- Konu Sahibi esra777057
Ben bir kere beş kişi birde ben için resim çizdim kendim hariç hepsi oldu
Butunleme gibi dusunelim bu seneyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir kere beş kişi birde ben için resim çizdim kendim hariç hepsi oldu
Bir tek o seneyi adam akıllı yapmıştım aslında hem resim çizdim hem olmuş gibi yazdım hem de sabah ezanıyla birlikte suya attımButunleme gibi dusunelim bu seneyi :)
Dua ediyoruz. Batıl inanç inanmaya değmezEvet kk üyeleri bildiğiniz gibi bu gece hıdırellez gecesi. Yeri gelmişken sormak istedim gerçekten rüyası doğru çıkana denk geldiniz mi? Yani tuzlu yiyip uyumamıza değer mi ne dersiniz
Yapmadıgın için olmamışBen de lisede hoşlandigim çocugu bir kağıda çook güzel çizmiştim. Hatta çizimime hayret etmiştim. Kağıdı gül ağacının dibine gomecektim güya, yapmamıştım. :))
Ben bu tarz şeylere inanmıyorum. Hurafe bence.
Ee ben boş cüzdanı açık bıraktımBereketlensin diye bırakılır
Şu sebepten sordum kayınvalidem hep derdi hurafa der güler geçerdim o yüzden yaniNasil yani, yasadigim seyi yaziyorum, bu arada olay tabi ki bir gece degil pozitif motivasyon kisin agirligini uzerinden atma vs bir butun. Keske cizdigim resmin fotografi ceksem de ikisini koyabilseydim :)
Yine en az bir tutturma bekliyorum:)
Gömüp de kavuşamayan olmak istemedim sanırım.Yapmadıgın için olmamış
Okadar çizime keşke gömseydin
O da bereketlenir merak etmeEe ben boş cüzdanı açık bıraktım
Yeni evliyken kayınvalidem demişti ne çizersen gerçek olur diye ev çizmiştim bide biri kız biri oğlan diye çocuk çizmiştim tesadüfmü bilmem ama ilki kız ikincisi erkek bebeğim var ve ev sahibide oldum 3 katlı çizmiştim 3 . kat diye şuan 3 .katta oturuyorum . Aile apartmanı çizmemiştim ama o detayı atlamışım keşke uzaktan ev çizeydimO da bereketlenir merak etme
Neeee ayy ben de gidip çizicem bir şeyler yarın suya atsam oluyor mu bizim buralarda gül ağacını bırak çam ağacı bile yokYeni evliyken kayınvalidem demişti ne çizersen gerçek olur diye ev çizmiştim bide biri kız biri oğlan diye çocuk çizmiştim tesadüfmü bilmem ama ilki kız ikincisi erkek bebeğim var ve ev sahibide oldum 3 katlı çizmiştim 3 . kat diye şuan 3 .katta oturuyorum . Aile apartmanı çizmemiştim ama o detayı atlamışım keşke uzaktan ev çizeydim
Valla ben o zaman kılıç çiçeği vardı onun saksısına gömmüştüm ne kadar doğru bilmem ama hurafa desemde yinede tapmıştımNeeee ayy ben de gidip çizicem bir şeyler yarın suya atsam oluyor mu bizim buralarda gül ağacını bırak çam ağacı bile yok
Bu gidişle altın tozu alırız altın çok pahalı bacımAyy bu arada 10 Mayısta yine bereket günü bişey varmış . O gün küçük de olsa altın falan alıp tüm yıl üzerimizde taşımak gerekirmiş. Baya bereketini görenler varmis . Toplu deneyelim
Evde olan altını taşısak olur muAyy bu arada 10 Mayısta yine bereket günü bişey varmış . O gün küçük de olsa altın falan alıp tüm yıl üzerimizde taşımak gerekirmiş. Baya bereketini görenler varmis . Toplu deneyelim