• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kullanmadığım country tarZı mobilyalarımı satıyorum

Mobilya

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Serap2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
20
17
3
44
merhaba kızlar country tarzı salon takımımı yeni evime sığmadığı için satmak zorundayım.evlenicek olanlar biraz daha kaliteli birşey isterlerse şuanda satılan mağaza fiyatının çok altında satmayı düşünüyoruz.mağazayı modoko dan araştırabilirsin .

merhaba kızlar country tarzı salon takımımı yeni evime sığmadığı için satmak zorundayım.evlenicek olanlar biraz daha kaliteli birşey isterlerse şuanda satılan mağaza fiyatının çok altında satmayı düşünüyoruz.mağazayı modoko dan araştırabilirsin .

Iyi de burasi alim-satim platformu mu?

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

guzelmis alana hayirli olsun. orta sehpa beyaz renk olsa daha güzel olur bu oda

O değil de salonun orta yerinde salınan mobilyalar nasıl hiç kullanılmamış olur. Mobilyanın da şekli güzel ama çok koyu. Hoş durması için baya geniş salon lazım
Evet benim eşim köşe koltuktan oluşan bir küçük odamız var orası onun için daha salaş ve yayıla yayıla oturucağı bir alan :) bende mecbur onun yanında gelenimizde çok yok .tabi zevk meselesi bu .benim zorumla almıştı bu takımı o yüzden kullanamadık hiç:))

13 bine şakamısınız .siz beyenmemişiniz satmaya çalışıyonuz kimse vermez o parayı .
Ben beğenmedim demedim beğenerek aldım eşim beni kırmak istemedi dedim.taşınmak zorunda olduğum için vermek zorundayım dedim.neyse ilgilenen olursa iletişime geçebilir.herkese iyiakşamlar

Back