• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiçbir şey için geç değil,hadi kurtulalım şu fazlalıklardan!

mersibohu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
5
0
6
İzmir
selam kızlar bugün diyetimin ilk günü,aslında belirli bi diyet yapmıyorum.ama kuşhanın diyetine benziyor yaptıklarım.57 kiloyum 1.65 boyundayım basenimden ve bacaklarımdan nefret ediyorum!!!! desteğe çok ihtiyacım var,burda yazılanları okudum ve acayyyyip gaza geldim.lütfen yardımcı olun gelin hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan,50 yi görmek istiyorum artıııık

selam kızlar bugün diyetimin ilk günü,aslında belirli bi diyet yapmıyorum.ama kuşhanın diyetine benziyor yaptıklarım.57 kiloyum 1.65 boyundayım basenimden ve bacaklarımdan nefret ediyorum!!!! desteğe çok ihtiyacım var,burda yazılanları okudum ve acayyyyip gaza geldim.lütfen yardımcı olun gelin hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan,50 yi görmek istiyorum artıııık

bende bayagı kılon var sandım yahu :) ilahi, senın boyuna gore kılon gayet hoş duruyordur.
benım boyum 1.62 59 kiloyum ben bıle bayagı ıyıyım yani, tabiki fazlam var ama senle kıyaslayınca kendımı sen gayet olmak ıstedıgım gıbısındır.
gercı kemık yapını falan bılemem incemısın degılmısın ama ben bıraz ırı kemıklı oldugum ıcın öyle dıorum.. eger ınce kemıklıysen 3-4 kılo versen kafi bence..
1 ay sıksan verırsın kılonu ;)
dogumdan sonra 20 kılo verdım ben. son 5-6 kılom kaldı tembellıkten veremıyorum onu da..

bende bayagı kılon var sandım yahu :) ilahi, senın boyuna gore kılon gayet hoş duruyordur.
benım boyum 1.62 59 kiloyum ben bıle bayagı ıyıyım yani, tabiki fazlam var ama senle kıyaslayınca kendımı sen gayet olmak ıstedıgım gıbısındır.
gercı kemık yapını falan bılemem incemısın degılmısın ama ben bıraz ırı kemıklı oldugum ıcın öyle dıorum.. eger ınce kemıklıysen 3-4 kılo versen kafi bence..
1 ay sıksan verırsın kılonu ;)
dogumdan sonra 20 kılo verdım ben. son 5-6 kılom kaldı tembellıkten veremıyorum onu da..

evet aslında öyle şişman durmuyorum ama belim ipince ve bacaklarım kalçam belime göre bayağı kalın beni çok rahatsız ediyor artık

ben beş gündür diyet yapıyorum bi tek pazar günü akşam ailecek pikniğe gittik orda biraz fazla kaçırdım :/// spor da yapıyorum,sen de başla birlikte devam edelim canım

diyet için bir türlü dikkatimi toplayamıyorum yaa.aslında gün içinde ara öğün vs yapıyorum ama tatlı olayı beni benden alıyor.spora gelince de 1 yıllık üyelik parasını ödediğim ama ayda sadece 1 sefer gidebildiğim bi şi :( 1 yaşında oğlum var aynı zamanda çalışıyorum ve haliyle 24 saat kesinlikle yetmiyor..

diyete odaklanırsan oluyor aslında canım,mesela ben çikolata bağımlısı bi insanım şu an regli olduğum halde diyete o kadar odaklanmışım ki canım çikolata bile istemiyo (ki çikolata krizine girdiğimi bile bilirim) kendini motive edicek şeyler yaparsan olur :)

Back
X