Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hiçbiri işe yaramıyor!...

okya76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
19
0
Merhaba arkadaşlar Ne Kara üzüm çekirdeği ne şerbetçi otu kremi ne ada çayı ne rezene ne yağ ne krem olmadı 3 aydan fazladır kullanıyorum.Buzla soğuk suyla düzenli masajda yaptım yok yok yok Burdan neleri okuduysam aylardır deniyorum. Psikolojim bozuldu. Halen küçücükler boşşşşş:eek:lmaz:

Merhaba arkadaşlar Ne Kara üzüm çekirdeği ne şerbetçi otu kremi ne ada çayı ne rezene ne yağ ne krem olmadı 3 aydan fazladır kullanıyorum.Buzla soğuk suyla düzenli masajda yaptım yok yok yok Burdan neleri okuduysam aylardır deniyorum. Psikolojim bozuldu. Halen küçücükler boşşşşş:eek:lmaz:
canım boşver sağlıgından önemli değil ya.

canım senin için doğru olanı bulamamışsındır belki bünyeden bünyeye değişiyo sonuçta umutsuzluğa kapılma pozitif düşün..herşey düşünceyle başlıyo

ben 4-5 gündür adaçayı içiyorum günde 2 bardak.ve düzenli 5 dakika masaj yapıyorum bi sabah bi akşam. sonuç normalde 70 numara kullanırdım fakat tam doldurmazdı. şuan 75liklerden bile taşıyor....
darısı başınıza kızlar kaydirigubbakcemile2

canim bende asenanin kremini kullandim birbucuk ay ama faydasi olmadi bende izine gelince aralikta kizlardenendi onaylandi bölümündeki otlari alip ona baslicam yine olmassa bu yaz degil ama seneye kesin yag enjeksyonu yaptircam hafif bi dolgunluk yeterli bana capi büyük ama catlak var bide ici bos gibi iki cocuktan sonra artik normal aslinda bu yaz istiyodum yag enjeksyonunu bu yil maddi durumumuz fazla iyi degil seneye düzelcek ama eminim

Kara üzüm çekirdeği de mi yaramadı? Aktarcı bayan arkadaşım doğumdan sonra göğüslerini üzüm çekirdeğiyle eski haline döndürdüğünü söylemişti. Demek bünyeden bünyeye değişiyor.

valla ben normal kremle masaj yaptım toparlandı demek herkeste işe yaramıyor
bi de şu şerbetçiotunu içsem kimbilir neler olacak kaydirigubbakcemile2

walla cidden bünyeden bünyeye değişiyor herhalde.bende krem kullanıyorum ve küç yiyorum.evet büyüme var.ama geçici olabilir bunlar.aslında yağ enjeksiyonu fena fikir değilmiş esma 64 benide bilgilendirebilirmisin bu konuda biraz.özelden mesaj atsanda olur:)))

yazacagım urun belkı sızın ıcınde uygun olur...
bır arkadaşım ıcın araştırma yapıyorum..
yardımcı olursanız memnun olurum..
alizade bıtkısel urunlerde .....gogus bakım urunlerı dıye bır fıs fısı varmış....
kullananınız var mı..
ya da herhangı bır bılgınız...
sıklaştırıcı,dıkleştırıcı ve buyutucu olarak satılıyormuş...

Teşekkürler gizmoo kardeşim. Ama şimdi ben bekarım hemen evlenip hamile mi kalayım büyüsünler diye. Ne acıııı yaaa bıktım. Aylardır bu formdam okuyup yemediğim içmediğim sürmediğim kalmadı. Kafayı tırlatacam yaşım 28. Yaşlandım diyemi acaba. Accıkkkk büyüsede razıyım. Ama Tıkkk yok.

ya göğüs kası yapsak işe yarar mı ki :S bi yerde kas artıkça meme dokusunun küçüleceğini duymuştum. o şüphem olmasa ağırlık çalışcam artık :KK70:

ben bi kaç gündür buzla masaj yapıyorum gece yatmadan..bide yatarken sütyenimi çıkartıyorum..psikolojik midir bilmiyorum .,farklılık hissettim..devam edicem bakalm

samyeli34Ben bu dediğin fıs fısı bilmiyorum ama daha öncede yazmıştım ben bi krem kullandım cidden işe yarıo. Daha önce hap falanda kullanmıştım işe yaramamıştı. Kremin adı Star Bust bende ilk haftadan itibaern etki etti ama normalde ilk aydan sonra 1 bedeb büyüme oluyomuş. Benim Şuan iki beden büyüdü. Tavsiye ederim yani kullanırsan sonuçları bildirirsin :KK66: umarım sende de işe yarar

ya kızlar tabiki işe yarmaz!!
bi konuda 17 yaşında bi kız bişeyler yapmış bide kase kapatmış aa bbüyüdü tavsiye ederim yazmış=))))
yahu 17 yaşındasın heralde büyüyecek=)
buna inanıpta kase kapatan varsa başkada hiçbişey demiyorum ya bukadarmı çaresizsiniz ?

ya kızlar tabiki işe yarmaz!!
bi konuda 17 yaşında bi kız bişeyler yapmış bide kase kapatmış aa bbüyüdü tavsiye ederim yazmış=))))
yahu 17 yaşındasın heralde büyüyecek=)
buna inanıpta kase kapatan varsa başkada hiçbişey demiyorum ya bukadarmı çaresizsiniz ?

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamile kadınların çoğu şişkinlikten memnun da ya sonrası? Kimi içi boşaldı diyor kimi de küçücük kaldı diyor. Eeee çatlamalar patlamalar da cabası. Hiç hamile kalmadım şişkinlik nasıl olur bilmem ama içi boş çuvala benzeyeceğine küçük ama diri ve içi dolu daha iyidir bence.

X