hicbir fikrim yok

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar,

meme buyutme ameliyatlari hakkinda hicbir fikrim yok. yaptirmak cazip geliyo, ama bilgisizligimden pek emin degilim. bastan sona nerden bilgi alabilirim bu konu hakkinda? ve daha 23 yasindayim sizce bu bi problem mi?

slm kizlar,

meme buyutme ameliyatlari hakkinda hicbir fikrim yok. yaptirmak cazip geliyo, ama bilgisizligimden pek emin degilim. bastan sona nerden bilgi alabilirim bu konu hakkinda? ve daha 23 yasindayim sizce bu bi problem mi?

Merhaba
Cok sansliyiz ki elimizin altinda internet denen bir nimet var. Bu konu hakkinda her tur soruyu arama motoruna aynen yazip aradiginda binlerce bilgi geliyor karsina.. Elbette nihayi olarak birkac hekimle gorusmek ve kesin bilgileri onlardan elde etmek gerek.
Bu forumda deneyimlerini yansitanlar ile aklina gelmeyen bir cok soruyu bulma sorma imkani var. Benim bildigim 23 yas bu ameliyata musade edllen bir yas. Ancak kisisel durumun, saglik ve fizik yapin ile ilgili ozel bir durum yoksa tabii.. Canli ornegini cok gordugum bu operasyonu uzun yillar inceledim arastirdim.karar verdigimde epey bilincliydim. Yasayacaklarimi onceden az cok biliyordum.
Herseyin gonlunce olmasini dilerim. Sormak istediklerini memnuniyetle cevaplarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…