- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Cok korkyrm aneztezyle ilgili herseyden ya napcam boyle:/(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derin bi anestezi diil damardan 15 dk uyuman icin ilac veriyorlar sonra uyaniyosun hersey bitmis.Cok korkyrm aneztezyle ilgili herseyden ya napcam boyle:/(
canim narkozu verdikleri ani yasamak istemym iste gercekten fobim var cok ama cok korkyrm bi kere amlyt oldm o gun bugundur narkozdan korkar oldmDerin bi anestezi diil damardan 15 dk uyuman icin ilac veriyorlar sonra uyaniyosun hersey bitmis.
Benim cok canim yandi anestezi olmadan ama herkes da boyle olacak diye birsey yok
Benim sana tavsiyem anestezili yaptirman.
Korkma canim bunlar sart...
Canim simdi soyle dusun Allah esirgesin tabiki sen korktun hsg cektirmedin tup yaptirdin tutmadi hadi hsg cekelim dedi doktor ve bi baktiki tupler tıkalı ya da hidrosalpenks var.Canim nark
canim narkozu verdikleri ani yasamak istemym iste gercekten fobim var cok ama cok korkyrm bi kere amlyt oldm o gun bugundur narkozdan korkar oldm
Cok dogru konusuyrsn en basindan yaptrmak lazim herseyi iyi aonuc almak icin bu korkularimi yenmek zorundayinCanim simdi soyle dusun Allah esirgesin tabiki sen korktun hsg cektirmedin tup yaptirdin tutmadi hadi hsg cekelim dedi doktor ve bi baktiki tupler tıkalı ya da hidrosalpenks var.
Sen bosuna tup yaptirdin o kadar stres yasadin para döktün o zaman ne olacak???
En başa doneceksin.sen bilirsin ben sana ihtimalleri saydim.
Ben biraz detayciyim o yuzden olabilecek herseyi en başta yaptirma taraftariyim.
Allah kolaylik versin ama iyi dusunmeni tavsiye ederim
Canim bu arada tuple tikaliysa sadece tup bebekte sorun olmaz.hidrosaplenks varsa sıkıntı olur bunu soylemeyi unuttum.ben hep şöyle yaptirdim ne kadar korksam da korkunun ecele faydasi yok anne olmak istiyosan mecbursun diye ikna ediyorum kendimi.sana da tavsiye ederim bu yontemiCok dogru konusuyrsn en basindan yaptrmak lazim herseyi iyi aonuc almak icin bu korkularimi yenmek zorundayin
Peki tupler tikaliysa ameiyat gerekirmi yaCanim bu arada tuple tikaliysa sadece tup bebekte sorun olmaz.hidrosaplenks varsa sıkıntı olur bunu soylemeyi unuttum.ben hep şöyle yaptirdim ne kadar korksam da korkunun ecele faydasi yok anne olmak istiyosan mecbursun diye ikna ediyorum kendimi.sana da tavsiye ederim bu yontemi
hsg şartı hastanın hikayesine göre değişiyor.ilaç raporu çıkarken hsg filmi istiyorlar.Hsg sart demi
ameliyatı eğer tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsan diıye tüpleri açarlar ve 6 ay beklerler.bu sürede gebe kalamassan tedaviye alırlar. tüp ameliyatını hidrosalpingten dolayı yapıyolar.Peki tupler tikaliysa ameiyat gerekirmi ya
Tuplerin tikali olmasina farkli yaklasiyorlar bazi doktorlar acsak da iyilesirken tekrar kapanabilir tup bebek yapalim diyor.Peki tupler tikaliysa ameiyat gerekirmi ya
Hsg den bende çok korkuyordum.korktuğum gibi olmadı.canım hiç acımadı.Cok dogru konusuyrsn en basindan yaptrmak lazim herseyi iyi aonuc almak icin bu korkularimi yenmek zorundayin
Simdi doktor adet olur olmaz gel dedi simdi.gidince yumurtami toplycak canm hemenHsg den bende çok korkuyordum.korktuğum gibi olmadı.canım hiç acımadı.
Hayir yumurtalar daha yeni olusmaya basladigi icin seni cagiriyor.yumurtalarin cogalmasi icin sana ilaclar verecek 2 gune bir cagirip ultrasonla bakacak sonra yeterli buyukluge gelince catlatma iğnesi verip ondan sonra yumurta toplama olacak.Simdi doktor adet olur olmaz gel dedi simdi.gidince yumurtami toplycak canm hemen
Canm smdi biz kastmdan gtcz ankaraya zor izin aliyorz zaten kac gunluk bi sure bu esim komutanlaryla bu yzde hep skntl yasyo izin konusndaHayir yumurtalar daha yeni olusmaya basladigi icin seni cagiriyor.yumurtalarin cogalmasi icin sana ilaclar verecek 2 gune bir cagirip ultrasonla bakacak sonra yeterli buyukluge gelince catlatma iğnesi verip ondan sonra yumurta toplama olacak.
Tahminen 14 gun sonra falan olacak yumurta toplama.
Simdiden kolay gelsin
Canim sehir disindan gelenlere doktorlar ilaçlarıni veriyor ve yasadigin sehre donup bi kadin dogum doktoruna takibini yaptir telefonla haber ver diyorlar.boylece sen yumurta toplamaya yakin bi daha geliyosun.yani 2 hafta ankara da kalmana gerek olmuyor gidis gelisle halledebilirsin.ankara da kime gitceksin bende ankaradayimOf of bide bayram tatli gryor ya etkilermi canm bu yumurta toplama olayini tam o zamans geliyo
Canm senin doktorun kimCanim sehir disindan gelenlere doktorlar ilaçlarıni veriyor ve yasadigin sehre donup bi kadin dogum doktoruna takibini yaptir telefonla haber ver diyorlar.boylece sen yumurta toplamaya yakin bi daha geliyosun.yani 2 hafta ankara da kalmana gerek olmuyor gidis gelisle halledebilirsin.ankara da kime gitceksin bende ankaradayim
Ben baskent univ.hulusi zeyneloglunun hastasiyim.ameliyatimi da o yapti tedavinin devaminda da onunla ilerliyoruzCanm senin doktorun kim