- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
14 milim canim en son mr da çıktı orta derece yazsa da beyincik be omurulilik aogani tam gelişememiş de yazıyor çok üzgünüm duadan başka elimden birşey gelmiyorÇok geçmiş olsun kaç mm dediler size bizimde başımıza geldi aynısı ne yazık ki
Canım geçmiş olsun ben hala malesef uğraşıyorum bi sıkıtıyla sizin ki kaç mm sıvı emar da ne dediler kaç haftalık gebesinMerhaba kızlar ben de 4 gündür bu sorunun şokunu üzüntüsünü yaşıyorum doktor sıvının cok olduğunu iyi olmasının imkansiz oldugunu acimaacımasız bir şekild e patır patır söyledi yıkıldım o ana kadar hiçbirşey yoktu bir dakika içind e hayatım mahvoldu oyle şeyler dedi ki çıkışta bebeği aldıracak hale geldim ama kendine gelip düşündüğümde kalbi atan ultrasonda hareketlerini gördüğüm bebeğini asla aldirmayacaagimi dusundum şimdi yaptığım tevekkül dua tesbih çekmek rabbimden mucize bekliyorum dün mr çekildim bugün sonuç çıkacak rabbim hepimize mucizeyi nasip etsin insallah sizlerin de son durumlarını merak ettim
Tek yapacağımız dua biz de ilk duyduğumuz da 15 mm sonradan 2 ay sonra 29 mm oldu malesef şimdi tek yapacağımız Allah’a mübarek günde bol bol dua etmek14 milim canim en son mr da çıktı orta derece yazsa da beyincik be omurulilik aogani tam gelişememiş de yazıyor çok üzgünüm duadan başka elimden birşey gelmiyor
14 milim dendi 18 .haftamdayimCanım geçmiş olsun ben hala malesef uğraşıyorum bi sıkıtıyla sizin ki kaç mm sıvı emar da ne dediler kaç haftalık gebesin
Peki doktoralar ne diyor canim benimkine sonlandırın diyorlar beyin dokusu oluşmadığınan hayat belirtisi yok doğarsa yaşamaz diyolarTek yapacağımız dua biz de ilk duyduğumuz da 15 mm sonradan 2 ay sonra 29 mm oldu malesef şimdi tek yapacağımız Allah’a mübarek günde bol bol dua etmek
Ne kadarlik sonlandırın cnmAmniyosentez sonucu beklemedik. Sonuç sonradan temiz geldi ama bir şey fark etmez. Sebebini bulamamış olduk sadece
Canım İnan bana da aynı diyorlar ama bebeğim karnımda oynuyor ben imza attım sonlandırmak istemiyorum diye Allah’ıma da dua ettim ben bebeğimi de kendimi de sana emanet ettim sen bizim hakkımızda hayırlı olanı ver DİYE şimdi Doğumu bekliyorumPeki doktoralar ne diyor canim benimkine sonlandırın diyorlar beyin dokusu oluşmadığınan hayat belirtisi yok doğarsa yaşamaz diyolar
Seninkinin de mi beyin dokuları yok canim doktorar hiç umutlu konuşmuyor bu haliyle yaşamını sürdüremez diyorlar ben de bugün amniosentez yaprltirdim ama sonlandırma kararı li veremiyorum ne yapacağını bilemiyorun hayatımın en zor gunleriCanım İnan bana da aynı diyorlar ama bebeğim karnımda oynuyor ben imza attım sonlandırmak istemiyorum diye Allah’ıma da dua ettim ben bebeğimi de kendimi de sana emanet ettim sen bizim hakkımızda hayırlı olanı ver DİYE şimdi Doğumu bekliyorum
Malesef cnm benim içinde aynı şeyi söylüyorlar Bebek için bende dedim ben aldırıp vicdan azabı çekmek istemiyorum nasip olmayacaksa bile allahım alsın ben imza attım aldırmıycam diye yoksa doktorlara kalsa çoktan almışlardıSeninkinin de mi beyin dokuları yok canim doktorar hiç umutlu konuşmuyor bu haliyle yaşamını sürdüremez diyorlar ben de bugün amniosentez yaprltirdim ama sonlandırma kararı li veremiyorum ne yapacağını bilemiyorun hayatımın en zor gunleri
Aynı şeyleri yaşan birisiyle konuşmak iyi geliyo çok zor bir dönem her gün bir mucize olsa diye dua ediyorum elini tutamayacak mıyım sevemeyecek mıyım diye üzülüyorum yaşarsa da acaba ne halde olur diye kendimi yiyip bitiriyorumRabbim yardımcın olsun bende aynı dönemden geçtim çok aşırı zor günler allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla canım ben onları düşünmeyi bıraktım sende bırak rabbim hangisi hayırlıysa onu verir o yüzden hiç kafanı takma ilk başlarda bende öyleydim ama insan herşeye alışıyor daha güçlü olmamız lazım belki hasta bi bebeğimiz olacak ama ona bakacak güçte olmalıyız o yüzden sağlam be dik durmalıyızAynı şeyleri yaşan birisiyle konuşmak iyi geliyo çok zor bir dönem her gün bir mucize olsa diye dua ediyorum elini tutamayacak mıyım sevemeyecek mıyım diye üzülüyorum yaşarsa da acaba ne halde olur diye kendimi yiyip bitiriyorum
Haklisin buna da hazırlamalıyız ama çok zor o kadar heyecan ve hazırlık planları varken şimdi hicbir sey yapamamakValla canım ben onları düşünmeyi bıraktım sende bırak rabbim hangisi hayırlıysa onu verir o yüzden hiç kafanı takma ilk başlarda bende öyleydim ama insan herşeye alışıyor daha güçlü olmamız lazım belki hasta bi bebeğimiz olacak ama ona bakacak güçte olmalıyız o yüzden sağlam be dik durmalıyız ☺
Merhaba bende sizinle ayni durumdayim kizimin kafasinda genisleme mevcut 27 haftalik hamileyim endişeliyim haliyle.bebeginizin son durumu nedir bilgilendirirseniz cok sevinirim.Şuan 31 haftalık gebeyim. 29 haftalıkken detaylı ultrasonda bebeğimin kafasında 11 mm sıvı birikmesi görüldü. 1 haft sonra kontrole çağrıldık ve 13 mm çıktığını söyledi doktorumuzve bizi perinatoloji doktoruna yönlendirdi. Randevu tarihimizi bekliyoruz. İyi düşünüp iyi olsun desemde kendimi üzülmekten endişelenmekten alıkoyamıyorum ve çok mutsuzum bu durumu yaşayanlar varsa rica ediyorum bilgilendirirlerse çok sevinirim buna çok ihtiyacım var.
33+6 da suyum azaldığı için erken doğum yaptım ilk doğduğunda her iki taraflı genişleme vardı biri 15 mm diğeri 17mm Di 35 gün küvözde kaldık bu arada ikinci kontrollerinde sıvının tek taraflı gözktüpünü söylediler. Ve en sonki filmlerde sıvılar normal düzeye inmişti. 27 haftalık Hamileyim demişsin canım inanki ilerleyebilir bu sıvı miktarı duradabilir. Bol dua et ve Rabbime tevekkül et. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Sormak istediğiniz herşeyi sorun aynı yollardan geçen biri olarak stresinizi endişelerini çok iyi anlıyorumMerhaba bende sizinle ayni durumdayim kizimin kafasinda genisleme mevcut 27 haftalik hamileyim endişeliyim haliyle.bebeginizin son durumu nedir bilgilendirirseniz cok sevinirim.
33+6 da suyum azaldığı için erken doğum yaptım ilk doğduğunda her iki taraflı genişleme vardı biri 15 mm diğeri 17mm Di 35 gün küvözde kaldık bu arada ikinci kontrollerinde sıvının tek taraflı gözktüpünü söylediler. Ve en sonki filmlerde sıvılar normal düzeye inmişti. 27 haftalık Hamileyim demişsin canım inanki ilerleyebilir bu sıvı miktarı duradabilir. Bol dua et ve Rabbime tevekkül et. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Sormak istediğiniz herşeyi sorun aynı yollardan geçen biri olarak stresinizi endişelerini çok iyi anlıyorum
Öncelikle beni cevapsiz birakmadiginiz icin cok teşekkür ederim.benim ikinci gebeligim ilk kizima hamileyken ikili testim riskli cikmisti hamileligim zehir oldu suan kizim bes yasinda ve masallah zehir gibi bir cocuk.ikinci hamileligimde de doktora gitmeye korkar oldum hic bir testi yaptirmadim bir bucuk iki ayda kontrole gittim fakat yine olumsuz bir sey duymaktan kurtulamadim.agiz tadiyla bir hamilelik geciremedim ikisinde de.suanda 9 mm tek tarafli genisleme mevcut insallah artmaz cok dua ediyorum.33+6 da suyum azaldığı için erken doğum yaptım ilk doğduğunda her iki taraflı genişleme vardı biri 15 mm diğeri 17mm Di 35 gün küvözde kaldık bu arada ikinci kontrollerinde sıvının tek taraflı gözktüpünü söylediler. Ve en sonki filmlerde sıvılar normal düzeye inmişti. 27 haftalık Hamileyim demişsin canım inanki ilerleyebilir bu sıvı miktarı duradabilir. Bol dua et ve Rabbime tevekkül et. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Sormak istediğiniz herşeyi sorun aynı yollardan geçen biri olarak stresinizi endişelerini çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?