hiç resmi yok derken 2 resim ve birdeee

selenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
29
0
Beni çok seviyordu ve beni etkilemek için 2 yıl uğraşmıştı birgün dışarda yemeğe çıkmıştık bana eski kız arkadaşını olanları ve nasıl ayrılıklarını anlattı ve kızın resmini cüzdanından çıkarıp gözümün önünde yırttı, artık sadece sen varsın bundan başkada resmi yok diye
sonra arkadaşlığını kabul ettim bazan anlaşamıyoduk anlaşamamızın sebebi o ciddiydi bense tanımaya çalışıyordum ve bana benim sana davrandığım gibi neden sende bana ilgili davranmıyosun derdi .bende güvensizlik vardı fisfisfis yine bi gün aramız limoniydi ve çalıştığım yere gelerek eski kız arkadaşının mektuplarını getirdiiçindede büyük boy resim ve bana dediki al oku bunlarıda sevgi nasıl olurmuş gör :mymeka: bunlarda sende kalsın dedi ben o mektupları birkaç hafta okuyamadım kızmıştımda hani onunla ilgili başka resim yoktu bi süre sonra mektupları yavaş yavaş okumaya başladım kız gerçekten çok sevmiş gözüküyodu ve sevgisinide mektupla dile getirmişti bense çok farklıydım ben sevgimi kolay kolay gösterememki kendimi biraz olsun değilştirdim daha sıcak samimi davranmaya başladım ona güvenmeye başladım bi süre sonra nişanlandık 1 yıl nişanlı kaldıktan sonra başka bi şehre çeyizimiz gidecekti onun eşyalarıda bize gelmişti özel bi çantası vardı ve bana oda gelmişmi unutulmasın diye bak demişti baktığım çantayı içindekileri söylemiştim evet o çanta dedi bana fazla karıştırma dağılmasın falan demişti .aynı yerde çalıştığımız için bizim iş arkadaşlarımızın olduğu albüm dikkatimi çekti arkadaşların resmine bakayım dedim albümleri çevirirken birinin altında başka bir resim varmış gibi geldi resmi araladım ve evet bi resim daha yine o kızın başka bi resmi daha senağlama hani başka yoktu nişanlandığımız halde vede çeyizimiz gidecekken o resim neden hala duruyordu bi süre o resme baktım neden diye düşündüm neden benim için 2 yıl uğraşan biri hala eski kız arkadaşının resmini taşır neden?? ona resmi nasıl gördüğümü ne düşündüğümü ne derece sinirli olduğumu tlf açıp söyledim tlf kapadım o resmi unuttuğunu haberi olmadığını söylemişti 2 hafta konuşmadım ve beni iknaya çalıştı inanmış gibi gözüktüm ve evlendik 10 gün kadar geçmişti çantamı düzenleyeyim artık eskileri atayım fln dedi çantayı istedi benden getirdim daha açmamıştı başka odaya gitti ben açayım dedim bakarken çantanın bi gözünde bir toka bu tokanın burda ne işi vardı hiç görmemiş gibi yaptım eşim yanıma geldi çantayı karıştırırken sanırım oda farketti ve benden bişey istedi başka odaya gittim geldim ben merak ediyodum o toka için ne diyecekti okadar çantauı karıştırdı döktü toka yoktu demekki beni diğer odaya o tokayı gilemek için gndermiştiCADIARZU bende hiç bişey demedim yani beni görmedi biliyor bazen müzik dinlerken fln damardan müzikler dinliyor dalıyor çok kızıyorum ama hissettirmemeye çalışıyorum acaba hala onumu düşünüyor diye bir iki kere o resim olayını yüzüne vurdum saçmalama o bitti artık fln diyor o tokanında çıkması canımı iyice sıktı sizce ne yapmalıyım kendi kendimi yiyorum siz ne yapardınız ne yapmam gerek yardım edin lütfn:a015:arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim içinizden geleni yazabirsiniz
bu mektup meselesinde mektubu duyduğumda ve bana verdiğinde tabiki bende almak istemedim hatta hala ne işi var sende diye de sordum onunla nasıl ayrılmışlardı bana anlatmıştı bu ayrılıkta aldatılmaktan dolayı olmuş. ilerdede lazım olur diye saklamış sanırım kızın yanlış işler başına açacağını düşünmüş bana bu şekilde söylemişti mektuplarıda bnişanlandıktan sonra onları yırtıp atacağımı söylemiştim oda istediğini yap artık önemi kalmadı oda evlenmiş zaten demişti mektup üzerinde o yüzden fazla durmak istemedim ama içim öle söylemiyor ve nişanlanmamızda o kadar basit olmadı benim için az şeylere katlanmadı bende çok çektirdim ben kaçtıkça o kovaladı benim yüzümden işten ayrıldı arkadaşlarımızda aynı olduğu için onlarlada görüşmedi işten ayrılınca 9-10 ay konuşmadım ama bana hala mesajlar atardı hatta mesajlarında intihardan fln bahsederdii ben çalışırken çıkış saatime yakın yerlerde tek başına beklerken görürüdüm beni çok takip ettiğini duyardım daha çoook şey anlatamam sevgisini arkadaşlarda şahit kul kurban olurdu öyle birisiydi yaniiiii sanki o anları biz yaşamamış gbyiz şuanda geçmişten konuştuğumuzda ben neler yapmışım öyle deyip çoğu konuşmamızda lafı değiştiriyor acaba yaptıklarına kendide mi inananamıyor bilemiyorumm düşünmekle olmuyor şimdide kafya taktığım dediğim gibi çok ağır müzikler dinliyor (((içinde ayrılık geçen unutamadım geçen))) acaba hala onu düşünüyormu

o mektup olayından sonra kendisine bir iki defa sordum ona benziyormuyum diye bir benzerlik varmı diye zaten ondan bahsetmezdi ben sorduğum zaman cvbı ne fiziki nede huy olarak benzemiyosunuz demişti kıyaslanmak çok zor gerçekten veya birlikte olduğun kişinin geçmişini bilmek keşke hiç birşey bilmeseydim bence siz siz olun beraber olduğunuz kşinin geçmişini karııştırmayın sonra içinizdeki kurt sizi kemirip durur

Son düzenleme:
Offffffffff ne yaptın sen arkadaşım ya!!!!:1shok:
Adam seni eski sevgilisiyle kıyaslamış hatta onun ne kadar sevgi dolu olduğunu söylemiş daha siz flört ederken..Çok üzgünüm çoook
Eeeee sen bunları yutup bir de nişan yaptın bu adamla he?
Arkadaşım aklınıza başınıza toplayın bugün eski sevgilisinin büyük aşkından bahseden yarın o kızın güzelliğini,iyiliğini de anlatır..:bbo:
O zaman yine sindirebilecek misin???:nazar:

ya etkilemek istemiyorum yanlış da anlamayın ama sanki yanlış bir seçim olmuş nişanlınız sizin için...

duygularınızdan emin olmadan evlenmişsinizi gibi geldi bana...

birde eski sevgilisinin mektuplarını size okutması çok gereksiz ve acı birşey bence...

o mektupları vermekle sanki seninde onun gibi olmanı kendisini öyle sevmeni istermiş gibi anladım...

ya çok karışık ben daha fazla karıştırmayım çok şey yazmak istiyorum ama bazen yazamıyorum işte...

doğru kararı sizin vereceğinize inanıyorum hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
bu düşüncelerini açık ve net bir şekilde ona anlat onun bu davranışlarından ne çıkardığını ilerde daha çok canın yanmasın

sanırım zamanla belli olacak bişey..zamanla seni sevdiğini, artık onunla gerçekten alakası kalmadığını ispat etmeli..
olayın derinliklerini pek bilmediğimiz için tam olarak yorum yapmak da mümkün değil..
yani o mektupları saklaması,hatta sonra sana getirmesi de pek mantıklı gelmedi bana..
eşini iyi takip et. analiz yap..eminim daha iyi anlayacaksın eşinin duygularını..

ben de boşandık dıyceksın sandım yazında oh ıyı yapmışsın demeye hazırlanıyordum...
yanlış ilişki ve yanlış adam, benım okudugum kdrıyla :nazar:

valla yanlış mı doğru mu bilemem ama entrasan durumlar olmuş hakikaten...sevgi nasıl olur gör ne demek, başkasına ait özel şeyleri sana okutması ne demek? sen eski sevgili olsan eşin yeni kişiye de senin mektuplarını mı okutacaktı? anlam veremedim...biz de nişanlıyken eşimin eski kız arkadaşına yazdığı mektubu buldum evi düzenlerken, hemen aldı elimden yırttı attı...önce çok kızmıştım ama eski eski de kalmalı diye düşündüm sonra...

canım bak ben evli değilim ama 6 yıllık bi ilişkim var seninkine benzer çok şey yaşadım 4 yıl adam gibi sevmesini bekledim sabırlar..şimdi herşey yerine oturup gün geçtikçe sevgimiz yaşımızla dahada büyüyo..neyse geçelim bunu..söyleyeceklerimi lütfen iyi düşün..
asla ve asla ne olursa olsun aşkından vazgeçme hem evlenmişsinizde..vede kesinlikle bunlara benzer sorunlar olduğunda içine atıpta kendi canının yanmasına sakın izin verme..bişilere fln üzüldüğünde ima etmekle boşuna uğraşma..onlar anlamaz..ne olursa olsun hangi hareketi seni üzerse üzsün..herşeyi açık açık konuş..eşinin seni sevmediğini sanmıyorum..evlilik oyuncak değil..siz bir anda yangından mal kaçırır gibide evlenmemişsiniz..1 yıldan fazla flört döneminden sonra karar almışsınız..senle evlenmek istemese sevmese oyalardı seni...sakin ona surat yapıp soğuk davranma..oo öyle yaptıkça sen daha çok sev açık ol o an ona ne hissediyosan noktasına kadar söyle..sakın ondan kaçma..ne kadar çok seviyosan sevgini o kadar çok göster..küçük notlar mektuplar yaz bi yerlerine sıkıştır..tatlı süprizler yap..elinden geleni yap..emin ol herşey düzelecektir..sabırlı ol ve karşılık beklemeden çok sev..

evlenmişsin artık.geçmişte yaptıkların veya yapılanların hesabı kapanmış
onlar o zaman değerlendirilecek şeylerdi
misal; mektupları sana getirip gör bak sevgi nasıl oluyormuş gibi çocukça bi kıyasa girmesi
dediğim gibi evlenmişsiniz
bu kadar eskiye takılı kalma en azından ona belli etme
eski bu kadar önemli ve değerli olsaydı onunla evli olurdu şimdi
kıymeti kalmamış bişeyi kıymetli hale getirme

arkadaşım...
al şu mektubu oku dediğinde kafasına çarpamadınız mı o mektubu...
çok sevdiyse onla kal diyemediniz mi...
bir kadın en başta buna sessiz kalırsa sonrasında geleceklere de hazır olmalıdır...
malesef kendim ettim kendim buldum demek zorundasınız...
yerinizde olsam (ki olmazdım çünkü hakikaten kabul edilir şey değil) o kızla ilgili tüm mevzuyu unutur en baştan başlardım...
eğer olmuyorsa da olmadığı için bitirirdim bu evliliği...
çünkü bu kuruntu yer bitirir sizi...

son günlerde malesef pek uygulayamasamda tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler....tabiki sen bilirsin hayat senin ama sadece fikir söylemek adına onu al karşına içinde ne var ne yoksa nabza göre şerbet vererek tatlı dille konuş içinde kalmasın sor o tokayı...düşünsene o tokadan da haberi olmadığını ama sen görünce onu dinlemeyip kızacağını ona güveninin sarsılacağını düşündüğü için gizlediğini seninse senden bir şeyler gizlediğini bu yüzden tokayı sana söylemediğini düşündüğünü... bence ne olursa olsun güzel ve uygun bir dille sor konuş derim...mektup olayına gelince kişiler farklıdır kimisi kıyaslama yapar kimisi yapmaz ama bu sevip sevmediğinin tam olarak göstergesi değildir...eşini en iyi sen tanırsın belkide o sevdiklerini ister istemez kıyaslıyarak seviyordur...yada senden beklediği ilgiyi sırf örnek olması için o mektupları söylemiştir bilemiyorum...ama çok iyi düşünmek lazım ve ne olursa olsun çevredeki kişilerin değil eşini senin tanıdığın, yani senin gözünde bildiğin şekliyle değerlendirmelisin...sonuç olarak bu olaylar bu şekilde de gelişmiş olabilir tam terside ama bunu en iyi bilmenin yolu her şeyi açık seçik konuşmaktan gelir....derim ben:uhm:

artık olan olmuş ne diyelim.allah yardım etsin..umarım eskiyi unutur bir an önce de bu gününe bakar..

mektupları sana getirdiğinde sen ,bana göre hatalı davranmışsın...bi parça kendini ezmişsin....

bana eski sevgilisinin mektuplarını getiricek ve bak aşk nasıl olur gör dicek..parçalarım o adamı ben.. .. süprizzzzz

sen çok insiyatifli davranmışsın..

belkide sana göre tek eksisi bu olayıdır...

unutamamış olabilir ... insanın içinden zorla çıkartıp atamazsın...ama unutmaya çalışmak zorunda... eş olarak seni seçmiş çünkü..

aynı şeyi sen ona yapmış olsan acaba o nasıl tepki veriridi ..ona bu soruyu sor...

ve artık o senin kocan... aklına takılan herşeyi onla paylaşmalısın..konuşmalısın..içini kemiren denklemler kurarak bi ömür geçmez a.s

Bu kadar kafana takıp ta önemsiz birisini tekrar gündeme getirme bence:1no2:

Şurda çok büyük bir hata yapmışsın gerçekten, o mektupları sana getirip oku dediğinde nasıl kafasına geçirmemişsin anlayamadım, hayatımda en nefret ettiğim şeydir başkasıyla kıyaslanmak ve başkasına benzememin istenmesi, Allah korusun başıma gelmez demiyorum ama sevgilim ya da nişanlım bana öyle mektuplar getirek suratına çalarım o mektupları ve madem unutamadın ona git beni de kimseyle kıyaslama derdim.

ama bunlar geçmiş gitmiş şeyler, unut artık bunları

canım bak bana kızma ama bu benım dusuncem ama sen yanlısı en basında yapmıssın adam gelıp senın suratına okuda ornek al der gıbı mektuparı koymus sen bunu bıle bıle adamın herbır esyasının arasından kızın bıseylerının cıktıgını bıle bıle nısanlanmısın bıde ustune evlenmısın ya ne bılım ben bole bısey yasasam napardım bılmıyorum ama dıger arkadaslarıma katılıyorum cok yanlıs bı evlılık ve yanlıs bır erkek sımdı onun damar muzık dınlemsı bıle sana onun acaba eskı sevgılısınımı dusunuyo sorusunu aklına getıryosa o evlılıkte guven bıtmıs demektır guvenmedıgın bı adamla ılgılı herseyde dusuneceksın sonucta evlendıkten sonra bıle tokasını gormussun hadı evlenmeden once olsa neyse dıcem valla daha cok yazıcamda aslında yanlıs bısey yazıp senı uzmek ıstemıyorum ama sunuda bıl yanlıs yapmısın canım

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim içinizden geleni yazabirsiniz
bu mektup meselesinde mektubu duyduğumda ve bana verdiğinde tabiki bende almak istemedim hatta hala ne işi var sende diye de sordum onunla nasıl ayrılmışlardı bana anlatmıştı bu ayrılıkta aldatılmaktan dolayı olmuş. ilerdede lazım olur diye saklamış sanırım kızın yanlış işler başına açacağını düşünmüş bana bu şekilde söylemişti mektuplarıda bnişanlandıktan sonra onları yırtıp atacağımı söylemiştim oda istediğini yap artık önemi kalmadı oda evlenmiş zaten demişti mektup üzerinde o yüzden fazla durmak istemedim ama içim öle söylemiyor ve nişanlanmamızda o kadar basit olmadı benim için az şeylere katlanmadı bende çok çektirdim ben kaçtıkça o kovaladı benim yüzümden işten ayrıldı arkadaşlarımızda aynı olduğu için onlarlada görüşmedi işten ayrılınca 9-10 ay konuşmadım ama bana hala mesajlar atardı hatta mesajlarında intihardan fln bahsederdii ben çalışırken çıkış saatime yakın yerlerde tek başına beklerken görürüdüm beni çok takip ettiğini duyardım daha çoook şey anlatamam sevgisini arkadaşlarda şahit kul kurban olurdu öyle birisiydi yaniiiii sanki o anları biz yaşamamış gbyiz şuanda geçmişten konuştuğumuzda ben neler yapmışım öyle deyip çoğu konuşmamızda lafı değiştiriyor acaba yaptıklarına kendide mi inananamıyor bilemiyorumm düşünmekle olmuyor şimdide kafya taktığım dediğim gibi çok ağır müzikler dinliyor (((içinde ayrılık geçen unutamadım geçen))) acaba hala onu düşünüyormu

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim içinizden geleni yazabirsiniz

evet bence hala onu düşünüyor
baştan sona yanliş bi evlilik bu flört döneminde
çok uyari almişiniz(misal mektubu getirip bak sevgi nasil olur oku deyip kiyaslama yapmasi)
ama sinye çekip evlenmişiniz yinede
neymiş peşinizden koşuyormuş söz vermişmiş yirticakmişmişta mişmiş
hele hele aa o kadar şeyi benmi yaptim zamaninda demesi
beni çileden çikartip katil olmama sebep olabilir :nazar:

bence terkedilmis kendi hatalarindan dolayi sevdigi kizi kaybetmis once, sonra da pisman olmus ama geri donmemis kiz, bu da baskasini sevmeye calismis sonra onu unutmak adina, bu da sen olmussun ama sende de onu aramis, eski sevgilisinin aynisindan bir tane daha kiz gibi olmani istemis, sana bakarken onu gormus, sen farkli olunca bu onu uzmus, bisuru sacmalik yapmis senin duygularini hice sayarak...

hala da onu sevdigi belli...

evlenmissin artik, belki zamanla unutur, ne diyebilirim ki
once onu unut sonra gel, tabi ben hala burda olursam demeliydin
ben sahsen aklinda baska kiz olan erkekten aninda sogurum

X