• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Anlatmadiklarim var benim de. Benzer aile ikimizinki de. Buzlu herhangi bir şeyi banyoya koyarlar banyoda erir. Hamur açar banyonun önüne sererler. Bardak rafı toz icinde durur. Silmek yikamak yerine uzerine örtü örterler. Yemekler gunlerce agzi acik durabilir. Yenmemiş yumurtalar üstü kapaksiz bir sekilde dolaba konulup enfes(!) kokular yayabilir...
Neden özellikle banyo peki? Yani buzlu şeyi banyoya koymanın mantığı ne ki?

Mantık aramam da saçma tabi.

Öncelikle banyo teklif ederim kac gün oldu yoldan geldiniz diye,cekinmeyin falan derim.
Bide virüsü bahane edip her girdiklerinde elimde kolonya beklerim herhlde.
En kötü esiniz ise gidip geliyordur,size tasımasın bisey kolonya sürün bol bol falan derim.

Öncelikle banyo teklif ederim kac gün oldu yoldan geldiniz diye,cekinmeyin falan derim.
Bide virüsü bahane edip her girdiklerinde elimde kolonya beklerim herhlde.
En kötü esiniz ise gidip geliyordur,size tasımasın bisey kolonya sürün bol bol falan derim.
Banyo konusunda gunlerdir israr ediyoruz. Banyo yapacak bir durum yok diyorlar.

Kolonya kokusundan da hazzetmiyorlar daraltıyormuş.

Banyo konusunda gunlerdir israr ediyoruz. Banyo yapacak bir durum yok diyorlar.

Kolonya kokusundan da hazzetmiyorlar daraltıyormuş.

Bedenlerini en ufak kirden arındıracak her şeyden haz etmiyorlardır onlar. Banyo yapmaları için ne olması gerekiyor tam olarak?

Banyoda yer var yani en azından 😅

Ay aklım almadı, gözümde şöyle bir şey canlandı. Mesela buzluktan tavuk çıkarıp çözünmesi için banyoya mı koyuyorlar?
Evet aynen oyle. Tabakla poşetle ne ile donmuşsa o halde banyoda eriyor.

Nasil bir bataksa okumak istemeyip yine kendini konunun pisliklerinde buluyorsun🤣
Genel pislik davranislarini listeliyordum da, buzlu herhangi bir seyi banyoda eritiyorlar. Onu diyor arkadaş.
Ay bildirim geliyo merak ediyorum, o arada tuvetten tavuk cikti 😂

Hangi mendiller onlar bakayim ben de?
Deep clean ve oxy nin kova modelleri her yüzeye uygun yüksek hijyen seçenekli olanları mevcut, domol ve activex in temizlik mendili taşınabilir boyutta.
Evimde aile harici biri varsa her tuvalet öncesi bunlarla temizleyip öyle kullanıyorum, dışarıda da hep yanımdadır bunlar.

Back