- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
alıştık artıkk cnmm..
Üzüldüm canım devamlı suyuna gıdeceksın kı tartışma cıkmasın cok zor Allah sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıştık artıkk cnmm..
okyonus canım arkadaşım, bulmuşsun yine bir geyik topiği
takip ediyorum seni
nasıl gidiyor tel tedavisi
ah ne güzel kilo da verdirir adama o
ben evlenince kilo aldım veremiyorum da napcam bilmiyorum
kpss sürecimi görüyorsundur, aklımda hep sen
senin gibi evliliğin ilk yılında kocamla harıl harıl çalışıyoruz
tv açılmıyor, doğru dürüst
ah senin aldığın puanı alsam yeter bana
öptüm seni, iyi geyikler
kızlar dün baya kaynatmışşınız yeni gelenler hoş geldinizz bn giremedimm ama yarın buradayım inşş konuşurukk=))
Yorum ya dışarıya cıkmaktan vazgectik bezelye pilav mozaık pasta yaptım sımdı yemek hazırlıycam yemekten sonrada cay demlerım pasta fln yeriz hiç işim bitmiyor yemek hazırlıycam mutfak topla çamaşır atıcam makınaya onları asarım cıktıkca çıkıyor iş
İyi akşamlar. Güzel bir pazar günü geçirdim. Sinemaya gittim ''Kelebeğin Rüyası'' filmini izledim. Sizler naptınız ?
İyi akşamlar. Güzel bir pazar günü geçirdim. Sinemaya gittim ''Kelebeğin Rüyası'' filmini izledim. Sizler naptınız ?
Evdeydim buralarda takıldım canım film nasıldı? haftaya erkek arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz hangi filme gitsek bilemedik?
iyiyiz hoşgeldin.başka bi topikten geliyorum hararetli bir konuydu huuuf yoruldum :)) film nasıldı güzel mi ?
Film güzeldi ama aksiyon filmlerini sevdiğim için sıkıldım biraz. Ama kıvanç tatlıtuğ oynbuyor o film izlenmez mi :)
güzeldi ya film, ben eski dönemleri anlatan filmleri severim ama biraz sıkıldım. :)
hıı ben eşimle gidersem burnumdan getirir ozaman zaten aksiyondan başka bişi izleyemiyoz :))
Edebiyatı seviyorsanız iyi gider aslında, şairler ve şiirlerle dolu bir film :)
Merhabaalar herkezede benden :)O kelebeğin rÜyasını bende bugün itibariyle izlemiş eve de,sıkkın pıkkın,haz ve tat almamış bir halde gelmiş bulunuyorum izlicek varsa gitmesin netten izlesin verilen paraya değmez sadece konu var hikaye var ama izlerken ne zaman bitcek artık dedim bir noktadan snra bıkkınlık geldi:/
ya eskiden severdim ama evlendim evleneli korku gerilim ve aksiyondan başka film izlemediğim için artık bende sıkılıyorum:)))
Meraba :) sen de benim gibi sıkılmışsın :) filmi eleştirmenler çok beğenmiş. Sanırım biz sanattan anlamıyoruz, çabuk sıkılıyoruz :)
Aynenn aynen ya öyle çok yoktu edebiyat okadar ki kesik kesikti film sanki hep soru işareti kaldı detaya inilmediği için sanırım=/,Salon dolup taştı kızılayda metropol sinemasına gittim bide arkamdan konuşan iki çiftte beklentiyi karşılamadı diye sitemler ede ede çıkıyorlardı salondan yarısı pişmandır gidenlerin :)))
Anladım. Aslında sen nasıl eşinle beraber onun sevdiği tür filmleri izliyorsan, o da senin sevdiğin tür filmi 2 saat izlemeye biraz katlanmalı. Fedakarlıklar karşılıklı olmalı öyle değil mi :)