geçen yıl da yapmıştım.kabul oldu...................................peki kizlar bunlar gercekten ise yariyormu yani dilekleriniz kabul oluyormu? ben ilk defa böyle bisey duyuyorum.Peki baska neler yapilabilir?Not: Bende bugün dileklerimle ilgili bir siir yazmistim, tesadüfe bak:)
inşallah olur canım.önemli olan niyet.yalnız keşke gömmeseydin.bence gül ağacına bağlasan daha iyiKizlar Ben Bebek Istiyorum Resmini Yazicidan çikarip Gül Ağacinin Dibine Gömdüm Duami Ettim ..ama Kirmizi Kurdalae Bağlamadim ..dileğim Olmazmi Acaba
inşallah olur canım.önemli olan niyet.yalnız keşke gömmeseydin.bence gül ağacına bağlasan daha iyi
as canım.camın pervazına küçük bir saksıya da asabilirsincanım peki evde yapsam yanı başka bi yere falan assam ...:uhm:
geçen yıl da yapmıştım.kabul oldu...................................
sen yine de duanı et canım.birşey kaybetmezsin.inşallah kabul olurcevap icin tesekkürler, peki bu aksam yatmadan önce dua etsem,kabul olurmu? :sm_confused:cünkü biseyler yapmak icin biraz gec oldu vakitfisfisfis
evet canım. allah kabul eder inşallah........................................Ne gül ağacım var ne de saksım.Ama boş geçirmek istemedim bu günü.Önemli olan niyet diye düşündüm veee ilk öncelikle gazeteden para boyutlarında kağıtlar kestim bide bozuk para koydum onu balkonumun ipine kırmızı kurdeleyle astım.Sonra diğer taraftanda kpss için bişeyler yaptım hani atanmışım da meb bana kağıt göndermiş gibi.Bi de bi kağıda sağlıklı mutlu olayım fala diye yazım Bunu da kırmızı kurdeleyle balkonuma astım( İnşallah kabul olur.Umut işte.Eşime de gelirken taş toplamasını söyledim onlarlada ev çizicem yine balkonuma Sabahta onları toplıcam.Peki sabah ezanından önce mi toplamam lazım kızlar
41 kişiden dilek parası toplayıp kuyumcudan altın anahtar aldım.dileğimi dileyip anahtarı kırmızı kurdelayla güle bağladım,cama çıkardım.sabaha kadar orda duracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?