- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben gömmekten son anda vazgeçtim, çünkü görmüş geçirmiş ve daha önce bunu defalarca denemiş biri dibine bırak ya da dalına as dedi.
annem dala astı, ben saksının dibine bıraktım
kızlar iki sorum olacak dileğimizi gül ağacına gömdükten sonra alacak mıyız sonradan alacakmıyız bana kalması daha mantıklı geliyo bazı yerlerde kaslın diyo ikincisi şimdi akşam ezanı okundu ben beş vakit namazı kısa süredir kılmaya çalışıyorum en azından farzları şimdi normal kıldığım namza dışında bir namaz kılıyo muyum bir de bazı yerlerde yatsıdan sonra iki rekat namaz kılıp öyle gömün diyolar cevap verirseniz çok sevinirim
peki moryel sabah alacak mısın daldan
canım bende asılıyo diye duydum az öncebaska bi arkadasta dediki sabah ezanı okunmadan yani güneş görmeden gidip alıp saklamak gerekiyomus ayy ben tek basıma o saatte gidip alamam artık kalsın yaırn sabahta gider gömerim dibine rabbim kabul etsin inşş hayır sitenin bahcesi buraya yabancıyım ben eşimde görevde o saatte mümkün deil kapıdan dısarı çıkamam
güneş görmeden mi
benim iyice kafam karıştı genee :)
saati varmı arkadaslar konuyu yeni oyorumda geöi kaldım yoksaşimdi yapsam olurm?acilllll cevap
saati varmı arkadaslar konuyu yeni oyorumda geöi kaldım yoksaşimdi yapsam olurm?acilllll cevap
sağolun arkadaşlar acil cevaplarınız için ilk defa yapıyorum Allah tan evde saksıda güllerim var:) insallah kabul olur
ayy ben şimdi ateş yaktım da geldim zıpladım üstünden de dilek tuttum
inşalllah tutar dualarımız.....
bideee para gömdüm bi herhangi bir ağacın dibine ayrıca resimler de çizdim....
Allahım kabul etsin hızır bize uğrasın aminn....
Sonunda yaptımmm içimde çok güzel hisler var çok huzurluyum inşallah hıdırellez hepimize bereket sağlık ve huzur getirir :119:
sabah ezanla kalkacağım allah nasip ederse,sabah namazını kılıp alacağım. annem de saolsun benim için kalkıp toplayacak sabah ezan vakti
bir de çay bardağına süt koydum, belki kesilir diye :)
o zaman geldiğini anlarım
kızlar bu dileğimizi yazıp ağaca asma olayını gece 00:00 da mı yapıcaz yoksa 00:00 dan önce mi? acil cevap verirseniz sevinirim, ben dilkelerimi yazdım, çok küçücük de resmini çizdim ama pek okunaklı değil resimler..
:18::18::18:ben korkarım yaa öyle odamda da süt vardı tam içiyoordum arada sırada:18:
koysam mıki bardağa:18:
yok yok çok korkarım:18: