Gebeliğe Hazırlık "Hiç kafama takmayınca hamile kaldım" dünyanın en saçma sözü gelirdi... Şimdi buraya bakın kızlaaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic belli olmaz canim ben pedle gzdim ole adet agrim vardi ne olursa olsun hersey rabbimden inslllah hersey gonlune gore olur
Merhaba canim.Bir sey sorabilir miyim?Hamile oldugunu ogrendiginde mi adet agrin vardi?Benim de kafamda bu ay karisikliklar var.Ovulasyon testi yaptim bu ay 4 unde yumurtam catlamisti.Yumurtamin catlamasinin 6. gunu adet olacak gibi kasik agrisi,sanki kasiklarda baski ve acima oldu.Biraz pembe kahverengi jel gibi akinyi geldi peceteye.Dun gecmisti.Bu sabah tekrar basladi sancim.Adetime 5 gun var.Ben de adet olacagim diye ped taktim.Bugun umutsuzdum ama senin mesajini gordum yazmak istedim ama bu tipki adet agrisi gibi..

Canısı günaydın benim sancim cok oldu hic umidini kaybetme inan sinire kadar ayni oluyo dedimki yine adet olcam cok gerginim kasiklarim felaket agrio adet olacam gibi dedim bi test alim adet gunum aa bi baktim cift cizgi bak gebeyim hala kasik agrim cok oluo yani ummadgn anda oluverir

hayırlı olsun canım
sonucun kaç çıktı merak ettim
sağlıkla dogsun inşallah bebeğin

Insallah canim.Insallah oyledir.Ben de bu ay ovulasyon testi yaptim diye umutluydum.Boyle erkenden kasik agrim baslayinca hayal kirikligi oldu.Insallah gelmez..Lavaboya gitmeye korkuyorum inan..

Insallah canim.Insallah oyledir.Ben de bu ay ovulasyon testi yaptim diye umutluydum.Boyle erkenden kasik agrim baslayinca hayal kirikligi oldu.Insallah gelmez..Lavaboya gitmeye korkuyorum inan..
Yok canim benim korkma icini ferah tut inan ummadgn annda oluyo simdi adet bkliosun bnde oyleydim aglamastim yine olmadi die aa bi baktim olmmus bile dua et bol bol

Aynen canisi iki sonuca da hazirla kendini skma canini
Adet oldum ben canim..Okuldan gelince gordum.Benim yumurtlamam hesabima gore adetimin bitiminden 3 gun sonra olmuş.Peki test neden koyu gosterdi??Kafam allak bullak.Bir hafta once yumurtlama akintim oldu.Kasiklarimda agri oldu.Emindim o tarihte yunurtladigimdan.Hicbir sey analamadim ki.Her sey karisti..

Ala ala baya erken mi oldun dur bi kac gun bekle bakalim

Meryem süresini biliyorum canım.Aslında bu otu sanki duydum.Arkadaşımın 9 yıldır olmuyordu çocuğu bir ara bahsetti sanki bu ottan.

Bikaç aylık bebişi var şimdi :)
Evet canım otu var işe yaradığını söylüyorlar bende almıştım hamile kalmak için nasip hamileliğin rahat geçsin diye kullanmaya nasip.olacak kısmetse :) neye niyet neye kısmet sende dene alıpta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…