Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Sana bişey diyim mi?
Bence bastırılmış duyguların var.
Yok millet evleniyor koca meraklısı yok efendim kirli (bu ne demekse artık)
Sürekli bi insanları öteleme kendi yaptığını aklama durumundasın. Ve bence olgun da değilsin. Sadece olgun-muşsun gibi göstermeye çalışıyorsun. Kendini bi kalıba sokmuşsun ya da zorla sokulmuşsun ve hiç mutlu değilsin. Her konun bi öncekinden daha samimiyetsiz. Ve aklın fikrin ilişkide. O sebeple insanları fazla yargılıyor ve sorguluyorsun.
Buraya geçipte ilişki yaşayanlara temiz değil diyemezsin. Bu nasıl bir cümledir.

Ay ben yine saf gibi yorumlara bakmadan etmeden insana anlatır gibi anlatmışım yorumumda. Bacak kadar çocuk burdaki birçok kadının eşine, nişanlısına, sevgilisine deyyus mu demiş???
Terbiyesiz seni. Git az ötede oyna. Okuluna odaklan, öğretmenine aşkını falan ilan et sen. Sinirim tepeme çıktı şuna bak sen.
Benim adam çay içiyo oturmuş niye deyyus oluyo şimdi

Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?

Bulursun istediğin kriterlerde birini, bende senin gibi düşünürdüm, şimdi evliyim öyle biriylemaaşallahh

Back
X