Hıçkırık

Selam kızlar Gene ben :oops: Doğurana Kadar Sanırım Konu açıcam Böyle Başınız Dertte benle :-)
Evett Bebişimin bu günlerde çok hıçkırıyor günde 2 3 defa baya hopluyor bildiginiz eşim bile fark etti zıplıyormu dedi dedim yok hıçkırıyor eliyle takip etti ritmik olarak hıçkırıyor ve 3 4 dk sonra kesilio..:KK30:
Birde şu haftaları çözemedim hala biz 35+1iz bugün ama takvimde 36 Gösterio
şimdi 35 miyiz 36 mı anlamadım :):KK75:
Tek kelimeyle süpersin

Ben hıçkırığı çokkk uzun zamandır hissediyorum,aslında hıçkırık hem yutma reflrksi hem de iyi beslenmesi açısından iyi bir gelişim göstergesiymiş

Ben hıçkırığı çokkk uzun zamandır hissediyorum,aslında hıçkırık hem yutma reflrksi hem de iyi beslenmesi açısından iyi bir gelişim göstergesiymiş

Bende uzun zamandir hissediyorum canim da bu gunlerde besbelli oluyor artik eskiden esime bak hickiriyor diyordum da o anlamiodu simdi baya hopluyor :)
iyi ozaman bende yarin saglik ocagina genel kontrole gidicem :)

Evet artık dışardan bakınca tık tık attığı gözüküyor göbişte :) git cnm ben de gitmiştim

benimki de özellikle akşamları çok hızlı hareket ediyor arka arkaya, dışardan da görünüyor o hıçkırık mı acaba ya ben bu hıçkırığı bi türlü ayırt edemiyorum :eek:

gozun aydin canim saglikla buyut bebegini :) nasil anladin dogumun başladigi
Canim ben normal muayeneye gitmistim kasigimdan bacagima agrim vardi 2 gun gecmeyince bi goruneyim dedim. Gittim doktor muayene etti acikligim 3 parmak olunca yatis yapti. Zaten erken dogum sorunum vardi ama neyse ki 37. Haftanin ortasina kadar durabilmisti bebis :) suyumu patlatti doktor sancilarim baya cogaldi tabi sonrasinda. Normal dogum yaptim dogum ani yarim saat surdu. Ikinmam yetersiz oldu ve baska bi jinekolog geldi karnima 2 kez bastirdi bebisim oyle cikti :) cunku benim enerjim bitmisti ve bayilcaktim :)

X