- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
okyonuscumm nerdesinnn=))
Eşimle çarşıya çıkıcaz canım hazırlanıyorum:) sen gittinmi pazara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okyonuscumm nerdesinnn=))
Eşimle çarşıya çıkıcaz canım hazırlanıyorum:) sen gittinmi pazara
eett cnm gittik geldiikkk ohhhhhh iyiy gez cnmm sıkıntıları falan herseyi att tadını cıkarr öptümm=))
Bende öptüm cnm geldiğimde görüşürüz
cnm öyle düşünmee bnde kilolu biriyim kayınvalidem az cektirmedi zayıfla die ama şimdi takmıyorum bile kimseye kulak aldırmıyorum esimde tosunumm dioo desim boşverr ben mutluyum bölee de bu arada cok güzel hareketleri izledin mi hiç pelini görmşşündürr o bilee böylee mutluysaa sallaa gerisinii sendee mutlu oll=))
valla bilmiyorum çok kafaya takıyorum.. siz kaç kilosunuz?
benim 80 in çok çok üstünde işte.. ameliyat olmayı düşünüyorum tüp mide
valla napacağımı şaşırdım.. diyetisyene gitmek istemiyorum artık okadar çok gittimki..
benim kocişko da bu hafta gececi 12:30 a kadar yanlızım takılırız işte birlikte
hoş geldin cnm ne iş yapıyor eşin kendinden bahseder misinn???
kocişkom fabrikada calısıyo tatlım vardıyalı bı hafta gunduz bı hafta akşam calısıyo... akşamları iyi olmuyo ya canım sıkılıyo yalnız şu bebişim bı doğsada sıkılmasam artık ahahaha
ne güzelll bebeğin olcakk sevindimm=)) bnm eşimde gec gelio bazen bnde cok sıkılıyorum bi bebegim olsun istiyorum ama daha erken dio eşim 5 aylık evliyizz..=)
ee adam haklı tatlım daha sana doyamamış sen bebek istiyosun valla keyfini cıkarın biz ole yaptık 3. yıldayız daha yeni düşündük o da hemen oldu Rabbime şükürler olsun dediğim gibi sen dur b,iraz daha
ama ben cok sıkılıyorum hersey bebegimle olsun istiyorum o olunca mutluluğumuz 10 sa 100 olsunnn =))
ayy bilemedim ki şimdi kocişkonu ikna etmeye bak o halde eheheheh
öylee etmeye çalışıyorum bnde zatenn Allahım verir insallah hayırlısıylaa =))
amiiiiiiiiiiiinnn kuzum ya peki yas kac senın