- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
Kızlar konuyu arıyordum ben de şükür buldum:) Ya kafam her yıl olduğu gibi karıştı benim.Kimi gül ağacının dibine gömüp dilekleri sabah alıyomuş,ben hep gömüp bırakıyorum orda ondan mı olmuyo dileklerimin bazıları acaba?
bende tam anlamadım ama ne yaparsan yap illa sabah ezanından önce yapman lazımmışKızlar tam olarak ne zaman yapılıyor bu dedikleriniz..
Birşey söyleyin lütfen!
yakınında deniz varsa deniz kenarına taşlardan yapabilirsin veya dediğin gibi yap gönülden isteyince tüm dilekler kabul olur inş.peki kızlar akşam ezanında yaptığımız dileği gül ağacına bağlayıp sabah ezanında alıp saklıyoruz ya pencerenin mermerine çizdiğim dileği sabah ezanında ne yapacağım silecekmiyim???
şimdi ben şöyle yapmayı düşünüyorum etrafımda gül agacı yok apartmanın bahçesinde ağaç var fakat meraklı 2 komşum olduğu için arkamdan gidip bakarlar dileklerime o yüzden penceremin mermerine kurşun kalemle dileklerimi çizip evimdeki saksımada küçük taşlarla dileklerimi çizeceğim bak işte onları sabah ezanında toplar cüzdanıma koyarım.
ama mermere çizdiğimide öyle bırakırım zaten zamanla silinir.
yakınında deniz varsa deniz kenarına taşlardan yapabilirsin veya dediğin gibi yap gönülden isteyince tüm dilekler kabul olur inş.
ben taşların toplandığını ilk defa duydum biz yapardık ve deniz kenarında kalırdı zaten denize çok yakın yere yapınca kendiliğinden gidiyo hatta dileklerimizi yazar suya aatrdık gül ağacına kırmızı kesede bozuk paar koyar onu sabah alıp cüzdanımda sakları benim cüzdanımdan senelerdir hiç eksik olmadı kesem ALLAH MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞ.
Kızlar tam olarak ne zaman yapılıyor bu dedikleriniz..
Birşey söyleyin lütfen!
peki kızlar akşam ezanında yaptığımız dileği gül ağacına bağlayıp sabah ezanında alıp saklıyoruz ya pencerenin mermerine çizdiğim dileği sabah ezanında ne yapacağım silecekmiyim???
şimdi ben şöyle yapmayı düşünüyorum etrafımda gül agacı yok apartmanın bahçesinde ağaç var fakat meraklı 2 komşum olduğu için arkamdan gidip bakarlar dileklerime o yüzden penceremin mermerine kurşun kalemle dileklerimi çizip evimdeki saksımada küçük taşlarla dileklerimi çizeceğim bak işte onları sabah ezanında toplar cüzdanıma koyarım.
ama mermere çizdiğimide öyle bırakırım zaten zamanla silinir.
bende pencerenin dışına çizeceğim yatsıdan sonra arkadaşlar bide biraz önce tas kapadım göğüslerime
biraz geçsin yine kapıyacağım
biraz daha geçsi yine kapıcam
birisi gelir inşallah saatine
para yapıcam gazeteden cüzdanıma koycam sonra bilezik yapcam gazeteden koluma takcam
aaa bilezik iyi fikir bende yapayım
canım pencereye dileğini çizeceksin ya sonra ne yapacaksın öyle bırakacakmısın?
yaa bende cam önüne mermere yazmayı planlıyodum ama yağmur çok yağıyo hızır gelene kadar silinir napıcam ben..
en iyisi gülağacına gömmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?