- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
:44: kızlar sütü niye koyuyoruz hiç anlamadım ben gece içicezmi yoksa
:) korkmak hiç aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim
zaten sabaha kadar bakmayacağım, sabah keseleri toplarken bakacağım, hem kesilirse o sene o ev çok bereketli olur diye okudum bir yerde
bende yazdım çizdim kağıtlara gül saksısının dibine bıraktım bide dalına kırmızı kurdele bağladım inş kabul olur dileklerimiz
tencereye kağıt yakıp atlamak istedim az kalsınyanıyodum kızlaar panik oldum atlarken terliklerim havada uçuştu tencereyi balkona zor fırlattım
kızlar ben gül ağacına bağlayamadım, gül ağacı ile aramda 1 metre mesafe vardı, yetişemedim, tee dışarı da çıkamadımama balkonuma astım dileğimle arasında 1 metre mesafe var, inşallah hepimizinki hayırlara vesile olsun kızlar..ilk defa deniycem..
bir de size bir soru : asarken falan birşey demek icap ediyor mu, dua etmek , ne demek lazım , gerçi ben astım ama duamı şimdi ederim öyle birşey varsa ? sabah 9:00 gibi alsam olur mu bir de ?
şöyle bir dua var Edrik Ebel Abbas enni münhasır Seyyidi Belyabni melkanil Hızır istersen bu duayı edip bağla bende internetten bulup kağıda yazdım asınca okuycam
kızlar yazdık keseye koydum gul agacına bagladım ben ...
Resimde çizmem lazım mı ??????? :) mesela evlenmek ıstıyorum ben nasıl cızıcemkı sevgılımı ? :)
canım valla arkadasın gercekleşmiş bana söleyen bilmiom bende sabah alıcam dilegimi inşş kabul olur burda deniz su yok baraj var oda cok uzak eşimde gitmez en iyisii gül agacının dibine gömeyim diom önemli olan niyet rabbim kabul etsin inşşşKızlar peki dilekleri kabul olan arkadaşlar var mı bunları yaptıktan sonra?
Ben birazdan yapmak istiyorum çünkü kaçırdım ikindi ezanını..
Olur mu?
kızlar yazdık keseye koydum gul agacına bagladım ben ...
Resimde çizmem lazım mı ??????? :) mesela evlenmek ıstıyorum ben nasıl cızıcemkı sevgılımı ? :)
canım normal sekilde bi gelin yap bide damat altınada yaz rabbim hayırlı birkısmet nasip et yada sevdcegin varsa onunla evlenmeyi nasip et diye emiisağolun kızlarrrcızemem mumkun degıl :) magnette yok netten ındırıp prınt mı etsem bı gelın bı damat uzerlerınede bızım ısımlerımızı yazsam hahahhaha nasıl ?
veya baska nolabılır
Ben dileklerimi kağıda çizdim..Bağladım çiçeğime astım.Toprağın dibinede minik madeni para koydum..Dileklerimin altına Bismillahirrahmanirrahim yazmayıda ihmal etmedim..Allahım inşallah kabul eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?