• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kimsenin sizi umursamadigini fark ettiğiniz oldu mu hiç ?.....

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
975
1.127
113
38
Bilenler bilir. 26 yaşındaki erkek kardeşimin benim evli olarak bulunduğum ile tayini çıkmıştı ve ailem sürekli bizimle kalmasını istemişti. . (3 yil boyunca) Kardesim ve babam ise konuya pek manidar bi şekilde baskı ile yaklaşıp; kardeşimin eşyalarını esimle bizim yaşadığımız eve, biz işte iken yerlestirmis; emri vaki yapıp bide üstüne babam karşıma geçip (ikisi birlikte) " kira 3 e bölünecek ( dikkatinizi çekerim 2 ye de bölünmuyor , beyefendi daha az para versin diye 3e bolunuyor) sen eşin ve kardeşin yasayacaksiniz bu evde.. " demis , üstüne kardeşim şunu eklemişti :" hazır burafa kurulu ev varken neden dışarı gidip para vereyim, hem yemeğimi temizligimi de yaparsın. . "
Son çare gidip anneme yalvarmistim eşim istemiyor demiştim .. annem benim yanımda iken hii olmaz tabi deyip - babam ve erkek kardeşimin yanında 180 derece çark ederek " bi gardasini sigdiramadin evine " demiş, eşimin önünde sana yazıklar olsun deyip kapıyı çarpıp bana veda dahi etmeden ogullarina ev aramaya gitmislerdi.......
Bu arada ben 40 derece ateşle yatiyordum annem 1 gün olsun aramadi..
Sonra aradı, ben bi umut beklerken, tum samimiyetsizligiyle canimmm napiyosun , oglanin tisortu kalmış sende onu getir oğlan seviyor dedi.........
Kardesim (ona sayısız iyilik yapmama rağmen) 1 kere dahi arayip abla ne yaptın demedi. ..
Neden çünkü benimle işi menfaati bitti. Herseyini ayarlamistim........
Neyse esimle olan tartışmalara hiç girmeyrcegim bile..
Hala ailemi ona savunmaya çalıştım..
Neyse 1 aydir eşim farklı bi ile göreve gitti..
Ve dun sacma sapan bosey icin kıyameti kopardı. ..
Neden... 3 gundur beni aramiyor. .
Arıyorum açmıyor. .
Neden? Çünkü onun kuralları geçerli ..
Beni cezalandiriyor...
Terör bölgesi burasi. . Evde günlerdir tek basimayim.... is ev başka bişey yok..
Yoruldum artık. .
Size de oldu mu ?
Ne aileniz ne eşiniz kimse sizi düşünmüyor herkes kendi derdi ile fazlasiyla meşgul ve kendinizi yapayalniz hissediyorsunuz.....
Birilerinin hayatında ise yaradiginiz , onları hoş tuttugunuz için varsınız. . Ne bileyim bi elektrik süpürgesi gibi biseysiniz..
2 yıldır evlisiniz ama eşiniz erken boşalma sorunu olduğunu bildigi halde, cozum aramaz.. işini halledip defolup gider yataktan..
Cinsellik nedir bilmezsiniz..
Defalarca konuştuğunuz halde -dirdir etme - denilir...
Sanki şu an şurada geberip gitsem , hickimsenin umrunda olmayacak.....
Insan ailesi eşi dahi olsa yapayalniz kalabiliyormus bunu öğrendim...
Kendimi ; yemek yapan , çalışan eve para getiren , temizlik yapan ve hayatta hiçbir değeri olmayan bir köle gibi hissediyorum. . Duygularim onemsiz, bi kalbim dahi olamaz çünkü yetistirmem gereken işler var .. şikayet etme hakkım yok.. yoksa eşim her zamanki gibi evi terk eder gider.. korku ile yaşıyorum. .
Sanki elimde bi sopa var bi ipte cambazim, yürümeye çalışıyorum. .
Sanki şu an şurada ölsem kimse ama hiç kimsem yok... sokaktaki kedi köpeğin Dahı bi besleyeni karşılıksız ekmek vereni var.. ama benim hayatımda yok...
Dışarda yağmur yağıyor ve ben mümkün olsa şu yağmur damlalarinin arasına karışıp gitmek istiyorum. ..........
Ne diyeyim.. Birilerinin hayatında ise yaradigim sürece varım .. ailem ve eşim başta olmak üzere. ..
Dedim ya .. şu an şurada kaybolup gitmek mümkün olsa keşke. ...

Son düzenleme:
Ah ah diyorum başka birşey demiyorum.
Rabbim sabır versin. cok zor işiniz.

canım aslında hepimiz yalnızız
keşke bunu dert etmesek ve kabul etsek.
seni çok iyi anlıyorum gerçekten. hele aile tarafından yalnız bırakılması çok daha fazla üzüyor insanı. bende yaşadım. ama dünya işte hepimiz bir şeylerle sınanıyoruz....
sen içinde biriktirme konuş ailenle seni anlamasalar da rahatlarsın..

oyle düşünmeyin aileniz en kısa zamanda aldıkları tavırın yanlış olduğunu anlıyacaklar.Fakat eşinizin doktora görünmesi gerekli çözümü bu dırdır etme ne demek ya gerktiği zaman sizde tavrınızı koynalısınızsizi bu şekilde görmezden gelmeye hakkı yok....

Neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz?
Çalışıp kendinizi geçindirecek durumunuz varsa neden kahır çekiyorsunuz?
Bu psikoloji sizi sadece hasta eder ve o sizi hiç görenler yine görmeye devam ederler.
Yazık etmeyin kendinize.
Şu hayatta insanın kendisinden daha değerli hazinesi yok

Neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz?
Çalışıp kendinizi geçindirecek durumunuz varsa neden kahır çekiyorsunuz?
Bu psikoloji sizi sadece hasta eder ve o sizi hiç görenler yine görmeye devam ederler.
Yazık etmeyin kendinize.
Şu hayatta insanın kendisinden daha değerli hazinesi yok
Düşünüyorum ama eşime bu sorunları anlatinca hep saçmalık diyor..
Bundan boşanalım diyemezsin diyor..
Aldattımmi seni şiddet mi var diyor..
Halbuki ben kendimi dünyanın en yalnız insanı hissediyorum. .
Sonra ailem hiç istememisti esimi .. Ben istedim evlendim .. onlara olan kizginligim da var...
Evet çalışan biriyim .. güzel bi bayanim .
Bi yandan da korkuyorum. ...

Düşünüyorum ama eşime bu sorunları anlatinca hep saçmalık diyor..
Bundan boşanalım diyemezsin diyor..
Aldattımmi seni şiddet mi var diyor..
Halbuki ben kendimi dünyanın en yalnız insanı hissediyorum. .
Sonra ailem hiç istememisti esimi .. Ben istedim evlendim .. onlara olan kizginligim da var...
Evet çalışan biriyim .. güzel bi bayanim .
Bi yandan da korkuyorum. ...

Şiddet illa bedensel mi olmalıymış ki erken boşalarak zaten bedensel şiddeti uyguluyor.
İşte düz mantık erkek kafası.
Yerinizde olsam inanın hiç kimseyi arayıp sormazdım. Kendime meşgale bulurdum.
Biraz takip ederdim durumları.
Eşim ailem hala bu halimden bir şey anlamıyorsa herkesi arkamda bırakırdım.
Yalnızlık gerçekten çok zor. Neden evleniyoruz bir hayat arkadaşımız olsun diye.
Olduğu halde hiçbir görevini yerine getirmeyecekse kendisi de gitsin

Aynı duyguları bazen ben de hissediyorum...
Diyecek bişey bulamadım.
üzüldüm sizin için...

Aile konusuna girmiyorum onlar hatasını anlar umarım ..
Eşine gelince neden bu kadar taviz veriyorsun çalışıyorum ve yemek ev işi yapıyorum yoksa evi terkeder vs diyorsun madem çalışıyorsun oda yardım etsin etmiyor mu cehenneme kadar yolu var deyip umursama işin de varmış kendi başının çaresine bakabilirsin eşinle Konuş adam gibi olacaksan evliliğe Dvm yoksa kapı orda yolun açık olsun diye sen resti Çek bakalım nasıl adam oluyor

Bende bazen öyle yalnız hissediyorum ama bu yalnızlık yaşadığım küçük bir şey aradığında zaman bulunuyor anlayan sehirle ilgili ama erken bosalmak sorun tedavi olması gerek ama istemiyorsa yapacak bir şey yok sizde beraber olmayın cinsellik karşılıklı olunca guzel tek taraflı degil

Köle gibi hissetmek senin kendi elinde ve lakin.
Zaten hiç kimsenin seni senden fazla düşünmediğini yaşayarak öğrenmişsin, atasözleriyle değil. Öyleyse bu durumu değiştirmek için birşeyler yap, sana biçilen köleliği kabullenme. Yalnız hissediyorum deyip oturma. Eşin mesela, en basitinden, üzgünüm ama boşanmalık eş. Cinsellik nedir bilmemek evlilikte çok ciddi bi sorun, hadi bi sağlık sorunu olur falan tamam da, çözümü olan bişeye hiç tenezzül bile etmiyorsa bunun sağlıkla bi ilgisi yoktur, bencillikten, seni önemsememektendir. Bunu nasıl kabul edebiliyorsun? Yani kendi işini bitirip yataktan çıkıp giden bi adam ben yanımda hayal bile edemiyorum, en fazla 2-3 kere konuşur anlataya çalışırdım, ki sen karşlığında dinlenmeyip "dırdır etme" cevabı almışsın falan. Nasıl kabul edebiliyorsun bunu tekrar soruyorum?
Bunları kabul edip gereken tepkileri vermezsen kendini köle konumuna sen düşürmüş oluyorsun, farkında mısın?

Köle gibi hissetmek senin kendi elinde ve lakin.
Zaten hiç kimsenin seni senden fazla düşünmediğini yaşayarak öğrenmişsin, atasözleriyle değil. Öyleyse bu durumu değiştirmek için birşeyler yap, sana biçilen köleliği kabullenme. Yalnız hissediyorum deyip oturma. Eşin mesela, en basitinden, üzgünüm ama boşanmalık eş. Cinsellik nedir bilmemek evlilikte çok ciddi bi sorun, hadi bi sağlık sorunu olur falan tamam da, çözümü olan bişeye hiç tenezzül bile etmiyorsa bunun sağlıkla bi ilgisi yoktur, bencillikten, seni önemsememektendir. Bunu nasıl kabul edebiliyorsun? Yani kendi işini bitirip yataktan çıkıp giden bi adam ben yanımda hayal bile edemiyorum, en fazla 2-3 kere konuşur anlataya çalışırdım, ki sen karşlığında dinlenmeyip "dırdır etme" cevabı almışsın falan. Nasıl kabul edebiliyorsun bunu tekrar soruyorum?
Bunları kabul edip gereken tepkileri vermezsen kendini köle konumuna sen düşürmüş oluyorsun, farkında mısın?
Haklısın. Zaten yalnız değil miyim ????
Her şekilde şu andan farklı bir durum olmayacak......

1 aydir Ayrı yiz ama 1 gün bile görüntülü konuşma yapalım demedi..
O konuyu defalarca konuştum.
Zoruna gidiyor.
Doktora gitmeye utanıyor. Sonra Ben yarım erkeğim diyor o zamanda ben vicdan azabı çekiyorum. ..... ama 3. Yıla girdik artij gerçekten nasıl biseu merak ediyorum. .
Ama çözüm için de pek ugrasmiyor
Sprey falan aldı ama olmadı .
Eşim zaten pek zora gelemez .
Ugrasamaz.. kendi deyimiyle "daralır "

Ailenize diyecek söz yok.
Eşinize de anlam veremedim. Kaybetme korkusu yok sanırım. 3 gün telefonları acmamak ne demek ya ? Nasıl bir inat bu ki siz bulundugunuz yerde yalnizsiniz. Hiç mi merak edip ne yaptı acaba demiyor ? Esiniz varken de yalnızsınız bosansanizda yalnız olacaksınız. Kendi ayaklarinizin üstünde duruyormussunuz zaten. Sıfırdan baslayamaz misiniz ?

Ailenize diyecek söz yok.
Eşinize de anlam veremedim. Kaybetme korkusu yok sanırım. 3 gün telefonları acmamak ne demek ya ? Nasıl bir inat bu ki siz bulundugunuz yerde yalnizsiniz. Hiç mi merak edip ne yaptı acaba demiyor ? Esiniz varken de yalnızsınız bosansanizda yalnız olacaksınız. Kendi ayaklarinizin üstünde duruyormussunuz zaten. Sıfırdan baslayamaz misiniz ?
Evet bende sizinle aynı fikirdeyim.
Her türlü tek basimayim zaten..
Başlayabilirim..
Ama daha sonrası korkutuyor beni..

Okurken kötü oldum :(
Allah yardimcin olsun ama üzülme lütfen dönem dönem hepimiz benzer seylerden geciyoruz kimsenin mükemmel bir hayati yok buna eminim
Uzlasmak zor olabilir ama defalarca denemek gerek belkide ya da komple degistirmek umarim senin icinde her seyin cözümü bir sekilde gerceklesir ailen icin bisi demek istemiyorum ama esinle mutlulugunu dilerim..

Bilenler bilir. 26 yaşındaki erkek kardeşimin benim evli olarak bulunduğum ile tayini çıkmıştı ve ailem sürekli bizimle kalmasını istemişti. . (3 yil boyunca) Kardesim ve babam ise konuya pek manidar bi şekilde baskı ile yaklaşıp; kardeşimin eşyalarını esimle bizim yaşadığımız eve, biz işte iken yerlestirmis; emri vaki yapıp bide üstüne babam karşıma geçip (ikisi birlikte) " kira 3 e bölünecek ( dikkatinizi çekerim 2 ye de bölünmuyor , beyefendi daha az para versin diye 3e bolunuyor) sen eşin ve kardeşin yasayacaksiniz bu evde.. " demis , üstüne kardeşim şunu eklemişti :" hazır burafa kurulu ev varken neden dışarı gidip para vereyim, hem yemeğimi temizligimi de yaparsın. . "
Son çare gidip anneme yalvarmistim eşim istemiyor demiştim .. annem benim yanımda iken hii olmaz tabi deyip - babam ve erkek kardeşimin yanında 180 derece çark ederek " bi gardasini sigdiramadin evine " demiş, eşimin önünde sana yazıklar olsun deyip kapıyı çarpıp bana veda dahi etmeden ogullarina ev aramaya gitmislerdi.......
Bu arada ben 40 derece ateşle yatiyordum annem 1 gün olsun aramadi..
Sonra aradı, ben bi umut beklerken, tum samimiyetsizligiyle canimmm napiyosun , oglanin tisortu kalmış sende onu getir oğlan seviyor dedi.........
Kardesim (ona sayısız iyilik yapmama rağmen) 1 kere dahi arayip abla ne yaptın demedi. ..
Neden çünkü benimle işi menfaati bitti. Herseyini ayarlamistim........
Neyse esimle olan tartışmalara hiç girmeyrcegim bile..
Hala ailemi ona savunmaya çalıştım..
Neyse 1 aydir eşim farklı bi ile göreve gitti..
Ve dun sacma sapan bosey icin kıyameti kopardı. ..
Neden... 3 gundur beni aramiyor. .
Arıyorum açmıyor. .
Neden? Çünkü onun kuralları geçerli ..
Beni cezalandiriyor...
Terör bölgesi burasi. . Evde günlerdir tek basimayim.... is ev başka bişey yok..
Yoruldum artık. .
Size de oldu mu ?
Ne aileniz ne eşiniz kimse sizi düşünmüyor herkes kendi derdi ile fazlasiyla meşgul ve kendinizi yapayalniz hissediyorsunuz.....
Birilerinin hayatında ise yaradiginiz , onları hoş tuttugunuz için varsınız. . Ne bileyim bi elektrik süpürgesi gibi biseysiniz..
2 yıldır evlisiniz ama eşiniz erken boşalma sorunu olduğunu bildigi halde, cozum aramaz.. işini halledip defolup gider yataktan..
Cinsellik nedir bilmezsiniz..
Defalarca konuştuğunuz halde -dirdir etme - denilir...
Sanki şu an şurada geberip gitsem , hickimsenin umrunda olmayacak.....
Insan ailesi eşi dahi olsa yapayalniz kalabiliyormus bunu öğrendim...
Kendimi ; yemek yapan , çalışan eve para getiren , temizlik yapan ve hayatta hiçbir değeri olmayan bir köle gibi hissediyorum. . Duygularim onemsiz, bi kalbim dahi olamaz çünkü yetistirmem gereken işler var .. şikayet etme hakkım yok.. yoksa eşim her zamanki gibi evi terk eder gider.. korku ile yaşıyorum. .
Sanki elimde bi sopa var bi ipte cambazim, yürümeye çalışıyorum. .
Sanki şu an şurada ölsem kimse ama hiç kimsem yok... sokaktaki kedi köpeğin Dahı bi besleyeni karşılıksız ekmek vereni var.. ama benim hayatımda yok...
Dışarda yağmur yağıyor ve ben mümkün olsa şu yağmur damlalarinin arasına karışıp gitmek istiyorum. ..........
Ne diyeyim.. Birilerinin hayatında ise yaradigim sürece varım .. ailem ve eşim başta olmak üzere. ..
Dedim ya .. şu an şurada kaybolup gitmek mümkün olsa keşke. ...

Elektrik süpürgesi gibi bir şey
Bu söz beni çok duygulandırdı.
Siz çok değerlisiniz önce kendinizi sevin.
Sonra başkalarının sizi sevmesini bekleyin.

Acikcasi hepimizin hayati benzer seyirde ilerliyor hemen hemen. Kimse kimse icin karsiliksiz beklentisiz saf sevgi sunmuyor. Evlat anne arasinda belli yasa kadar var o, belli yastan sonra hayat bu sekilde ilerliyor. Muhim olan insanin kendini sevmesi. Sen kendini sevmiyosun. Sorun bu aslinda

Eski konunuzu hatırlıyorum.Çok üzüldüm sizin için.Böyle hissetmekte haklısınız.Aileniz bir tuhaf.Eşinizse bencil ve sorumsuz.Madem herkes sadece kendini düşünüyor,sizde kendinizi düşünün.Herşeyden önce de kendi değerinizi bilin.

Acikcasi hepimizin hayati benzer seyirde ilerliyor hemen hemen. Kimse kimse icin karsiliksiz beklentisiz saf sevgi sunmuyor. Evlat anne arasinda belli yasa kadar var o, belli yastan sonra hayat bu sekilde ilerliyor. Muhim olan insanin kendini sevmesi. Sen kendini sevmiyosun. Sorun bu aslinda
Yoo kendimi seviyorum.
Burada sıkıntı yok.
Sıkıntı bu insanları da çok seviyor ve kolay vazgecemiyor olmam..

Back
X