- 23 Şubat 2013
- 3.829
- 19
niee çekiniosun cnm korkmaa kız bulacak değiliz seni adanaya gelipp=)) bende 92liyimm=) ev hanımıyımm=))
Adanalıyız ama malesef Adana'da oturmuyoruz. :) Yaşıtız canım ne güzel, memnun oldum. Sanırım evlisin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niee çekiniosun cnm korkmaa kız bulacak değiliz seni adanaya gelipp=)) bende 92liyimm=) ev hanımıyımm=))
hoş geldin cnm nasılsınn sende polis esiydin sanırım yanlış mı hatırlıyorumm:26::26::26:
Adanalıyız ama malesef Adana'da oturmuyoruz. :) Yaşıtız canım ne güzel, memnun oldum. Sanırım evlisin ?
evet cnm aynı yaşıtızzz .. evliyim cnm 5 aylık bnde memnun oldumm=))
Evet aynen öyle
Ama yaşlarınızı okuyorum da ben aranızda baya yaşlı kaldım yahuu
Oooo taze gelinsin yani. Allah bir ömür mesud etsin. Darısı benim de başıma:)
aminnnnnnnnnnnn insallahh darısıı isteyen her bekarın basınaa=))
bende geldimm :)
bende geldimm :)
Seni arkadaş olarak ekledim, kabul edersen ilk arkadaşım olacaksın :)
Evlilik hikayenden bahsetmek ister misin? Görücü usulü mü oldu yoksa sevgili miydiniz? Ne kadar sevgili kaldınız? Ne kadar nişanlı kaldınız vs :) Tabi eğer anlatmak istersen :)
hoşbulduk tatlım :) ben de 22 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum ve 1 yıllık evliyim :)
hoşbulduk tatlım :) ben de 22 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum ve 1 yıllık evliyim :)
hoş geldinnnnnnnnnnn kuzucummmmm senle de tanışalım bahsetsene kendindenn=))
tabi cnmm =)) eşim afyonda polis okulunda okuyormuş afyonda tanıştık öyle 2 yıl cıkmamız oldu ve zorda olsa nişanlandık cünki aramız baya yol mesafesi var aileler istemedi basta ama yinede zorlayınca oluyormuş basardık nişanlandık 1 sene nişanlı kaldıktan sonraa evlendikk cnmm=))
disikartal sen hoşgeldin :)
Hım ne güzel çok uzamamış sizin işiniz. Ben sevdiğimle lise 3' te tanıştım. Şimdi lisansta 3. sınıfım. Düşün halimizi. Bekliyoruz öyle, yılların geçmesini