bildiğimiz soğana ip mi bağlıyorsunuz 1 gün sonra falan o ipli soğanı atıyor musunuz peki ??
hiç önemli degil neyi nasıl yaptıgın yeterki o niyetle yap[sıze="3"]kizlar yaa bende yapmak istiyorum daha once dedigim gibi ama bazi sorularim var.
Yazmak mi gerekiyor? Bir kagida cizmek mi? Kimisi balkona yaziyorum diyor dileklerini, kimiside resmini yapiyorum diyor. Hatta kimileride cizdigin resmi eksik yapmayin dilekleriniz eksik olur diyor. Kimiside mesela ev isteyen maket ev araba isteyen maket araba koyuyormus. Hangisi yani?
Kimi gul agaci gerek diyor, kimisi sart degil diyor. Simdide bu sogan olayini duydum.
Ben normal balkona yazsam olur mu? Bi bilgi verin arkadaslar, sonucta surda bir kac gun kaldi ayin besine[/sıze]
geçen sene ben giriş katta oturuyodum camın önünde gül saksım vardı 3 katlı bir ev çizmiştim ev 2 cepheliydi yani iki yanlara balkon yapmıştım şimdi 3 katta oturuyorum ve aynen çizdiğim cephedeyim bilseydim diğer tarafa işaret koyardım resmim güzel olmuştu balkonuma çiçekler falanda çizmiştimönceki yılda bebek çizmiştim kız resmi çok şükür kızım oldu benim dileklerim şimdiye kadar oldu,bide o gece tuzlu salatalık yiyip su içmeden yatarsan evleniceğin kişiyi rüyanda görüyomuşsun deneyen ark var ben hiç denemedim buyılda gazeteden satılık ev resmini kesicem onu koyucam gül ağacına
bide zayıf olan resmimi koyucam zayıflarım inşallah bu yıl...6060:
ben gecen sene sanırım yanlış yaptım hiçbiri gerçekleşmedi.
gül agacının dibinede gömmüştüm halbuki ama bu sene öyle yapmıcam dileklerimin resmini cam kenarına çizeceğim ama resmim pek iyi değildir neyse niyet önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?