- 3 Şubat 2013
- 82
- 1
Evet canım bende Beşiktaşlıyımdisikartal sen hoşgeldin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bende Beşiktaşlıyımdisikartal sen hoşgeldin :)
cok uzattımı olmuyoo cnm yhhaa biz nişanlıyken nişanı attım bn sonra geri barıştık enn iisi uzatmamak=))
inşallah en kısa zamanda muradına erersin canım. benim evliliğim çok hızlı oldu. tanıştıktan 3 ay sonra nişanlandık 8. ayımızda evlendik :)
inşallah en kısa zamanda muradına erersin canım. benim evliliğim çok hızlı oldu. tanıştıktan 3 ay sonra nişanlandık 8. ayımızda evlendik :)
Haklısın, öyle. Neyse ki az kaldı. Mezun oluyoruz seneye inşaAllah. Az kaldı sayılır :)
Maşallah ne güzel.. Çok özendim size.
Evet canım bende Beşiktaşlıyım
sevindim adına cnmm insallah muradınıza erersinizz =))
ben fenerliyim ama öylee koyu falan değil olsa da olur olmasa da maçtan nefret ederdim ama eşim izlediği için mecbur izliyorum yorum yapmaya basladımm=))
Aman aman eşiyle maç da izlermiş, ne güzel :)
bende fanatik Beşiktaşlıyım heycanla izlerim maçları. En çok istediğim eşiminde fanatik Bjk li olmasıydı ama malesef Fenerli
evet çok zevkli oluyor :) hele de fener yenilirse yüzündeki ifadeye gülmekten ölüyorum :)ama fb ile bjk macı olduğunda baya heyecala izlerdiniz evde aışırsınız yok ben yenecem yok sen yeneceksin vs =))
evet çok zevkli oluyor :) hele de fener yenilirse yüzündeki ifadeye gülmekten ölüyorum :)
ama onlar yenince de havalarından geçilmiyor. abarta abarta anlatıyorlar ona deli oluyorum :)bnm eşimde gsli yenilince gül gül ölüyorum geçmiş olsun diee egleniyorumm oda bi sinirleniyoo =))
Maşallah topik almışz başını gdiyor yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
hoş geldin cnm ne yaptın gezdin mi bol boll =))
Hayırlı uğurlu olsun yeni konunuz. :)))