- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.470
- 78
- Konu Sahibi mrs_bulbulll
-
Canım merhaba nasıl hamile kaldınız merak ettim hayırlı olsun bu arada Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinHiç böyle birşeye rastlamadım canım. Ama sanmıyorum. Çünkü içi boşaltılan tüpler de zamanla yine sıvı birikmesi yapabiliyormuş
Canım peki ağrın oluyomuydu şişlik gaz var gibi adet olacak gibi bide yanma şikayeti oluyor muydu bende bunlar varda o tüpteki sıvı birikmesi ile mi alakalı ki diye alındıktan sonra değişiklik oldumu sende bu şikayetler varsa önceden sendedeBenimde sağ tüp hidrosalpenk olmuştu o tüpü alıyorlar genelde alinmazsa hamile kaldığın zaman o sıvı rahme gidiyormuş bebeğin büyümesini engelliyor bu yüzden alınması gerekiyor benim alındı.
Adetlerim agriliydi alakası olabilir mi bilmiyorum bu ameliyat sonrası hicbir agrım kalmadı yanma sikayetim de olmadi. Bu ameliyat sonrasi rahatladım diyebilirimCanım peki ağrın oluyomuydu şişlik gaz var gibi adet olacak gibi bide yanma şikayeti oluyor muydu bende bunlar varda o tüpteki sıvı birikmesi ile mi alakalı ki diye alındıktan sonra değişiklik oldumu sende bu şikayetler varsa önceden sendede
Anladım canım geçmiş olsun benim adetlerim fazla ağrılı olmuyor da 2 buçuk hafta oldu çekileli bugün bi tuhaf karnım ağrıyor şişiyor bulantı oluyor ağrıdıkçada antibiyotik de yeni bitti enfeksiyon mu oldu noldu bilemedimAdetlerim agriliydi alakası olabilir mi bilmiyorum bu ameliyat sonrası hicbir agrım kalmadı yanma sikayetim de olmadi. Bu ameliyat sonrasi rahatladım diyebilirim
Sen hsgyi diyorsun canım laparoskopi olmadın mi ?Anladım canım geçmiş olsun benim adetlerim fazla ağrılı olmuyor da 2 buçuk hafta oldu çekileli bugün bi tuhaf karnım ağrıyor şişiyor bulantı oluyor ağrıdıkçada antibiyotik de yeni bitti enfeksiyon mu oldu noldu bilemedim
Yok canım hsg çekildim benSen hsgyi diyorsun canım laparoskopi olmadın mi ?
Hsgyi bnde çektirdim ama laparoskopi olmuştum ondan sonra ağrılarım kesildiYok canım hsg çekildim ben
Anladım canım çok geçmiş olsun benim 3 hafta olduda 2 kasığım dada baya ağrı var bugün ondan merak ettimHsgyi bnde çektirdim ama laparoskopi olmuştum ondan sonra ağrılarım kesildi
Ağrıların geçmiş olması gerekiyordu ağrı bu kdar sürmezdiAnladım canım çok geçmiş olsun benim 3 hafta olduda 2 kasığım dada baya ağrı var bugün ondan merak ettim
Bu kadar değildi ağrı oluyo du ama bugün birden başladı enfeksiyon felanmı oluştu diye ondan endişelendim tüp tıkalı olduğu için mi oluyor diye merak ettimAnladım canım çok geçmiş olsun benim 3 hafta olduda 2 kasığım dada baya ağrı var bugün ondan merak ettim
Bilmiyorum kuzum bi değişik bende korkmaya başladım koronadan da hastane çok girip çıkmak istemiyorum açıkçası inşallah geçer bi sorun yokturAğrıların geçmiş olması gerekiyordu ağrı bu kdar sürmezdi
Doktorunuzla konuştunuz mu ben çekileli 3 sene oldu ağrı cekildiktenn sonra olmustu ondada sag tup kapali diye sonra kac gun surdu hatirlayamadim bile insaAllah birseyiniz yokturBilmiyorum kuzum bi değişik bende korkmaya başladım koronadan da hastane çok girip çıkmak istemiyorum açıkçası inşallah geçer bi sorun yoktur
Tamam canım teşekkür ederim sabırla cevap yazdın sorularıma iki kasığımda ağrıyor şuan açık olan taraf da kapalı olan tarafta batma şeklinde oluyor aradada dediğin gibi doktoruma bi sorayım inşallah bişey olmaz Rabbim inşallah evlatlarımızı hayırlısı ile nasip etsin tez zaman daDoktorunuzla konuştunuz mu ben çekileli 3 sene oldu ağrı cekildiktenn sonra olmustu ondada sag tup kapali diye sonra kac gun surdu hatirlayamadim bile insaAllah birseyiniz yokturevet şu dönem sakıncalı ama önlemini alın gidin yada telefondan irtibat kurun doktorunuzla
Canım ne demek bende o yollardan geçtim beklemenin ne demek olduğunu hamile kalabilecekmiyim acaba diye diye şükürler olsun tedaviyle hamileyim darısı başına sormak istediğin soruların olursa ozeldende yazabilirsinTamam canım teşekkür ederim sabırla cevap yazdın sorularıma iki kasığımda ağrıyor şuan açık olan taraf da kapalı olan tarafta batma şeklinde oluyor aradada dediğin gibi doktoruma bi sorayım inşallah bişey olmaz Rabbim inşallah evlatlarımızı hayırlısı ile nasip etsin tez zaman da
Tamam canım çok teşekkür ederim tekrarCanım ne demek bende o yollardan geçtim beklemenin ne demek olduğunu hamile kalabilecekmiyim acaba diye diye şükürler olsun tedaviyle hamileyim darısı başına sormak istediğin soruların olursa ozeldende yazabilirsin
Merhabalar laparoskopiden sonra tedavi ile hamile kalmışsınız tüp bebek mi yaptınız direk bende bu ay laparoskopi olacağım tüplerimden çok tedirginim canım nasıl bir süreçten geçtin acabaCanım ne demek bende o yollardan geçtim beklemenin ne demek olduğunu hamile kalabilecekmiyim acaba diye diye şükürler olsun tedaviyle hamileyim darısı başına sormak istediğin soruların olursa ozeldende yazabilirsin
Laparoskopiden sonra evet tedaviyle ama direk tüp bebek değil 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı sonrası tüpe geçtik canımMerhabalar laparoskopiden sonra tedavi ile hamile kalmışsınız tüp bebek mi yaptınız direk bende bu ay laparoskopi olacağım tüplerimden çok tedirginim canım nasıl bir süreçten geçtin acaba
Laparoskopi özel hastanedemi oldun canm ameliyat sonrası ağrıların çok oldumuLaparoskopiden sonra evet tedaviyle ama direk tüp bebek değil 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı sonrası tüpe geçtik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?