• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kullanmadığım country tarZı mobilyalarımı satıyorum

Mobilya

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
oturma grubuna 13 bin lirayı verecek biri 25.000(sizin aldığınız fiyat) lirayı da verir. Sizin aldığınız yerden yenisini alır :KK14:

Arada yarı yarıya bir fiyat farkı var yalnız, bir insanın zengin ve zevk sahibi olması fırsatları değerlendirmesine engel mi?

Siniflara ayirmak ile tespitte bulunmak baska seylerdir. Bunu ogrenemedik bir turlu.

Xxx mahallesi sosyo ekonomik duzeyi yuksek insanlarin agirlikta oldugu bir mahalledir. - Tespit.

Bu forum sosyo ekonomik duzeyi dusuk insanlarin yogunlukta oldugu bir yerdir. - Elbette tespit.

Pis fakirler ne anlarlar yazan ben degilim, ancak ilk sayfalar pis zenginler ne anlar mobilyadan ile dolu. Onu kastediyorsunuz herhalde.
Pis zenginler ne anlar yaklaşımı da doğru değil duvarına kelebek yapıştır diye aşağılamak da doğru değil. Zevk meselesidir illa herkes beğenmek zorunda değil. Tabi bunu zorla beğenip al diyen de yok. Ama sizin ve benzeri kişilerin sosyoekonomik düzeyi düşük insanlar olduğu için beğenmezler yaklaşımı hiç hoş değil.

oturma grubuna 13 bin lirayı verecek biri 25.000(sizin aldığınız fiyat) lirayı da verir. Sizin aldığınız yerden yenisini alır :KK14:
O sizin fikriniz iste kalitelisini daha uygun fiyata neden almak istemesin ki insanlar.
13.000 veriyorsa zengindir o halde neden iki katini vermesin diye mi dusundunuz.

Arada yarı yarıya bir fiyat farkı var yalnız, bir insanın zengin ve zevk sahibi olması fırsatları değerlendirmesine engel mi?
Yani şöyle, eğer yeni alınıp da gerçekten hiç kullanılmamış olsa hiç kaçırmam bu takımı ömürlük duruyor.

Ama bir süre önce aldık, başka odada oturduk ondan kullanmadık derseniz biraz da olsa kullanıldığını anlarım, ikinci el eşya kullanmak istemem.

Pis zenginler ne anlar yaklaşımı da doğru değil duvarına kelebek yapıştır diye aşağılamak da doğru değil. Zevk meselesidir illa herkes beğenmek zorunda değil. Tabi bunu zorla beğenip al diyen de yok. Ama sizin ve benzeri kişilerin sosyoekonomik düzeyi düşük insanlar olduğu için beğenmezler yaklaşımı hiç hoş değil.

Tekrar ediyorum, begenip begenmemenin hicbir seyle alakasi yok. Mesela benim begenip begenmedigimi de bilmiyorsunuz.

Ancak fiyatlarla ve mobilyalarla ilgili gercekdisi yorumlar gayet de sosyo ekonomik duzey ile alakali.

Evet, belli bir kesim duvarina cicek, kelebek ve kalp yapistirdiginda evin harika oldugunu dusunuyor. Ben de bunu komik buluyorum. Siz de asagiladigimi dusunuyorsunuz, siz bilirsiniz.

Çok beğendim. Ama satış için fiyatı biraz daha düşürmenizi öneririm.
Bir de parçaları tam olarak neler? Tek kişilik koltuk kaç tane? Yan sehpa var mı? Orta sehpa var sanırım. Masa ve 6 sandalye görüyorum. Konsol, vitrin vs?..

Tekrar ediyorum, begenip begenmemenin hicbir seyle alakasi yok. Mesela benim begenip begenmedigimi de bilmiyorsunuz.

Ancak fiyatlarla ve mobilyalarla ilgili gercekdisi yorumlar gayet de sosyo ekonomik duzey ile alakali.

Evet, belli bir kesim duvarina cicek, kelebek ve kalp yapistirdiginda evin harika oldugunu dusunuyor. Ben de bunu komik buluyorum. Siz de asagiladigimi dusunuyorsunuz, siz bilirsiniz.
Cok temelsiz bir tez bu.
Nerede yaziyormus sosyoekonomik duzeyi dusuk olanlarin mobilyadan anlamadiklari.gercek disi yorumlar yaptiklari.
boyle bir literatur calismasi mi var?
Hangi kaynaktan aldin bu fikri?

konu sahıbı hem cok terssın hemde ıkıncı el ıcın fahiş fıyat vermıssın

:KK70:

ıstersen 100.000 tl ye al asla yuksek fıyatlara ıkıncı el satılmaz
yardımcı olmak adına yazıyorum
yoksa mobılyanın yerı cok guzel agır
koyu renk ısteyenler ıcın ıdeal

Cok temelsiz bir tez bu.
Nerede yaziyormus sosyoekonomik duzeyi dusuk olanlarin mobilyadan anlamadiklari.gercek disi yorumlar yaptiklari.
boyle bir literatur calismasi mi var?
Hangi kaynaktan aldin bu fikri?

Yazdigim mesaji tekrar okuyun, sorunuzu tekrar sorun lutfen.

Ben boyle bir sey iddia etmedim zira. Once dogru anlayalim.

13.000 lira verip neden eskiyi kullansın ki insanlar. zamanını bekler veya elinde para varsa üzerine koyar alır.

Bütün parasını eve veren biri olarak mobilya almaya çok az param kaldı ise ve kaliteli, gerçek ahşap mobilya istiyorsam ama yenisine param yetmiyorsa ben alırım açıkçası.

birazdan kapanr konu. orta sehpayı beyaz kullansın alan kişi. boğmuş renkler.. halıyıda daha açık kullansın. :KK76: konu kapanmadan eksik kalmayım dedim

Back