Hıdırellezde Napıyoruz Kızlar

Bu sene bazı paylaşımlarda asıl hıdırellez gecesinin 9 Mayısı 10 Mayıs'a bağlayan gece olduğu yazılmış arkadaşlar. Astrolojik gezegenlerle ilgili bir şeymiş. Anlamam pek ama öyle yazmışlar.

Nasil yani, yasadigim seyi yaziyorum, bu arada olay tabi ki bir gece degil pozitif motivasyon kisin agirligini uzerinden atma vs bir butun. Keske cizdigim resmin fotografi ceksem de ikisini koyabilseydim :)
Yine en az bir tutturma bekliyorum:)
Şu sebepten sordum kayınvalidem hep derdi hurafa der güler geçerdim o yüzden yani 😬

Vakti zamanında annemin bir akrabası rüyasında ermeni bir adamın ona su verdiğini görüyor kız annesine anlatıyor annesi öldürürm seni yine de vermem diyor savas dönemi sanırsam kızın ailesi ölüyor kız tek kalıyor evlendiriyorlar kızın dediğine göre aynı rüyasında ona su veren kişi yani rüyasında çıkan var 🙈

O da bereketlenir merak etme
Yeni evliyken kayınvalidem demişti ne çizersen gerçek olur diye ev çizmiştim bide biri kız biri oğlan diye çocuk çizmiştim tesadüfmü bilmem ama ilki kız ikincisi erkek bebeğim var ve ev sahibide oldum 3 katlı çizmiştim 3 . kat diye şuan 3 .katta oturuyorum . Aile apartmanı çizmemiştim ama o detayı atlamışım 😂😂😂 keşke uzaktan ev çizeydim 😂😂😂

Bende yıllar önce çizmistim. Kiradaydik. Bebeğim doğmuştu işe başlamak zorundaydim yani durumlar nanay.... Elde var sıfır.... Neyse bahçeli bir ev ve kapısına bir araba cizmistim. Senesi dolmadan önce araba sonra ev aldık. Borçsuz alsaydık demedim tabi. yıllarca borcunu ödedik ama olsun oldu mu. oldu.

Yeni evliyken kayınvalidem demişti ne çizersen gerçek olur diye ev çizmiştim bide biri kız biri oğlan diye çocuk çizmiştim tesadüfmü bilmem ama ilki kız ikincisi erkek bebeğim var ve ev sahibide oldum 3 katlı çizmiştim 3 . kat diye şuan 3 .katta oturuyorum . Aile apartmanı çizmemiştim ama o detayı atlamışım 😂😂😂 keşke uzaktan ev çizeydim 😂😂😂
Neeee ayy ben de gidip çizicem bir şeyler yarın suya atsam oluyor mu bizim buralarda gül ağacını bırak çam ağacı bile yok 😂

O kadar şey çizdim yazdim döktüm dualar eşliğinde sonuç elde sıfır . Acaba arabayı çizerken lükse evi çizerken villaya mi benzetti Hızır 🤭
Bu sefer scooter motorsiklet cizeyim bütçeyi dusureyim bari 😂 kocadan kurtulmuş huzurlu mutlu beyaz yakalı bir iş de cizeyim . Boşanma konusu tutar nasılsa avukatta Hızır hizlandirsin bari 🤣🤣🤣

Ayy bu arada 10 Mayısta yine bereket günü bişey varmış . O gün küçük de olsa altın falan alıp tüm yıl üzerimizde taşımak gerekirmiş. Baya bereketini görenler varmis . Toplu deneyelim 💐

Neeee ayy ben de gidip çizicem bir şeyler yarın suya atsam oluyor mu bizim buralarda gül ağacını bırak çam ağacı bile yok 😂
Valla ben o zaman kılıç çiçeği vardı onun saksısına gömmüştüm 😬 ne kadar doğru bilmem ama hurafa desemde yinede tapmıştım 😬

Hiç yapmadım ama inanıyorum çok çok yakınımda biri yaptıkları oldu 😀ben en zaman icraate geçeceğim acaba diye saf saf bakıyorum konuyu gördüğüm iyi oldu

X