-
- Konu Sahibi mervecaglarr
Allah önce sifa sonra dayanma gücü versin ne zor imtihan offfMerhaba babam karaciğer kanseri sebebiyle nakil olmuştu ancak nakilden 5 ay sonra nüks yaşamıştı. Kısa sürede de kemiklere metastaz yaptı.
Dün Prof Dr ile konuşmaya gittik. "-Hastanın yakını gelsin" dedi ve ben girdim içeri annem ve babam dışarda kaldı.
"-Doktor Hanım hiç mi umut yok?" dedim "-umut yok metastatik hasta kanser kana karışmış yayılmış, yakınlarına haber verin herkes bilsin, bu hastayı bikac aya kaybedeceğiz" dedi.
Odadan çıktım babam "-doktor ne dedi?" diye sordu. "Seni yatırmaya karar verdi iyi olacağını söyledi diye yalan söyledim.. Için kan ağlarken Hollywod yıldızları gibi rol yapmak , gözyaşlarını içine akıtarak yalan söylemek artık gücümün tükendiğini hissediyorum.. 1 yıldır hergün ölüyorum.. Bu dayanılacak bir acı değil..
Birileri bana doktorun söylediğinin aksini söylesin istiyorum. Küçücük bir umut kırıntısına tutunmak istiyorum. Ondan geriye kalan boşluğu nasıl dolduracağım ne yapacağım bilmiyorum.. Hiç mi umut yok?
Rabbim şifa versin Allah’tan ümit kesilmez.Merhaba babam karaciğer kanseri sebebiyle nakil olmuştu ancak nakilden 5 ay sonra nüks yaşamıştı. Kısa sürede de kemiklere metastaz yaptı.
Dün Prof Dr ile konuşmaya gittik. "-Hastanın yakını gelsin" dedi ve ben girdim içeri annem ve babam dışarda kaldı.
"-Doktor Hanım hiç mi umut yok?" dedim "-umut yok metastatik hasta kanser kana karışmış yayılmış, yakınlarına haber verin herkes bilsin, bu hastayı bikac aya kaybedeceğiz" dedi.
Odadan çıktım babam "-doktor ne dedi?" diye sordu. "Seni yatırmaya karar verdi iyi olacağını söyledi diye yalan söyledim.. Için kan ağlarken Hollywod yıldızları gibi rol yapmak , gözyaşlarını içine akıtarak yalan söylemek artık gücümün tükendiğini hissediyorum.. 1 yıldır hergün ölüyorum.. Bu dayanılacak bir acı değil..
Birileri bana doktorun söylediğinin aksini söylesin istiyorum. Küçücük bir umut kırıntısına tutunmak istiyorum. Ondan geriye kalan boşluğu nasıl dolduracağım ne yapacağım bilmiyorum.. Hiç mi umut yok?
Peki nasıl tedavi gördü tümör kaç cm ve metastazı varmı?Çok geçmiş olsun öncelikle. Doktorların bu tarz söylemlerini asla doğru bulmuyorum. İnsani yönü gelişmiş hiçbir doktorun da böyle sığ bi cümle kuracağını sanmıyorum.
Üç ay ömür biçilen ve iki buçuk senedir gayet yaşayan bi yakınım var kendi işini kendi yapabiliyor yani öyle yatan hasta da değil. Karaciğer kanseri o da. Doktor tavsiyesi isterseniz söyleyebilirim başka doktorlardan fikir almaktan asla vazgeçmeyin.
Allah babanıza sağlık afiyet versin çok güzel zamanlarınız olsun birlikte.
Allah yardımcınız olsun .Allah bilir gaybı .Sız bsşka bır doktora daha gısterın sonuçları ıstersenuz.Ama doktor yatsın dedıyse yataın .Allah yar ve yardımcınız olsunMerhaba babam karaciğer kanseri sebebiyle nakil olmuştu ancak nakilden 5 ay sonra nüks yaşamıştı. Kısa sürede de kemiklere metastaz yaptı.
30-40 tane doktorla konuştum hiç biri umutlu konuşmadıAllah yardımcınız olsun .Allah bilir gaybı .Sız bsşka bır doktora daha gısterın sonuçları ıstersenuz.Ama doktor yatsın dedıyse yataın .Allah yar ve yardımcınız olsun
Tümör kaç cm bilmiyorum ama metastaz vardı. Kemoterapi aldı hatta halen almaya devam ediyor. Başta sizin doktorunuz gibi yorumlar almışlardı ama doğru doktor ve çaba derman oluyor bu derde. İzmirde Ünal aydına gittiler reklam olmaz umarım ihtiyacı yok zaten hocanın :) En azından bi fikir alırsınız.Peki nasıl tedavi gördü tümör kaç cm ve metastazı varmı?
Ünal Aydın'a daha önce çok yazdım dönmedi..Tümör kaç cm bilmiyorum ama metastaz vardı. Kemoterapi aldı hatta halen almaya devam ediyor. Başta sizin doktorunuz gibi yorumlar almışlardı ama doğru doktor ve çaba derman oluyor bu derde. İzmirde Ünal aydına gittiler reklam olmaz umarım ihtiyacı yok zaten hocanın :) En azından bi fikir alırsınız.
Bu yaz kayinpederimde yaşadık sizin yaşadıklarınızı. Doktor bir ile üç hafta kadar ömür biçti. Eşim babasına iyi olacaksın diye hep yalanlar söyledi. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Allahtan ümit kesilmez. Acil şifalar olsun inşallahMerhaba babam karaciğer kanseri sebebiyle nakil olmuştu ancak nakilden 5 ay sonra nüks yaşamıştı. Kısa sürede de kemiklere metastaz yaptı.
Peki kayınpederinizin durumu nasıl?Bu yaz kayinpederimde yaşadık sizin yaşadıklarınızı. Doktor bir ile üç hafta kadar ömür biçti. Eşim babasına iyi olacaksın diye hep yalanlar söyledi. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Allahtan ümit kesilmez. Acil şifalar olsun inşallah
Benim Kayınpederim vefat etti malesef. Ama bu size bir örnek olmasın. Ben sadece eşimde sizin yaşadıklarınızı yaşadı demek için yazdım. Allah acil şifalar versin babanızaPeki kayınpederinizin durumu nasıl?