Hıçkırık

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kızlar Gene ben Doğurana Kadar Sanırım Konu açıcam Böyle Başınız Dertte benle
Evett Bebişimin bu günlerde çok hıçkırıyor günde 2 3 defa baya hopluyor bildiginiz eşim bile fark etti zıplıyormu dedi dedim yok hıçkırıyor eliyle takip etti ritmik olarak hıçkırıyor ve 3 4 dk sonra kesilio..
Birde şu haftaları çözemedim hala biz 35+1iz bugün ama takvimde 36 Gösterio
şimdi 35 miyiz 36 mı anlamadım :)

35+1 demek 35 hafta 1 günlük demek. yani 35 haftayı dolu dolu doldurmuşsun.
36. haftanın içindesin.
Okudugum kitaplara göre de hıçkırık normal o aylarda.

35+1 demek 35 hafta 1 günlük demek. yani 35 haftayı dolu dolu doldurmuşsun.
36. haftanın içindesin.
Okudugum kitaplara göre de hıçkırık normal o aylarda.

teşekkür ederim birtanem bizim kız birde hıçkırınca triplenio ayaklar eller çalışıo gerilio felan :)
sağol tatlım bilgilendirme için

canim benim bebiş gecenlerde 5 defa hickirdi gunboyu.yemeklerden sonra hickirik tutuyo bebegimi.36 haftadasin 35+0 35+6 36 hafta sayiliyo

ay allahım esırgesın ya
gülümseyerek okudum
karnı doymus demekkı yarasın ooh

canim benim bebiş gecenlerde 5 defa hickirdi gunboyu.yemeklerden sonra hickirik tutuyo bebegimi.36 haftadasin 35+0 35+6 36 hafta sayiliyo

sağol kuzum çok şükür riskli zamanları da geçirsek te prematüre için..
sonra sağ salim gelse kuzum inşallah 40ı bulmaz

sağol kuzum çok şükür riskli zamanları da geçirsek te prematüre için..
sonra sağ salim gelse kuzum inşallah 40ı bulmaz
hayirlisiyla bu haftayi atlat canim.be artik dogsun istiyorum :) benim doktorum 37 haftada dogurmuş 3200 gram hicbir saglik sorunuda olmamiş.ozellikle sordum 36dan sonra prematurelikden cikiyomuş bebek

hayirlisiyla bu haftayi atlat canim.be artik dogsun istiyorum :) benim doktorum 37 haftada dogurmuş 3200 gram hicbir saglik sorunuda olmamiş.ozellikle sordum 36dan sonra prematurelikden cikiyomuş bebek

ay canım en korktugum şey premature deyip kuveze almaları olur ben hep yanı başımda istiyorum dogduktan sonra allah bilior ya birakıp gelemem.
çok kişi var ve hep dua ediorum onlara zor çünkü yasadıkları

ay canım en korktugum şey premature deyip kuveze almaları olur ben hep yanı başımda istiyorum dogduktan sonra allah bilior ya birakıp gelemem.
çok kişi var ve hep dua ediorum onlara zor çünkü yasadıkları
Allah korusun .benim rahim agzi sorunum vardi kasilmalarim 7ci ayimda mahvetmişdi beni.gebelik korsesi beni buralara getirdi tabiki once Rabbim istedigi icin.korse cok yardimci oldu.bu haftalara gelecegim aklima gelmezdi

Allah korusun .benim rahim agzi sorunum vardi kasilmalarim 7ci ayimda mahvetmişdi beni.gebelik korsesi beni buralara getirdi tabiki once Rabbim istedigi icin.korse cok yardimci oldu.bu haftalara gelecegim aklima gelmezdi

çok şükür atlattın ama sen bu ara dogsada sıkıntı olmaz korkma
darısı benim başıma 1 hafta sonra gidicem vajina agrısı için bazen dayanmıorum kesiorlar sanki

canim merak ettim şimdi vede endişelenmeye başladim neden bukadar agriyorsunki.vajinal kuruluk sorunun yok dimi?

yok aksine akıntım felanda var ilişki desen kestik uzun zaman oldu agrıdıgından beri denemioruz :/
idrar yollarımda az bakteri var okadar ama bilemedim doktorum dengesizdi zaten dedim agrıyor hiç bakmadı bile 1 hafta daha durıyım gidicem en azından 36+ olıyım

gidince mutlaka baktir sorun neymiş bilinsin ilişkide yoksa neden agrisinki idrar yaparken yanman oluyomu

gidince mutlaka baktir sorun neymiş bilinsin ilişkide yoksa neden agrisinki idrar yaparken yanman oluyomu

yok kuzum gayet rahat idrara çıkışım ama sonuçta bir agrım var garip diorum agrım var hiç baktım hemde 3 defa dedim agrım var die o yüzden bir daha gitmiycem o doktora

Benim oglusum karnimdaykende cok hickiriyodu. Simdi 38 gunluguz.nerdeyse her sutunu ictiginde hickiriyo. Iyi diyolar ama oglusum pek sevmiyo hickirmayi, sinir oluyo

Benim oglusum karnimdaykende cok hickiriyodu. Simdi 38 gunluguz.nerdeyse her sutunu ictiginde hickiriyo. Iyi diyolar ama oglusum pek sevmiyo hickirmayi, sinir oluyo

benim kzıımda sevmiycek maşallah ona allah analı babalı büyütsün bahtı kaderi güzel olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…