- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Neden üç kanepenin de rengi birbirinden farklı ki?
İroni mi yaptınız
İroni mi yaptınız
Bence insanları en azından hiç değilse burada sosyoekonomik düzeyine göre sınıflara ayırmayalım. Öyle olsa bile pis fakirler ne anlar mobilyadan tarzı bir yaklaşım hoş olmamış.Hayir yapmadim. Nasil ironi yapabilirim mi, aslinda sitenin genelinin sosyo ekonomik duzeyinin cok yuksek oldugunu iddia etmis olamam herhalde.
Malesef mutfağım çok küçük .zaten bu mobilyalar büyük bir salonda güzel durur ama benim salonum şimdikinden daha küçük ve şekil anlamında biraz daha farklı .yinede teşekkür ederimbence cok hos cok begendim mobilyalari salona masayi mutfaga koysaniz olmazmi
Bence insanları en azından hiç değilse burada sosyoekonomik düzeyine göre sınıflara ayırmayalım. Öyle olsa bile pis fakirler ne anlar mobilyadan tarzı bir yaklaşım hoş olmamış.
Icten sordugunuz icin uzmani olmasam da cevap vereyim.
Koltuklarin ucunun de ayni renk ve desende olmasi asla arzu edilen bir durum degildir zaten. Ideal ve modern olan bu konuda gordugunuz gibi tonlama ile farkli renkleri bir arada kullanabilmek.
Yani kaliteli 5 marka kataloguna baksaniz asagi yukari boyle takimlar gorursunuz.
Yemek masasını ne kaça satiyorsunuz
O bordo değil mor bir koltuk belki öyle çıkmış fotodan güzel bir mor belki bütün halde çekmedim o yüzden birbirinden bağımsız duruyor.benim aslında söylemek istediğim şey şu ;bu mobilyayı modoko dan o mağazaya girip beğendiğinizde sizden istenen fiyt belli ben bu mobilyayı 10-12000 düşüğünü söylüyorum.düşünmek isteyen olursa diyede buraya koydum.hepsi bu eleştirilmek için koymadım yani mutlaka bir alıcı çıkar mühim değil fiyatta da oturulur konuşulur oda önemli değil .teşekkür ederimŞu an evimizi yenilediğimiz için her fiyat aralığında mobilya ile ilgileniyorum, mağazaları da geziyorum ama üçü de farklı ilk defa karşılaştım. Yoksa berjerin ya da ikili/üçlü kanepelerden birinin farklı renk kullanıldığını gördüm elbette. Hanımefendinin mobilyalarında bordo olanı diğerlerinin yanına pek yakıştıramadım, fazla koyu olmuş üçü bir arada hem.
Onun dışında tarz, kumaş, ahşap kalitesi vesaire kalite akıyor ona bir şey demiyorum.
Dikkate alıp cevapladığınız için teşekkür ederim, sevgiler
Ay o parayi buna mi verdinciler ben o paraya ev duzerim enayi misin demeye getirenler :)Siniflara ayirmak ile tespitte bulunmak baska seylerdir. Bunu ogrenemedik bir turlu.
Xxx mahallesi sosyo ekonomik duzeyi yuksek insanlarin agirlikta oldugu bir mahalledir. - Tespit.
Bu forum sosyo ekonomik duzeyi dusuk insanlarin yogunlukta oldugu bir yerdir. - Elbette tespit.
Pis fakirler ne anlarlar yazan ben degilim, ancak ilk sayfalar pis zenginler ne anlar mobilyadan ile dolu. Onu kastediyorsunuz herhalde.
Ay o parayi buna mi verdinciler ben o paraya ev duzerim enayi misin demeye getirenler :)
Zira her ev piremses evi olmali.
O bordo değil mor bir koltuk belki öyle çıkmış fotodan güzel bir mor belki bütün halde çekmedim o yüzden birbirinden bağımsız duruyor.benim aslında söylemek istediğim şey şu ;bu mobilyayı modoko dan o mağazaya girip beğendiğinizde sizden istenen fiyt belli ben bu mobilyayı 10-12000 düşüğünü söylüyorum.düşünmek isteyen olursa diyede buraya koydum.hepsi bu eleştirilmek için koymadım yani mutlaka bir alıcı çıkar mühim değil fiyatta da oturulur konuşulur oda önemli değil .teşekkür ederim
Kaldi ki kadin ilgilenen olur mu diye bi konu acmis. Begenmiyosan soylemek zorunda degilsin ki.Begeniye soylenebilecek bir sey yok, subjektif bir sey sonucta.
Ama herkes her yeri kendi mahallesi saniyor, bu da beni rahatsiz ediyor.
Konu sahibi duvarlara kelebek yapistirsa cok tatli olacakti halbuki evi.
Yanlız burada pis fakirler değil neredeyse pis zenginler yorumları yapılmış. Özellikle ilk sayfalardaBence insanları en azından hiç değilse burada sosyoekonomik düzeyine göre sınıflara ayırmayalım. Öyle olsa bile pis fakirler ne anlar mobilyadan tarzı bir yaklaşım hoş olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?