Hijyen problemi

Yani kedi köpek eğitiminde tuvaletini evin içine veya yapmaması gereken bir yere yaptığında çekiştirip orayı koklatıp burnuna bir pıt vuruyoruz ve azar şeklinde kaşlar çatık "yaramaz seni, bir daha asla yapma" deyip işaret parmağımızı sallıyoruz. Erkek arkadaşımın oturduğu yerden kalkmasından sonra öyle bir koku alsam -hastalık vs ihtimal dahilinde değilse- bunu yapardım herhalde. Bir de o örtünün o kısmını önce ona elinde yıkattırır sonra makineye atardım. Siz neden annesi gibi bu kadar arkasını topluyorsunuz ki? Adam hiç çamaşır da yıkamıyor evde herhalde ki kendisi görmüyor lekeleri falan. Görse utanıp temizliğine dikkat ederdi önce kendi sağlığı için sonra da size olan (?) saygısından.
Ona da yıkattırıyordum da görmüyor heralde ne bileyim. Ben delirmişte olabilirim. Her şey kokuyor bana şuan

İyide her gun dus alsada,orasi temizlenmez ki..
Dogru duzgun taharet ypmadiktan sonra. Ki gercekten koku aldıysanız muhtemelen cok dkkat etmiyor

Donlarini kendi yikasin, belki bir aydınlanma yaşar.

Ah be socialscientist socialscientist , gercekten cok duzgun kaliteli kızsın.
Ne diye cekersın su cocugu senı anlamiyorum.

Yine benden nefret edeceksin bılıyorum boyle dedım diye ama, sogumamanı aklım almıyor.

Su saatten sonra degısecegıne inanmanı aklim almıyor. Keyıf sefa ıcınde su hayatı yasamak varken su adamı eğitmeye calısmanı, katlanmanı aklım almıyor.

Sen bu cocuktan ayrılınca mahalledeki cocuklara cıkolata dagıtacagım suan adadım.

+1 de benden

Eğitimli, çalışan, kendi ayaklari üzerinde duran kadın boyleyken, bu sartlari saglamayanlara hic bir sey demeyelim

Ohooo, adam daha nişanlısına moklu donunu göstermekten çekinmiyor, bunu kabul edip, hala daha düzelir umuduyla konusacam diyorsanız, ileride daha güzel goruntulere hazır olun. Bırak nişanlımı, kocami bosarim bu konular yüzünden. İğrendiğim, tiksindigim adamla isim ne?

Yukarda arkadaşın dediği gibi bu konuyu biri daha açmıştı evliydi ve baya sorun yaşıyordu bu sebeplerden aynıydı konunuz resmen ..
O zamanlarda taharet almayan bir sürü kadınımız ortaya çıkmıştı aklıma onlar geldi gece gece gülsem mi ağlasam mı şaşırdım 😂😂
Açık konuşabilirsiniz taharet konusunu belki alıyordur ama dışarıdayken belki özenle alamadığı için (sonuçta evde alınan kadar rahat olamıyor insan toplu kullanılan lavabo olduğu için ) çamaşırına geçmiş olabilir fakat 3 günde bir duşta ne bileyim garip yani🙄
2. Bir seçenek olarak ne yapın biliyor musunuz buraya üye olduğunuzu biliyorsa ooo konuya bak kadının eşi taharet almıyormuş şaka gibi böyle insanlar var mı vs vs diye laf atın konuşturun bu konunun üzerine gidin ve anlayıp düzelmesini bekleyin 🙄
Hoş çamaşırını kirliye atarken görceğinizi tahmin ediyordur artık pek bir çekingesi kalmamışsa işiniz zor ama bu konuyu ya açık konuşup ya üstü kapalı konuşup çözün bir an önce 🙄

Yani çekinmesi olsa veya dışarıda taharet yapamasa bile eve gelince bir duş alması gerekirdi, demek ki böyle rahat edebilmiş. Hijyen aileden gelen bir terbiye, beni çok tiksindirir bu. Sizin gibi birinin saygısının kalacağını sanmıyorum, en kötüsü bir zaman sonra kendinize de saygınız kalmayabilir. Uyarın isterseniz.
Bir de nişanlınız diyabet demişsiniz, tip 1-2?

Yani çekinmesi olsa veya dışarıda taharet yapamasa bile eve gelince bir duş alması gerekirdi, demek ki böyle rahat edebilmiş. Hijyen aileden gelen bir terbiye, beni çok tiksindirir bu. Sizin gibi birinin saygısının kalacağını sanmıyorum, en kötüsü bir zaman sonra kendinize de saygınız kalmayabilir. Uyarın isterseniz.
Bir de nişanlınız diyabet demişsiniz, tip 1-2?
Kesinlikle katılıyorum hijyen+ bakım=kendine saygıdır karşındakilere saygıdır ..
Hafife alınabilecek bir konu değil ben resmen her gün duştayım yazın günde 2 olur yani bu alışkanlık haline gelmiş günlük rutinimde olan bir durum ve herkesin de bu şekilde rutini olması gerektiğini düşünmekteyim en tahammül edemeyeceğim konu hijyen koku kıl.. konu sahibin yerinde olsam muhtemelen aynı yatağa şuan baş koyamazdım 🙄

Dün Güney Korelilerle ilgili tesadüfen bir video izlemiştim, kesinlikle kibar, evde iş bölümü yaparlar, kıl yoktur ama varsa da epilasyona giderler, sık duş alır, ter kokuları zaten ırk olarak yoktur, bayanlar kadar bakım malzemeleri vardır diyordu... Sonra bugün bunu okudum, çocukları toplayıp oraya gidiyorum ben...

Dün Korelilerle ilgili tesadüfen bir video izlemiştim, kesinlikle kibar, evde iş bölümü yaparlar, kıl yoktur ama varsa da epilasyona giderler, sık duş alır, ter kokuları zaten ırk olarak yoktur, bayanlar kadar bakım malzemeleri vardır diyordu... Sonra bugün bunu okudum, çocukları toplayıp oraya gidiyorum ben...
Kuzeye gitme de. Koronalı diye 2 kişiyi idam etmiş bugün. Karantinayla uğraşamam demiş

Dün Korelilerle ilgili tesadüfen bir video izlemiştim, kesinlikle kibar, evde iş bölümü yaparlar, kıl yoktur ama varsa da epilasyona giderler, sık duş alır, ter kokuları zaten ırk olarak yoktur, bayanlar kadar bakım malzemeleri vardır diyordu... Sonra bugün bunu okudum, çocukları toplayıp oraya gidiyorum ben...
Beni de alın benii deee 😂😂😂😂😍

İyi geceler
Normalde aşırı titiz bir insan değilim ama genel olarak düzen ve temizlik konusunda dikkatliyimdir. Şimdi bu virüs salgını ben de hiç beklemediğim şekilde aşırı bir kaygılanma durumu oluşturdu. Yıkamaktan ellerim yara oldu o derece.
E bu durumda temizliğine dikkat etmeyen nişanlım iyice gözüme batmaya başladı. Yani elini kolunu yıkıyor, duş alıyor, dişlerini fırçalıyor amaa sanırım taharet konusunda biraz eksik😏
Çamaşırlarını makinaya atarken farkettim çok afedersiniz poponun arasına denk gelen kısımları biraz kirliydi 😭 ama anlamıyorum bu adam yıllarca bana hiç kokmadı yanii nasıl oluur? Az öncede koltukta oturdu kalktı, koltuktan kalktığında poposunu koyduğu yerin koktuğunu farkettim. Bir koku geldi kokladım ve koltuk örtüsünü makinaya atıyorum şuan 🙄 kendisi de duşta.
Nasıl söylenir hanımlar bu? Ay üstü kapalı anlamıyor. Ben hayatta kokmamm, ben aşırı temizim modunda.. Duşa da her gün girmez. Bazen ısrar ediyorum gir gir diye. Bir de ilginç bir şekilde 3 gün duş almaz ama kokmaz da🤷‍♀️işte bi bu taharet şeysinden kokuyor. Yoksa ben mi delirdimm??
Benim kocada oyle olmustu koltuk ortüsünu sildim koku sıktım falan

Bence direk bir hastalık uydurun. Bugün haberlerde gördüm işte adam taharetini düzgün yapıyormuş. Mantar oluşmuş karısına da bulaştırmış gibi şeyler sallayın. Belki bu sayede korkar

X