Merhaba aranızda hiç orucunu bozan oldu mu. Ben hep tuttum sadece 2 gün bozdum. Normalde sigara içen biriyim ve o 2 gün çok moralim bozuktu bende yaktım sigara malesef. Sonradan çok pişman oluyorum çok üzülüyorum kendime çok kızıyorum biliyorum çok günah tutamayacaksan niyet etme diyorum ama dediğim gibi normalde zorlanmazken moralim bozulunca, sinirlenince dayanamıyorum sigara içmek istiyorum. Aranızda hiç oruç bozan oldu mu merak ediyorum allah affetsin hepimizi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yanlış bir konu mu açtım açmasamıydım bilmiyorum haklısınız galiba bu konuda dertleşmek istedim aslında...Konun kapanır
Olan da olmuştur olmayan da
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Canım bozduysan da senle Allah arasında kalsın sen burda bizlere söyleyerek bizleri de şahit tutuyorsun yaptığın hatayaMerhaba aranızda hiç orucunu bozan oldu mu. Ben hep tuttum sadece 2 gün bozdum. Normalde sigara içen biriyim ve o 2 gün çok moralim bozuktu bende yaktım sigara malesef. Sonradan çok pişman oluyorum çok üzülüyorum kendime çok kızıyorum biliyorum çok günah tutamayacaksan niyet etme diyorum ama dediğim gibi normalde zorlanmazken moralim bozulunca, sinirlenince dayanamıyorum sigara içmek istiyorum. Aranızda hiç oruç bozan oldu mu merak ediyorum allah affetsin hepimizi
- 28 Nisan 2020
- 106
- 160
- 18
Zaten orucun bitmesine kaç gün kaldı ki tutmayacaksaniz niyetle Metin,geçen TV de dinledim siz mazeretsiz bozdugunuz icin61cezasini yediniz o günden sonrada kaç gün niyetlenir yerseniz gün eklersiniz üstüne,tutamam diyorsanız niyetlenmeyin en iyisi olur böyle yanlışlar Allah büyük.Merhaba aranızda hiç orucunu bozan oldu mu. Ben hep tuttum sadece 2 gün bozdum. Normalde sigara içen biriyim ve o 2 gün çok moralim bozuktu bende yaktım sigara malesef. Sonradan çok pişman oluyorum çok üzülüyorum kendime çok kızıyorum biliyorum çok günah tutamayacaksan niyet etme diyorum ama dediğim gibi normalde zorlanmazken moralim bozulunca, sinirlenince dayanamıyorum sigara içmek istiyorum. Aranızda hiç oruç bozan oldu mu merak ediyorum allah affetsin hepimizi
Geçmiş olsun allah affetsinGeçenlerde bozdum ama ben çok hastalandım içim titriyordu ve baş ağrısından ölüyordum.
- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
Kefaret ödemek zorundasınızMerhaba aranızda hiç orucunu bozan oldu mu. Ben hep tuttum sadece 2 gün bozdum. Normalde sigara içen biriyim ve o 2 gün çok moralim bozuktu bende yaktım sigara malesef. Sonradan çok pişman oluyorum çok üzülüyorum kendime çok kızıyorum biliyorum çok günah tutamayacaksan niyet etme diyorum ama dediğim gibi normalde zorlanmazken moralim bozulunca, sinirlenince dayanamıyorum sigara içmek istiyorum. Aranızda hiç oruç bozan oldu mu merak ediyorum allah affetsin hepimizi
- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
Hayır her bozduğunda en başından başlayacakZaten orucun bitmesine kaç gün kaldı ki tutmayacaksaniz niyetle Metin,geçen TV de dinledim siz mazeretsiz bozdugunuz icin61cezasini yediniz o günden sonrada kaç gün niyetlenir yerseniz gün eklersiniz üstüne,tutamam diyorsanız niyetlenmeyin en iyisi olur böyle yanlışlar Allah büyük.
Ben 2 defa anlik mide rahatsizligi gecirdim kefir icmistim dokundu ama bozmadim belkide aclik rahatlatti. Birinde de ishal oldum halsiz kaldim ama geldi gecti
Amaa 1 kere agustos sicaginda ankarada asfaltta 45 dk otobus beklemistim. O an etrafta su olsaydi bozardim o kdr bunalmistim. Yurtta kaliyordum kendimi dusa attim sandalyede dusun altinda kiyafetlerimle oturdum. O yuzden bsy diyemem siz yinede bozmamaya gayret edin.
Amaa 1 kere agustos sicaginda ankarada asfaltta 45 dk otobus beklemistim. O an etrafta su olsaydi bozardim o kdr bunalmistim. Yurtta kaliyordum kendimi dusa attim sandalyede dusun altinda kiyafetlerimle oturdum. O yuzden bsy diyemem siz yinede bozmamaya gayret edin.
- 28 Nisan 2020
- 106
- 160
- 18
Geçen dinlemiştim Nihat hocaydi sanırım araştırmadım ama ,en iyisi hiç niyetlenmemek iyi hissetmiyorsa zorlamasin kendini.Hayır her bozduğunda en başından başlayacak
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Hayır bozmadım 6 yaşımdan beri tam tutuyorum hep tutmak istemiştim bizimkiler küçügüm diye kaldırmadı sahura bende ertesi gün yinede oruç tuttum hiç unutmam o zaman ezan 7 de okunuyordu akşam 5 gibi çok acıkmıştım aglıyordum annemde sen çocuksun boz orucunu diye bana Çikolatalı gofret verirdi ki en sevdiğim şeydi o zamanlar yine de o öyle diyince hayır bozmicam diyip aglaya aglaya Ogün tuttum o gün bugündür de tutarım çok şükür çok zorlandığım oldu küçükken yaşıtlarım karşımda canım çeksin diye şapur şupur meyve vs yerdi yinede bozmazdım seviyorum oruç tutmayı ama malesef bu sene nasip olmadı hamilelikten başta tutuyordum ama sonra doktorum suyu bol içmen gerekiyor gün içinde sürekli su içmek zorunda oldugum için tutamadım bana kalırsa Bi insan niyet ettiyse orucunu bozmamalı ha senin elinde olmayan şeyler olur hasta olursun kusarsın yada regl olursun o zaman anlarım da sırf canım sıkkın sigara içicem diye bozmazdım ki bozulan her oruca 61 gün tutman gerekiyor çünkü keyfi bozmuşsun yinede Allah tuttuğun kadarını kabul etsin ama canım bozacaksan başta hiç niyetlenme öyle daha iyi yapmış olursun en azındanMerhaba aranızda hiç orucunu bozan oldu mu. Ben hep tuttum sadece 2 gün bozdum. Normalde sigara içen biriyim ve o 2 gün çok moralim bozuktu bende yaktım sigara malesef. Sonradan çok pişman oluyorum çok üzülüyorum kendime çok kızıyorum biliyorum çok günah tutamayacaksan niyet etme diyorum ama dediğim gibi normalde zorlanmazken moralim bozulunca, sinirlenince dayanamıyorum sigara içmek istiyorum. Aranızda hiç oruç bozan oldu mu merak ediyorum allah affetsin hepimizi
- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
Hayır niyetlenmek gerek çünkü oruç tutmayana büyük azap var. Sigara içmek oruç tutmaya mani değil. Oruç tutmamaya geçerli sebebi varsa bir günlük kaza gerekir. Bu sebebler de çok hasta olmak çok zayıf olmak vs vsGeçen dinlemiştim Nihat hocaydi sanırım araştırmadım ama ,en iyisi hiç niyetlenmemek iyi hissetmiyorsa zorlamasin kendini.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.