- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Dilber_iRana
- #181
Bunun kadar olmasa da , o da sinir bozucu cokHemen oraya göçüyorum ben de merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun kadar olmasa da , o da sinir bozucu cokHemen oraya göçüyorum ben de merak ettim
Burdan buna tepki çoook alırsın. Öyle insanlarda var merak etme. Herkes nasıl hayat yaşıyorsa öyle insanlar oluyor etrafnda. Zamnı gelince bakarsın. Sadece şimdiden dua et derim ben sanaHanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?
Erkek üye de var sırada :)Kocasi kaynanasiyla konusuyo diye kizan gelinin konusund var biri, mune gelsin diye bekliyorum
Mum dikmiş bekliyor o daBunun kadar olmasa da , o da sinir bozucu cok
Aynen wala. KoptumTemizlik alginiz ilgincmis.
Temiz erkek yok hepsini biz kirlettik geç kaldın..
işte sen ilerde o beyefendiyi taniyacaksin o beyefendi sana uymayan bir beyefendi olursa sen kirlenmişmi olacaksin bu bakış acisiyla ???Zaten eğer ilerde beyefendi çıkarsa onu tanıyacağım şap diye evlenilmez .
Amma velakinn her şey NASİP.
Yanlış ülkede doğmuşsunuz. Türkiyede bulmanız zor. Şeriatla yönetilen bir ülke olmalıydı yaşıycağınız yer. Orda aradığınızı muhakkak bulabilirdinHanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?
Aa onu kacirmisim bakim biErkek üye de var sırada :)
Resmen gömmüşsün kız çocupunu18 yaşında git birileriyle seviş diyen yok zaten de bu bakış açın çok rahatsız edici.Sen bu gidişle bırak temiz erkeği koca bulursan şükret bence.
Hayır anne ve babamla bir alakası yok.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
bu kadar mı değersizdir kadın/adam.
Ben de yine bi erkek işerken klozet kenarına bulaştırdı da kadını sinir etti,kadın da kendini buralara attı sandıydım![]()
yobaz we bağnaz bir düşünce biçimine sahip olan bir insandan aydınlanmasını beklemek yada bakış açısını değiştirmek beklenmez. Kendileri gibi olmayan herkese saygı duymazlarSevgilisi olan kirlenmiş olmuyor sap kalırım onlar gibi olmaktansa ne demek bu ne küstahlık!
bende sevgilim disini fircalamiyo falan diyecek sanarak girdim konuya ne çıktıTemiz diye okuyunca ter kokusu konusu sandim ,eşim hic kokmaz diyecktm ama konu başkaymış. Bilmiyorum kismet belki vardir elndegmemis erkek