HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

gene ne tartışmalar dönmüş. hayır benim anlamadığım konu sahibinin derdine yorum yapmak yerine konuyu başka yerlere çekmek niye. Her insanin kendi hayatı herkes buna saygı duymak zorunda üstelik burada herkes kadın ama kadınlar resmen diğer kadınları aşağılıyor. yazık. konu sahibinin derdine gelince de bana göre tek sorun sevgilinin senin sorun karşısında susması. ama belki de yanlış anlamışssındır.seninle sevgiliyken aynı eve başka kadın getirecek kadar gurursuz değildir belki
Dusun yani kadinlar bile bu igrenc yakistirmalari yaparken erkekler neler neler soylemez :KK14:

Kadın erkek sosyal arkadaşlığına bile yanlış olarak bakan insanlar gelmiş ilişkiler hakkında yorum yapıyorlar. Hem de tanıdığı erkekler babasından, abisinden, amcaoğlundan, kocasından ileri gitmezken... O ne özgüven o...

her haltı bunlar bilir.bi tane görmedim, yuh 30 yaşında hala bakire misin diyen. ama kendi sakladı,sevişmedi diye hırsla hatunlar yardırıyor. bi de demezler mi senin iyiliğin için söylüyorum diye.tabi canım.

Bana kalırsa bu ilişkiyi bir daha dönmemek üzere bitirmelisin.
Okuduklarımdan çıkardığım sonuç.. önceden de bu adamın sana hayır getirmemiş olması

İyi de konu sahibini yerden yere vurma assagilama hakkini size kim veriyo hayir anlamiyorum yarin birgun basiniza ayni seyin gelmeyeceginin garantisini kim verdi bu ozguven nerden geliyo?lutfen insanlari bu sekilde yargilamayi birakin :KK12:

Ilk mesajimda hicte yerden yere vurmadim once kendimize bakalim sonra duzgun kim kaldi diye sorgulayalim dedim..
Orda kestim

Konu sahibi direk namus abideleri diye girdi olayın icine
Her birlikte olana kötü kadın diye etiket yapistirmiyorum ama konu sahibi her elestiriyi saniyor ki namus abideleri yaziyor ,saniyor ki evlilik oncesi cinsellige karsi olanlar yaziyor ben ona tepki verdim iş bu boyuta geldi

Iliski yasarsin ama belli basli seyler vardir en onemlisi kendine saygin vardir artik acik acik yazamiyorum onlar olmayinca pek hos gorunmuyor bu tur iliski ve bu tur durumlarada sasirmamak gerekiyor yoksa benim cinsellik yasayanla bir derdim yok kotu gozlede bakmiyorum hatta artik bi cok erkek o sekilde bakmiyor

Ama sap baska saman baska özgürce yasayacagim derken eline yuzune bulastirmak baska

her haltı bunlar bilir.bi tane görmedim, yuh 30 yaşında hala bakire misin diyen. ama kendi sakladı,sevişmedi diye hırsla hatunlar yardırıyor. bi de demezler mi senin iyiliğin için söylüyorum diye.tabi canım.
Dünyayı kendi dar çevrelerinden ibaret sanıyorlar. Yazık...

Ilk mesajimda hicte yerden yere vuradim once kendimize bakalim sonra duzgun kim kaldi diye sorgulayalim dedim..
Orda kestim

Konu sahibi direk namus abideleri diye girdi olayın icine
Her birlikte olana kötü kadın diye etiket yapistirmiyorum ama konu sahibi her elestiriyi saniyor ki namus abideleri yaziyor ,saniyor ki evlilik oncesi cinsellige karsi olanlar yaziyor ben ona tepki verdim iş bu boyuta geldi

Iliski yasarsin ama belli basli seyler vardir en onemlisi kendine saygin vardir artik acik acik yazamiyorum onlar olmayinca pek hos gorunmuyor bu tur iliski ve bu tur durumlarada sasirmamak gerekiyor yoksa benim cinsellik yasayanla bir derdim yok kotu gozlede bakmiyorum hatta artik bi cok erkek o sekilde bakmiyor

Ama sap baska saman baska özgürce yasayacagim derken eline yuzune bulastirmak baska
neden üstüne alındın peki kötü bişey söylemediysen ilginçsin lütfen rica ediyorum git biraz dinlen sağlığın açısından

Asla yargilayacak degilim.
Senin dogrun der gecerim bu duruma.
Amaaaa...
Bi yerde demissin :'evet dgru bulmuyorum cinsel iliskiyi ama gozum asktan kor" diye.
Arkasinda durmadigin seye neden yelken aciyosun?
Sonra pisman olma ihtimali var farkindasin dimi?
Suan seni aldattiysa gercekten aldatildim diye yanicaksin, snra geri bide cinsel iliski yasadim diye yanicaksin.
Halbuki bu secimi kendin yaptin.

yaklaşık 1 yıldır bir erkek arkadaşım vardı ikimizde evlenip ayrıldık ben 28 o ise 30 yaşında
bugün ise doğum günü.
erkek arkadaşımla buluştuğumuzda kullandığımız bir ev vardı cumarteside yine oraya gidecektik
doğum günü kutlayacaktık çünkü benim doğum günümüde öyle kutlamıştık neyse
cuma aradım sabah ne durumdasın dedim herzaman gittiğimiz yer müsait değilmiş
ali (kuzeni) yeni bir yer bakıyor dedi :KK57::KK57::KK57::KK57: ben şok tabiii hani bu durumu ikimizden başka kimse bilmiyordu dedim herzaman ali hallediyordu ozaman öyle demiyordun şimdi böylemi oldu dedim
saçmalama seninle gittiğimi bilmiyor dedi nasıl yani sen başka kiminle gidiyorsun dedim sustu
şaştım kaldım bu adama neredeyse 6 aydır bana oyun oynamış resmen ben onun iyi bir insan olduğunu düşündüm hep şuan okadar şaşkınım ve kalbim kırılmış bir durumdayım ki anlatamam
hiçmi düzgün biri kalmadı bu dünyada .
Kafe restoranın köküne su mu girdi de eve gidiyorsunuz buluşmak icin. Yüz verirsen deliye gelir mıcar halıya

kullandığımız kiralık rezidans
Evli misiniz siz? Ya da sevgiliniz? Neden eve gitme ihtiyacı duydunuz? Evet sevgililer sevişebilir buna karşı değilim ama bu şekilde değil. Gidersiniz tatile, gidersiniz otele vs vs bu şekilde sanki utanc verici birşeyler yasıyormuşsunuz gibi olmuş.

Kendi değerinizi kendiniz biçmişsiniz zaten.
Sizinle giden başkasıyla da gider, gayet doğal ..

öncelikle sevgilinle birlikte olmak, cinsel yakınlık kurmak evde buluşmak vb bunlar senin öz iradenle yaptığın kendi tercihlerin yargılama hakkına sahip değil kimse. asıl önemli olan, koskoca adamın sevgilisiyle buluşacağı evi niye ali ayarlıyor, kendi ayarlayamıyor mu, ikincisi bu eve ne tür insanlar girip çıkıyor kimler kalıyor nasıl bir kullanıma sahip bi eve gidiyosunuz. ve akrabalarının gözünde sizi küçük düşürmüş. önemli olan konu bu. olgun bi ilişkide kimse kimseye ev ayarlamaz adam kendisi bu işi gizlilik içinde halleder.

Burda kimse namusuna dil uzatmadi ki ama.
Yaslariniz gayet olgun.
Hangi bekar evi olsa kalsa anlarimda afedersiniz ama resmen kiz atmak icin tutulan bir eve nasil olumlu baktiniz.
Bunun izahi nedir.
Ne yasadiginiz beni ilgilendirmiyor.
Sadece burdan bile adamin zihniyetini anlayabilirdiniz
aynen. bunu düşündüm bende.

Bi de konuyu saptıran güruh var.

Biz diyoruz ki "adam seni kullanmış, kullandığı da ev kiralamasından belliymiş".net.

Okuduğumuzu anlayalım:

X