Nasıl söylenir hanımlar bu? Ay üstü kapalı anlamıyor. Ben hayatta kokmamm, ben aşırı temizim modunda.. Duşa da her gün girmez. Bazen ısrar ediyorum gir gir diye. Bir de ilginç bir şekilde 3 gün duş almaz ama kokmaz daişte bi bu taharet şeysinden kokuyor. Yoksa ben mi delirdimm??