- 26 Eylül 2014
- 1.766
- 1.527
- 63
- 29
2. El sonuçta ne olursa olsun. Bu fiyata alıcı bulamazsinBize 18.000 e geldi lu anda mağazada 25 .000 ne yakın ben 13.000tlye veriyorum mağaza adı verebilirim ordanda araştırılabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. El sonuçta ne olursa olsun. Bu fiyata alıcı bulamazsinBize 18.000 e geldi lu anda mağazada 25 .000 ne yakın ben 13.000tlye veriyorum mağaza adı verebilirim ordanda araştırılabilir
Cok ben o paraya ev düzerimBize 18.000 e geldi lu anda mağazada 25 .000 ne yakın ben 13.000tlye veriyorum mağaza adı verebilirim ordanda araştırılabilir
Merak ettim mobilyalarını benim evimde çeyiz olarak orta sinif koltuk takımı15 bin e ev diziyorum ben mobilyalarımda bundan güzel. Boşa masraf yapmışsınız. Ama bu renkler cidden çok kötü. Eve girince insan içi açılsın ister. Ben bu renklerle ölmek isterim sanırım.
Pahalı mı 15 bin... Bütün evi diziyoruz yatak odası yemek odası salon... Doğtaş dan. Anlamadım pahalı değil bence. Normal yani. Ben hiçbirşey in pahalısına kaçmam. Hem uygun alırım.Merak ettim mobilyalarını benim evimde çeyiz olarak orta sinif koltuk takımı
Bir mutfak masasi yatak odası var hepside ucuz ucuz şeyler o zaman imkanımız yoktu şimdi var ama şimdide ben almıyorum zaten tayinciyiz idare ediyor bizi
E sen doğtaş tan almışsın ben nüans dan almışım .anlamadım ben seni yargılıyormuyum doğtaşmı neeee diye? Zevk meselesi bu arkadaşım herkes kendi bütçesine zevkine göre döşer evini .bu kadar.Pahalı mı 15 bin... Bütün evi diziyoruz yatak odası yemek odası salon... Doğtaş dan. Anlamadım pahalı değil bence. Normal yani. Ben hiçbirşey in pahalısına kaçmam. Hem uygun alırım.
ÇKonuyu yanlis yere acmissiniz da oyle yorumlar gelmis ki hayretler icerisindeyim.
En ucuzdan en pahaliya skalanin her yerinde 2. El vardir. Yani bu mobilyalara kimse 200 tl teklif etmez merak etmeyin.
Agacina, kumasina, fatura tarihine gore konu sahibi buradan olmasa da yaklasik istedigi fiyata alici bulabilir.
Koltuklarin hepsinin ayni renk olmasi da hicbir zaman ic mimarlarin tavsiye ettigi bir sey degil ki. Hic mi tasarim dergileri gormuyorsunuz, fiyatlardan haberiniz yok.
Ne kadar kötü insanlar var ya. hiç karşıdakinin kirilacağını falan düşünmüyorsunuz. Beğenmemiş olabilirsiniz de illa kalp kırmak icin yorum yapmanoza gerek yok.
Çevremizde bulunan bol kalp kıran insanlar ne yazıkki burada da var.
Teşekkür ederim bilginiz ve vizyonunuz için
İroni mi yaptınızBu forum sizin alici kitlenizin yogunlukta oldugu bir yer degil. Sosyo ekonomik duzeyi daha dusuk insanlar yogunlukta.
Alinmayin, sonucta siz de onlarin mobilyasini begenmiyorsunuz gordugunuzde eminim, dert etmeyin.