• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kullanmadığım country tarZı mobilyalarımı satıyorum

Mobilya

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Neden üç kanepenin de rengi birbirinden farklı ki?

Icten sordugunuz icin uzmani olmasam da cevap vereyim.

Koltuklarin ucunun de ayni renk ve desende olmasi asla arzu edilen bir durum degildir zaten. Ideal ve modern olan bu konuda gordugunuz gibi tonlama ile farkli renkleri bir arada kullanabilmek.

Yani kaliteli 5 marka kataloguna baksaniz asagi yukari boyle takimlar gorursunuz.

Cok kaliteli ve güzeller. Geniş, açık renk parkeli ve güneş alan bir salonda da süper dururlar. Hele o yeşilin asaletine bayıldım. Her malın alıcısı vardır ki bu kaliteye de bulunur muhakkak. Herkesin maddi durumu farkli işi maddiyata baglamayalim.

Hayir yapmadim. Nasil ironi yapabilirim mi, aslinda sitenin genelinin sosyo ekonomik duzeyinin cok yuksek oldugunu iddia etmis olamam herhalde.
Bence insanları en azından hiç değilse burada sosyoekonomik düzeyine göre sınıflara ayırmayalım. Öyle olsa bile pis fakirler ne anlar mobilyadan tarzı bir yaklaşım hoş olmamış.

Bence insanları en azından hiç değilse burada sosyoekonomik düzeyine göre sınıflara ayırmayalım. Öyle olsa bile pis fakirler ne anlar mobilyadan tarzı bir yaklaşım hoş olmamış.

Siniflara ayirmak ile tespitte bulunmak baska seylerdir. Bunu ogrenemedik bir turlu.

Xxx mahallesi sosyo ekonomik duzeyi yuksek insanlarin agirlikta oldugu bir mahalledir. - Tespit.

Bu forum sosyo ekonomik duzeyi dusuk insanlarin yogunlukta oldugu bir yerdir. - Elbette tespit.

Pis fakirler ne anlarlar yazan ben degilim, ancak ilk sayfalar pis zenginler ne anlar mobilyadan ile dolu. Onu kastediyorsunuz herhalde.

Icten sordugunuz icin uzmani olmasam da cevap vereyim.

Koltuklarin ucunun de ayni renk ve desende olmasi asla arzu edilen bir durum degildir zaten. Ideal ve modern olan bu konuda gordugunuz gibi tonlama ile farkli renkleri bir arada kullanabilmek.

Yani kaliteli 5 marka kataloguna baksaniz asagi yukari boyle takimlar gorursunuz.

Şu an evimizi yenilediğimiz için her fiyat aralığında mobilya ile ilgileniyorum, mağazaları da geziyorum ama üçü de farklı ilk defa karşılaştım. Yoksa berjerin ya da ikili/üçlü kanepelerden birinin farklı renk kullanıldığını gördüm elbette. Hanımefendinin mobilyalarında bordo olanı diğerlerinin yanına pek yakıştıramadım, fazla koyu olmuş üçü bir arada hem.

Onun dışında tarz, kumaş, ahşap kalitesi vesaire kalite akıyor ona bir şey demiyorum.

Dikkate alıp cevapladığınız için teşekkür ederim, sevgiler :KK25:

Şu an evimizi yenilediğimiz için her fiyat aralığında mobilya ile ilgileniyorum, mağazaları da geziyorum ama üçü de farklı ilk defa karşılaştım. Yoksa berjerin ya da ikili/üçlü kanepelerden birinin farklı renk kullanıldığını gördüm elbette. Hanımefendinin mobilyalarında bordo olanı diğerlerinin yanına pek yakıştıramadım, fazla koyu olmuş üçü bir arada hem.

Onun dışında tarz, kumaş, ahşap kalitesi vesaire kalite akıyor ona bir şey demiyorum.

Dikkate alıp cevapladığınız için teşekkür ederim, sevgiler :KK25:
O bordo değil mor bir koltuk belki öyle çıkmış fotodan güzel bir mor belki bütün halde çekmedim o yüzden birbirinden bağımsız duruyor.benim aslında söylemek istediğim şey şu ;bu mobilyayı modoko dan o mağazaya girip beğendiğinizde sizden istenen fiyt belli ben bu mobilyayı 10-12000 düşüğünü söylüyorum.düşünmek isteyen olursa diyede buraya koydum.hepsi bu eleştirilmek için koymadım yani mutlaka bir alıcı çıkar mühim değil fiyatta da oturulur konuşulur oda önemli değil .teşekkür ederim

Böyle basan renkler benim tercihim olmasada mobilyalarınız kendi tarzı içinde kaliteli ve güzel mdf olmadığı için fiyatıda ona göre ama ikinci el olduğu için fiyatı daha aşağıya cekmeniz şansı artırır. Şahsen ben 13bin verip ikinci el alacağıma 3-5 ekleyip sıfır alırım.

Siniflara ayirmak ile tespitte bulunmak baska seylerdir. Bunu ogrenemedik bir turlu.

Xxx mahallesi sosyo ekonomik duzeyi yuksek insanlarin agirlikta oldugu bir mahalledir. - Tespit.

Bu forum sosyo ekonomik duzeyi dusuk insanlarin yogunlukta oldugu bir yerdir. - Elbette tespit.

Pis fakirler ne anlarlar yazan ben degilim, ancak ilk sayfalar pis zenginler ne anlar mobilyadan ile dolu. Onu kastediyorsunuz herhalde.
Ay o parayi buna mi verdinciler ben o paraya ev duzerim enayi misin demeye getirenler :)
Zira her ev piremses evi olmali.[/QUOTE]

Ay o parayi buna mi verdinciler ben o paraya ev duzerim enayi misin demeye getirenler :)
Zira her ev piremses evi olmali.

Begeniye soylenebilecek bir sey yok, subjektif bir sey sonucta.

Ama herkes her yeri kendi mahallesi saniyor, bu da beni rahatsiz ediyor.

Konu sahibi duvarlara kelebek yapistirsa cok tatli olacakti halbuki evi.

O bordo değil mor bir koltuk belki öyle çıkmış fotodan güzel bir mor belki bütün halde çekmedim o yüzden birbirinden bağımsız duruyor.benim aslında söylemek istediğim şey şu ;bu mobilyayı modoko dan o mağazaya girip beğendiğinizde sizden istenen fiyt belli ben bu mobilyayı 10-12000 düşüğünü söylüyorum.düşünmek isteyen olursa diyede buraya koydum.hepsi bu eleştirilmek için koymadım yani mutlaka bir alıcı çıkar mühim değil fiyatta da oturulur konuşulur oda önemli değil .teşekkür ederim

Doğrudur elbette, hayatımda ilk defa mobilya bakıyorum zaten çok hakim değilim açıkçası. Mor da yeşil ve kahverengi ile daha güzel bir uyum sağlamıştır gözümde canlandırdım da. Herkesin alım gücü, yaşam standardı ve zevki birbirinden farklılık gösterir siz diğer insanlara takılmayın. Sanki zorla satmaya çalışıyormuşsunuz gibi yorumlar yapmışlar :)

Ben mobilyalari cok begendim
Ama söyle bir gercek var ki bizim toplumumuzda zaten 2. El esya alma aliskanligi yok, haliyle bir salon takimina 13 bin tl verecek alim gucune sahip olan kitle de 2. El almayi kolay kolay tercih etmez. Siz oncelikle cevrenize sorun sonra internetten ilan verin, ama ben sizin yerinizde olsam eger esyalarimi begeniyorsam, kucuk bir salona geciyorum diye satmaz mobilyayi azaltırdim. Koltuklardan birini ve orta sehpayi cikarabiliirsiniz mesela, o zaman aydinlik objelerle kucuk bir salonda da kullanabilirsiniz.

Begeniye soylenebilecek bir sey yok, subjektif bir sey sonucta.

Ama herkes her yeri kendi mahallesi saniyor, bu da beni rahatsiz ediyor.

Konu sahibi duvarlara kelebek yapistirsa cok tatli olacakti halbuki evi.
Kaldi ki kadin ilgilenen olur mu diye bi konu acmis. Begenmiyosan soylemek zorunda degilsin ki.

Yanlız burada pis fakirler değil neredeyse pis zenginler yorumları yapılmış. Özellikle ilk sayfalarda

Back