- 23 Şubat 2013
- 3.829
- 19
91 doğumluyum canım üniversite 3.sınıf öğrencisiyim Erkek arkadaşım var Ankaradayım
tesadufe bak ben de 3. Sinifim ve erkek arkadasim var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
91 doğumluyum canım üniversite 3.sınıf öğrencisiyim Erkek arkadaşım var Ankaradayım
hıım lise düzeyine mi girdinn aöf ikinci ünv yoksa anlamadım
Kızlar ben çıkıyorum tanıştıgıma cok memnun oldum kociş çay bekliyor bide ütü yapıcam geldiğimde burda olursanız konusuruz yıne
Kızlar ben çıkıyorum tanıştıgıma cok memnun oldum kociş çay bekliyor bide ütü yapıcam geldiğimde burda olursanız konusuruz yıne
tesadufe bak ben de 3. Sinifim ve erkek arkadasim var :)
evet canım siz ne zaman evlilik düşünüyorsunuz ?
4. Sınıfı bitirince, yani bu yaz değil diğer yaz düşünüyoruz. Peki siz?
aletkum selam hoşgeldin :)
Hoşgeldın canım gel katıl sende aramızakendını tanıtırmısın bıraz tanısalım kaynasalım
Canım okul bittikten 1 sene sonra düğün düşünüyoruz aileme seneye söyleyeceğim
Hoşbulduk Mersin'den katılıyorum aranızaa 20 yaşındayım. Öğrenciyim. Çok sevdim forumu
Hoşbulduk Mersin'den katılıyorum aranızaa 20 yaşındayım. Öğrenciyim. Çok sevdim forumu
Daimi olmanız dileğiyle Siz hangi bölümdesiniz erkek arkadaşınız var mı ?
Ben mersin' de doğdum :) Forum bağımlılık yapacak gibi :)
Selam ehl-i KK :)
İnşallah daimi olurum :) Ben İlahiyat fakültesinde okuyorum. Sözlüm var evet fakat daha okulumun daha bitmesine 3 yıl var
Orada doğdunuz peki şimdi nerdesiniz
kusura bakmayın ya söylemeye çekiniyorum