Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Burdan buna tepki çoook alırsın. Öyle insanlarda var merak etme. Herkes nasıl hayat yaşıyorsa öyle insanlar oluyor etrafnda. Zamnı gelince bakarsın. Sadece şimdiden dua et derim ben sana

Sen yat kalk mune ablama dua et şu ban olayının gözünü seveyim ah ah sana neler yazardım bende işte mune abla beni adam etti sonunda

Zaten eğer ilerde beyefendi çıkarsa onu tanıyacağım şap diye evlenilmez .
Amma velakinn her şey NASİP.
işte sen ilerde o beyefendiyi taniyacaksin o beyefendi sana uymayan bir beyefendi olursa sen kirlenmişmi olacaksin bu bakış acisiyla ???

Ben de yine bi erkek işerken klozet kenarına bulaştırdı da kadını sinir etti,kadın da kendini buralara attı sandıydım

18 yaşında git birileriyle seviş diyen yok zaten de bu bakış açın çok rahatsız edici.Sen bu gidişle bırak temiz erkeği koca bulursan şükret bence.

Yanlış ülkede doğmuşsunuz. Türkiyede bulmanız zor. Şeriatla yönetilen bir ülke olmalıydı yaşıycağınız yer. Orda aradığınızı muhakkak bulabilirdin

Dinine bağlılığın çok güzel. Ama duygularını yorumlayışın, anlatım tarzın iğneliyici. Heleki burası için. Çok fazla müslüman olmayan üye var ve bu anlattıkların onlar için hakaret oluyor. Bir karşılığı yok çünkü. Hoş müslüman olup bunları yapmış biri içinde “kirli” deme hakkın yok. Bu sadece Allah ve kulu arasındadır. Kimse hükmüne karar veremez.

Aradığın ilişki içinde, Allah gönlüne göre versin diyeyim. Ama senin şu anlattığının tek çaresi görücü usulu. Oda dünyanın en riskli hareketi.

Evladım, senin çalışman gereken dersler, gireceğin sınavlar falan yok mu?

Milletin namusundan, hayatı nasıl yaşadığından sanane?

Ayrıca Türkiye'de farklı din ve inanışa sahip milyonlarca insan yaşamakta. Fetvalarını yazın açılacak kurslara sakla.
Ok?

her yaklaşanı her tanışanı evlilik oncesi ilişki yaşıyo saniyo nasil bir cevrede yaşıyosun acaba ayrıca yaşasalarda pislik olmuyor temizlik artik sadece bacak arasinda degil çunku canim benim ne pislikler var bi bilsen daha çoook kücüksun neler duyacak ve goreceksin goruyosundurda karsi cinsle iliski yasamak pislik olmaktan cikti artik cocuklari bademliyolar bu ülkede maalesef

Ben de yine bi erkek işerken klozet kenarına bulaştırdı da kadını sinir etti,kadın da kendini buralara attı sandıydım
Sevgilisi olan kirlenmiş olmuyor sap kalırım onlar gibi olmaktansa ne demek bu ne küstahlık!
yobaz we bağnaz bir düşünce biçimine sahip olan bir insandan aydınlanmasını beklemek yada bakış açısını değiştirmek beklenmez. Kendileri gibi olmayan herkese saygı duymazlar

Temiz diye okuyunca ter kokusu konusu sandim ,eşim hic kokmaz diyecktm ama konu başkaymış. Bilmiyorum kismet belki vardir elndegmemis erkek
bende sevgilim disini fircalamiyo falan diyecek sanarak girdim konuya ne çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…