Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ben de bekarım o kutucuğa 15 yıldır öğrenci yazmak istiyorum çünkü başka yaptığım bir şey yok
evet canım ben de bekarım o kutucuğa 15 yıldır öğrenci yazmak istiyorum çünkü başka yaptığım bir şey yok
Selamlar ben de geldimm
Ögrencılık guzel ya ben sevıyorum ders calışmayı falan
Ögrencılık guzel ya ben sevıyorum ders calışmayı falan
Selamlar ben de geldimm
okyonus,
Bir onceki sayfada yazdigimi gormedin mi acaba? Kac dogumlusun diye sormustum
merhaba kızlar bende hiçbir topiğe uyamadım ...
Okurken mi evlendin canım?
Yok cnm okul bıttı bır yıl çalıştım sonra evlendık sımdı sıkıntıdan aöf okuyorum kamu yonetımı 3. Sınıfım
hoşbulduuk canım 24 yasındayım evliyim çalışmıyorum evlendiğimden beri işte aöf de okuyorum öylee siiiz
Hoşgeldın canım gel burda hekese yer var kendını tanıtırmısın tanışıp kaynaşalım
Hoşgeldın canım gel burda hekese yer var kendını tanıtırmısın tanışıp kaynaşalım
hoşbulduuk canım 24 yasındayım evliyim çalışmıyorum evlendiğimden beri işte aöf de okuyorum öylee siiiz
Yok cnm okul bıttı bır yıl çalıştım sonra evlendık sımdı sıkıntıdan aöf okuyorum kamu yonetımı 3. Sınıfım
Bende aynı sekılde aöf ıkuyırum 24 yasındayım evlendıgımde işten ayrıldım kpss ye gırdım hazıran atamalarını beklıyorum