Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi gittim geldim nooldu bana da anlatın yaa
Neden ki :44::26::26:
Anladımm olsun sorun yokBurada tanıdığım birisi çıkarsa diye :) akrabalardan, okuldan vs :)
Ben gidiyorum.. Böyle sohbet etmeye devam ederiz umarım. Hepinize iyi akşamlar :)
Ben yeniyim buralarda ama iyi akşamlar :)Ben gidiyorum.. Böyle sohbet etmeye devam ederiz umarım. Hepinize iyi akşamlar :)
Anladım canım :) Ben daha fazla ayrı kalmayı istemiyorum sevdiğimle :) asgari ücretli bir iş bile olsa ona girip çalışalım yine de evlenelim yani mezun olur olmaz :)
Ben gidiyorum.. Böyle sohbet etmeye devam ederiz umarım. Hepinize iyi akşamlar :)
Ben yeniyim buralarda ama iyi akşamlar :)
Ben yeniyim buralarda ama iyi akşamlar :)
İyi akşamlar görüşmek üzere
Kartalım iyi akşamlar görüşmek üzere
Gönül öyle istiyor canım da seneye düğün zor.Çünkü benim ailem bilmiyor bir de hazırlık yapmak lazım o yüzden okul bitsin 1 yıl sonra düşünüyorum
teşekkür ederim, sen de hoşgeldin bu arada :)
teşekkür ederim :)
Anladım canım.. Biz mezun olur olmaz evlenebilelim diye hazırlıklara başlamayı düşünüyoruz. İşte işe girip para kazanıp, düğün için para biriktirmeyi yani :)
Haydi iyi akşamlar :)
teşekkür ederim, sen de hoşgeldin bu arada :)
teşekkür ederim :)
Anladım canım.. Biz mezun olur olmaz evlenebilelim diye hazırlıklara başlamayı düşünüyoruz. İşte işe girip para kazanıp, düğün için para biriktirmeyi yani :)
Haydi iyi akşamlar :)
slm kızlar şöyle bi kaç topik gezdim baktım iki kişi konuşalım yeni gelenleri kabul etmeyelim düşünceleri oluşmuş gelin burada konuşalım kızlar hadi bekliyorumm=)) şimödidenn hoş geldiiniz hepiniz deee..=)
Günaydıınnnnnnnnn... ..
Günsydın tatlımnasılsın
Günaydın kuzum.
İyiyim Allah'a şükür, sen nasılsın??
Iyıyım bende canım eşim sabah mesaiye gitti yalnızım kahvaltı edıcem ortalıgı toprlıycm temizlik yapıcam yemek yapıcam anem ne cok işim varmış