Hayallerle taşındigimiz bahçeli evde yan komşum inanın bana çok çektirdi artık ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce de burda konu açmıştım ve evlerin önünde ortak bahçeler olduğunu kimi kapadığıni kimi ise saygı çerçevesinde ortak alanlarına girdiğini vs yazmıştım. Yan komşumun oğlumla yaşıt oğlu var fakat çocuğum doğdugundan beri bana bay efendim sütun yetmiyordan tutun da senin oğlun hala yürümüyor norolaga götür çok hareketsiz hiç normal değil vs vs sürekli moral bozucu şeyler söyledi .habire oglumu kötü anlamda etiketledi ve iş çığırından çıktı komşu dedim selam sabahımiz kalsın dedim alttan aldım ama artık inanın bugün patladım. 2 çocuğu onların bahçesinde oynayalım dedik oğlumun elinden oyuncağı hızla alan oğluna izinle almalısın demen gerek dedim daha sonra çocuğu hızla oğlunma vurmaya kalktığında elinden materyali aldım vs kadın sinirden lafları saydı vay efendim ben müdahale etmemeliymisim onlar halledermis vs sonuçta benim oğlum hassas bir çocuk bile bile dayak yemesine izin mi vereceğim ?? Ben de birtek sen mi biliyorsun çocuk gelişimini falan diye söylenmeye başladım meğer ne kin biriktirmis içinde çocuklar önünde resmen kavgaya tutuştuk
ben de eski defterleri ortaya döktüm bizin sınıra yaptırdığı kapıyı söyledim biz tatilde yangından mal kaçırır gibi yaptırmışsin asıl bu terbiyesizlik dedim.kadın çığırından çıktı. Maalesef ev kendi evimiz ve ne hayallerim vardı çocuğumun kardesi olmayacak ama yan komşu çocuğuyla oynar vs diye ama bu kadın hep ben bilirim benim dediğim doğru edasında bir gün bile sinirlenmeden geçen günüm yok ! çocuğunun erken yürümesi yle iri olmasıyla övünüp hep benim yanlış beslediğim emzirme harici mama vermem gerektiğinden tutun herşeye üstüne vazifeymis gibi anne ligimi eleştirdi ve suan çocuğum onun çocuğundan erken konuşuyor diye hazmedemedigini hissediyorum .ben hayatımda böyle kıskanç kendi hırsını çocuğuyla gerçekleştirmek isteyen biri görmedim. Şimdi diyeceksiniz ki derdin bu mu? Yavrumu düşünüyorum ya onun çocuğuyla oynamak isterse ya diğer cocuklarla onun oğlu oynarken katılmak isterse ya benim sevdiğim bir komşu o kadınla sohbet ederken beni davet ederse vs çok huzursuzum .oğluma kötülük mu yaptım yoksa ,kavga etmeyi hiç istemedim ama bugün patlama noktasına geldim ben böyle cadaloz bir insan görmedim. bağırıp çağırıp evine gitti ve bir daha benim bahçeme giremezsiniz vs dedi utanmadan. Belki basit konu ama camdan her baktığımda huzursuz eden birini hissediyorum oğlumla keyifle huzurla bahçemde oynayamıyorum o kadının sesini duyuyorum istemeden görüyorum ...Ve tüm siteyi etkisi altına alan biri .kendini iyi gösteriyor acaba bana yaptıklarını herkese tek tek anlatsam mı sessiz mi kalsam ? çocuğum olmasa umrumda olmaz ama çocuğum bunları hissederse diye çok üzülüyorum henüz çok küçük ve hassas.. yardım edin lütfen ???