Hiç saç saça kavga ettiniz mi? Nasil oldu?

ortaokuldayken etmiştim bi kaç erkek sataşıp duruyorlardı saçımı çekiyodu uzun saçlıydım çok hoşuna gidermiş ne alakaysa
en sonunda girişmiştim bi tanesine yüzünü çırmıklamıştım
sonra kendimi müdürün odasında buldum ee velilerde çabası tabi

en son kavgamıda bundan 3 sene önce iş yerinde bi elemanın boğazını sıkmıştım
sebebinde tabi sonuna kadar haklıydım çok uzun bi hikaye bu ama kısaca bana çıkma teklifi etmişti ben kabul etmemiştim eşimle çıkıyodum o sıralar ve lafı benim o..olmama kadar getirdi tam o esnada giriştim boğazına deli kuvveti gelmişti resmen bana 2 erkek daha girdi ayırmak için ama nafile en sonunda malum yerine dekme attım
ve tabi sonunda yine kendimi müdürün odasında buldum haklı olarak onu başka şubeye şutladılar ama namım bütün şube merkezlerine duuylmuştu
bu arada bi kamu dairesinde güvenlik görevlisiydim

yürüyün kızlar kim tutar sizi

yok valla benim böyle bi kavgam olmadı

Hiç öyle vukâtım yok
Olmaz inşallah

Benim de olmuştu.
Neden olduğunu hatırlayamıyorum ama 7. ya da 8. sınıftayken bir arkadaşla sokakta saç saça baş başa cinsinden bir kavga etmiştik malesef.

Şükür yok.
Lisede kankimle ağız dalaşım olmuştu o kadar.

ağız dalaşım oldu,bir kere kızın biri iftira atmıştı bana bende öğrenince gidip okkalı bir tokat çakıp gerekli lafları söyledim..zaten kızın ne halt olduğunu herkes bildiği için nerdeyse takdir bile topladımoda ağzını açıp tek laf edemedi..

Ettim, cok da guzel oldu. Ellerime saglik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…