- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
- Konu Sahibi portakalcicegi3457
-
Merhaba canim.Bir sey sorabilir miyim?Hamile oldugunu ogrendiginde mi adet agrin vardi?Benim de kafamda bu ay karisikliklar var.Ovulasyon testi yaptim bu ay 4 unde yumurtam catlamisti.Yumurtamin catlamasinin 6. gunu adet olacak gibi kasik agrisi,sanki kasiklarda baski ve acima oldu.Biraz pembe kahverengi jel gibi akinyi geldi peceteye.Dun gecmisti.Bu sabah tekrar basladi sancim.Adetime 5 gun var.Ben de adet olacagim diye ped taktim.Bugun umutsuzdum ama senin mesajini gordum yazmak istedim ama bu tipki adet agrisi gibi..Hic belli olmaz canim ben pedle gzdim ole adet agrim vardi ne olursa olsun hersey rabbimden inslllah hersey gonlune gore olur
Bu arada hayirli olsun.Bebegine saglikla kavusursun,kucagina alirsin insallah..11. Haftanin icindeyiz kuzummm
Canısı günaydın benim sancim cok oldu hic umidini kaybetme inan sinire kadar ayni oluyo dedimki yine adet olcam cok gerginim kasiklarim felaket agrio adet olacam gibi dedim bi test alim adet gunum aa bi baktim cift cizgi bak gebeyim hala kasik agrim cok oluo yani ummadgn anda oluverirMerhaba canim.Bir sey sorabilir miyim?Hamile oldugunu ogrendiginde mi adet agrin vardi?Benim de kafamda bu ay karisikliklar var.Ovulasyon testi yaptim bu ay 4 unde yumurtam catlamisti.Yumurtamin catlamasinin 6. gunu adet olacak gibi kasik agrisi,sanki kasiklarda baski ve acima oldu.Biraz pembe kahverengi jel gibi akinyi geldi peceteye.Dun gecmisti.Bu sabah tekrar basladi sancim.Adetime 5 gun var.Ben de adet olacagim diye ped taktim.Bugun umutsuzdum ama senin mesajini gordum yazmak istedim ama bu tipki adet agrisi gibi..
Amin bitanem darisi sNa ve tum isteynlere olsunBu arada hayirli olsun.Bebegine saglikla kavusursun,kucagina alirsin insallah..
2 yıllık evliyim artık çocuk istedik ve 6 aydır başlamıştık çalışmalara. İlk önce doktora gittim her şey yolundaydı adetlerim düzenliydi. İlk aylar hemen olacak sanıyordum sonra yumurtlama ovulasyon vs öğrenince incirler mi yemedim, ovulasyon testleri içinde mi kaybolmadım. Pekmez mi içmedik neler neler yaptık 6 ay boyunca. Herkes takmazsan olur diyordu. Bana en saçma gelen şeydi bu insan çok istediği bir şeyi nasıl düşünmeden durabilir ki herkes hemen olsun ister. Benim dünyanın en takıntılı en detaycı en sabırsız insani olduğumu çevremdeki herkes bilir. Gecen ayda adet olunca o kadar sinirlendim ki. Düşünsem de ne yapsa da Allah ol demedikce olmuyor bende hiçbir çaba gostermicem dedim. Adet günümü not almadım. Ovulasyon bakmadım. Takip ettiğim tüm gebelik sayfalarini takipten çıktım çocuğa dair hiçbir şey görmedim cunku kendi kendime engel olmanın bir anlamı yoktu. İnat ettim ve 2 kez beraberlik oldu sadece kendimiz istediğimiz için hesap kitap yaparak değil. Okul tatil olunca öğretmenim ailemin yanına gittim gezdim tozdum aklıma bile gelmedi adet tarihimi şuan bile hatırlamıyorum. Sadece ayın ilk günleriydi galiba onu biliyorum. Bugün hala adet olmayınca test yaptım ve kırmızı çizgi patladı resmen. Yani ben bile kafama takmamayi başardiysam hepiniz yapabilirsiniz demek istedim :)
Insallah canim.Insallah oyledir.Ben de bu ay ovulasyon testi yaptim diye umutluydum.Boyle erkenden kasik agrim baslayinca hayal kirikligi oldu.Insallah gelmez..Lavaboya gitmeye korkuyorum inan..Canısı günaydın benim sancim cok oldu hic umidini kaybetme inan sinire kadar ayni oluyo dedimki yine adet olcam cok gerginim kasiklarim felaket agrio adet olacam gibi dedim bi test alim adet gunum aa bi baktim cift cizgi bak gebeyim hala kasik agrim cok oluo yani ummadgn anda oluverir
Yok canim benim korkma icini ferah tut inan ummadgn annda oluyo simdi adet bkliosun bnde oyleydim aglamastim yine olmadi die aa bi baktim olmmus bile dua et bol bolInsallah canim.Insallah oyledir.Ben de bu ay ovulasyon testi yaptim diye umutluydum.Boyle erkenden kasik agrim baslayinca hayal kirikligi oldu.Insallah gelmez..Lavaboya gitmeye korkuyorum inan..
Sagol canim.Icimi ferahlattin.Yine de cok umutlandirmiyorum kendimi.Insallah guzel haberler paylasirim burda..Yok canim benim korkma icini ferah tut inan ummadgn annda oluyo simdi adet bkliosun bnde oyleydim aglamastim yine olmadi die aa bi baktim olmmus bile dua et bol bol
Aynen canisi iki sonuca da hazirla kendini skma caniniSagol canim.Icimi ferahlattin.Yine de cok umutlandirmiyorum kendimi.Insallah guzel haberler paylasirim burda..
Adet oldum ben canim..Okuldan gelince gordum.Benim yumurtlamam hesabima gore adetimin bitiminden 3 gun sonra olmuş.Peki test neden koyu gosterdi??Kafam allak bullak.Bir hafta once yumurtlama akintim oldu.Kasiklarimda agri oldu.Emindim o tarihte yunurtladigimdan.Hicbir sey analamadim ki.Her sey karisti..Aynen canisi iki sonuca da hazirla kendini skma canini
Ala ala baya erken mi oldun dur bi kac gun bekle bakalimAdet oldum ben canim..Okuldan gelince gordum.Benim yumurtlamam hesabima gore adetimin bitiminden 3 gun sonra olmuş.Peki test neden koyu gosterdi??Kafam allak bullak.Bir hafta once yumurtlama akintim oldu.Kasiklarimda agri oldu.Emindim o tarihte yunurtladigimdan.Hicbir sey analamadim ki.Her sey karisti..
Maşallah canım benim allah nazardan korusun tü tü tü11. Haftanin icindeyiz kuzummm
Saol bitanem:)Maşallah canım benim allah nazardan korusun tü tü tü: )
Bende bide meryem ana otu var ben onu taktim dunya duayla durmus neticede eger istersen gonderirim
Sonucun beta hcg 1300 çıktı kese 6 mm ikk ultrasonda yarın yine gideceğim büyüyor mu kontrol edecek doktorumhayırlı olsun canım
sonucun kaç çıktı merak ettim
sağlıkla dogsun inşallah bebeğin
Meryem suresi de var, Meryem ana otuda var :)Ben de dua sanıp istemiştim
Ruyapolat canim ya 6mm normal mi boyut olarak keseden 5.haftada o gün soracağım tüm soruları unuttum resmen yarın yine gideceğim doktora :) hamile kalmak bi stresmis sonrası da bir stresSaol bitanem:)
Meryem suresi de var, Meryem ana otuda var :)
Evet canım otu var işe yaradığını söylüyorlar bende almıştım hamile kalmak için nasip hamileliğin rahat geçsin diye kullanmaya nasip.olacak kısmetse :) neye niyet neye kısmet sende dene alıptaMeryem süresini biliyorum canım.Aslında bu otu sanki duydum.Arkadaşımın 9 yıldır olmuyordu çocuğu bir ara bahsetti sanki bu ottan.
Bikaç aylık bebişi var şimdi :)
Cnim tam normal benim 5. Haftamda 6 mm di kesem doktr normal demistiRuyapolat canim ya 6mm normal mi boyut olarak keseden 5.haftada o gün soracağım tüm soruları unuttum resmen yarın yine gideceğim doktora :) hamile kalmak bi stresmis sonrası da bir stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?