Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar country tarzı salon takımımı yeni evime sığmadığı için satmak zorundayım.evlenicek olanlar biraz daha kaliteli birşey isterlerse şuanda satılan mağaza fiyatının çok altında satmayı düşünüyoruz.mağazayı modoko dan araştırabilirsin .
Senin bir derdin sorunun varsa ben dinlerim .sorun yapma yani mobilyaları .ama herkesin bu tarz sıkıntılarıda var istemiyosan birşey yazmama hakkına sahipsinizIyi de burasi alim-satim platformu mu?
teşekkür ederimCok hos, zevkli bence. Ben begendim, alicisi olur :)
Orjinal ağaç olduğu için orjinal haliyle kalsın istedik olabilirdi evet teşekkür ederimguzelmis alana hayirli olsun. orta sehpa beyaz renk olsa daha güzel olur bu oda
Evet benim eşim köşe koltuktan oluşan bir küçük odamız var orası onun için daha salaş ve yayıla yayıla oturucağı bir alan :) bende mecbur onun yanında gelenimizde çok yok .tabi zevk meselesi bu .benim zorumla almıştı bu takımı o yüzden kullanamadık hiç:))O değil de salonun orta yerinde salınan mobilyalar nasıl hiç kullanılmamış olur. Mobilyanın da şekli güzel ama çok koyu. Hoş durması için baya geniş salon lazım
Bize 18.000 e geldi lu anda mağazada 25 .000 ne yakın ben 13.000tlye veriyorum mağaza adı verebilirim ordanda araştırılabilirNe kadar fiyatı
Pazarlık payı mutlaka olacaktır.kaldıki ikinci el mobilyacılar gibi bu takımı 3.000 5.000 tl ye veremem.herkesin durumu ve zevki farklı çünkü13000 tl çok yuksek istiyorsunuz. Ikinci ele hic kimse o parayı vermez. Nerden almış olursanız olun.
Ben beğenmedim demedim beğenerek aldım eşim beni kırmak istemedi dedim.taşınmak zorunda olduğum için vermek zorundayım dedim.neyse ilgilenen olursa iletişime geçebilir.herkese iyiakşamlar13 bine şakamısınız .siz beyenmemişiniz satmaya çalışıyonuz kimse vermez o parayı .