Hiç saç saça kavga ettiniz mi? Nasil oldu?

evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum...

Hayır..:1no2:
Öyle bir görüntüden dahi hoşlanmam..
Sesimin yükselmesi bile olağanüstü bir durumdur benim için..:1closedeyes:

kesinlikle benim yapıma ters düşen bir durum...tartışmadan bile nefret eden ben saç saça kavga edicem..allah yazdıysa bozsun..bana göre değil arkadaşım...
sevgiler...

Hayır etmedim,
Düşünemiyorum da kendimi öyle saç saça, baş başa,
Dahası yakıştırmıyorum kadına kavgayı, avazı çıktığı kadar bağırmayı:dilcikar:

saç saça olmasada ettim
lisede :) arkadaşımı dövüyorlardı tarafsız kalamadım

walla ben ortaokul lise baslarinda erkek gibydim mahalledeki erkek cocuklari feci doverdim herkes benden korkardi mahallenin agasiydim

valla ben öle saç başa falan değilde okul zamanlarımda tekme tokat az erkek dövmedim hee:mymeka:

walla ben ortaokul lise baslarinda erkek gibydim mahalledeki erkek cocuklari feci doverdim herkes benden korkardi mahallenin agasiydim

bu kadar olmasa da bende çok fenaydım ay şimdi aklıma geldide
lisenin son günü helallik almaktan başım dönmüştü :roflol::roflol:

bu kadar olmasa da bende çok fenaydım ay şimdi aklıma geldide
lisenin son günü helallik almaktan başım dönmüştü :roflol::roflol:

walla keske bende helallik alsaydim ama dovduklerim yanima yaklasamiyordu bir daha

futbol oynuyordum erkek gibi konusuyordum dusundukce cok guluyorum simdi beni taniyanlar inanamiyor bu degisime :roflol:

kavgadan nefret eden biri olmama rağmen çok utanıorum kendimden ama kavga ettim hemde saç saça başbaşa hemde iskelenin ortasında ama çok üzgünüm benneyaptımki
1 yada 2ay önceydi grup olarak heybeli adaya piknie gitmiştik sadece erkekler tanıodu birbirini ben kimseyi tanımıodum yani hepsi sevgilim ark.larıydı
neyse kızzlardan biri sevgilisi olduğu halde sevgilime yanaşmaya kalktı alkolde almıştık bütün gün tuttum kendimi tam eve dönerken patladım kız üstüme yürüdü beni dövücek aklınca bi tuttum saçından tekme tokat zor aldılar elimden pişmanım ama hak etmişti keşke olmasaydı ama o başlattı şimdi olsaydı yapmazdım heralde sonra bide kıza kendimi affettirmeye çalıştım tabi sevgilim yüzünden yoksa hayatta işim olmaz senağlama

Saç saça kavga etmedim hiç, hatta bağıra çağıra da etmedim ama 18-19 yaşlarımdayken bir erkek arkadaşla yumruk yumruğa kavga ettim. Ne yapayım onunla çıkmıyorum diye üç kişi yolumu kestiler, kaçabilirdim ama kaçmadım gururuma yediremezdim. Bana dedi ki "sana öyle bir yumruk atacağım ki düşüp, bayılacaksın" Gerçekten de ben tam konuşmaya çalışırken, yüzüme bir yumruk yedim :1shok: Ayakta bir sallandım sonra saldırdım jeyyar Eh tabi sporcuyuz da o zamanlar güçlü kuvvetliyiz, bir de karizmamız var, seyredenler de var sırıtarak, dayak yedi dedirtir miyim:dilcikar: ben de ona vurdum, şaşırdı, en son yanından giderken o diz çökmüştü ben başım dik bir şekilde oradan ayrıldım. Sonradan, seyredenler gelip sırıtarak tebrik ettiler. :1closedeyes:
Tabi benim yanağım morarmıştı eve gittiğimde
Kızlarla kavga etmedim.Etseydim de sanırım yine yumruk atardım.Ama beni o kadar tahrik edecek biri çıkmadı karşıma Allahtan.

bende ettim ortaokulda kızın bir en yakın arkadaşmın sevgilisine asılıomuş bunu duyduk, kızı uyaractık sözle ama eh anlamadı okul koridorları boyunca yerler saçtı yazık iki sene boyunca kız saçlarını uzatmak için neler yaptı....

gecenlerde icimden geldi cok kavga etmek istedim arkadasim dedigim sahis beni sirtimdan vurunca ( ama bana yakismiyacagi icin sessizlik hakkimi kullandim yuzune bir daha bakmamak en dogrusu

orta okulda bi erkekle feci bi derecede kavga ettim .ayy gözümün önüne geldi çocuk benimm koluma dokundu ben onu yere yatırdım yumruklarım havada uçuşuo bi yaş küçüktü benden .
bide bizim sınıftan bi çocuk durmadan bana asılıodu.hatırlamıorum ne omuştu ama çocuğun arkasına geçip boynundan tutp beline dizimi dayadn yere yatırdımm iki tane tekme attım ay zavallm ne zaman karşılaşsak hatırlatırr

en son ilkokulda kavga etmiştim sanırım oda ilk ve son kavgamdı
hiç öle bi yapım yoktur nadiren sesim yükselirr
(ama kavga seyretmesimni severim)

ettim tabi kardeşimle ben çok yaramazdık küçükken hep kavga ederdik nedense:uhm:..ama şimdi çok seviyorum benim herseyım kardeşim:asigim:
bi de eşimin saçını çekerim kül döktüğü zaman fena azarlarım:dilcikar: yapma diyorum yine yapıyo deli oluyom yaaa kafamçokkarıştı

etmedim bundan sonrada etmem sanırım racona ters bir durum tatlicadiarzu:icecream:

7-8 yaşlarındayken bir akraba kızı bana sataşmıştı(benden 1 sene büyük).
ben de karşılık verdim, bana bağırınca daldım, 5 sn sonra kız yerdeydi.
sonra çok iyi anlaşır olmuştuk :)
onun dışında fiziksel kavgam yok. tartışmalarda sesim bile fazla çıkmaz, cazgırlığı sevmem.

bende etmedim tabiki çocukluğumda mutlaka etmişimdir hatırlayacağım kadar önemli değilmiş demekki hatırlamıyorum büyük konuşmayayım(ki ne zaman büyük konuşsam başıma gelir ayy allah korusun) ama benim yapıma ters ben kavgada bile sesimi yükseltemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…