Gebeliğe Hazırlık "Hiç kafama takmayınca hamile kaldım" dünyanın en saçma sözü gelirdi... Şimdi buraya bakın kızlaaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlı olsun fakat takmadım sözüne de ben inanmıyorum, her ne kadar artık kafamdan attım dese de insan bir sonraki adet tarihine doğru acabalar içten içe başlıyor. Ki sizin de öyle olduğunu tahmin ettiğimden mesajlarınıza baktım 10 gün öncesine kadar acabalarınız devam etmekteymiş. Demem o ki takmıyorum diyene inanmak çok zor, yaşadım gördüm. Ben de haziran da korunmayı bıraktım ağustos ve ekimde hamile kaldım her ayı "belki bu ay olmuştur"düşüncesiyle geçirdim. Çevreme de Allah ne zaman nasip ederse, acelemiz yok dedim. Gel de içime sor. :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende takmadığım ay hamile kalmışım.
Bat günümden dahi haberim yoktu uygulamadan bildirim gelmişti bugün bat gününüz diye.
O ay sadece 3-4 kere birliktelik olmuştu yanılmıyorsam, çünkü gün aşırı ilişkiden bıkmıştım. Normalde battan 1 hafta önce test yapmaya başlardım ama hamileliğimi battan 2 gün sonra öğrendim testle. Çünkü çok düzenliydi benim reglim
Ama takmıcam demekle olmuyor herkesin bir sabır noktası var sanırım o noktaya gelince aman ya diyorsun vazgeçiyorsun ve şok :)
Benim takmama sebebim bir önceki ay 1 hafta gecikmiştim ama hamile değildim ömrü hayatımda ilk defa gecikme yaşadığım için aşırı ümitlenmiştim fos çıkınca da olursa olur olmazsa olmaz moduna girdim.

Çok tatlısınız. Meslektaşız. Yüksek güzel bi enerjiniz var sardı sarmaladı beni de. Dilerim hepimize bulaşsın müthiş tutturma şansınız :halay:
Çoook Teşekkür ederiiiiimmm ne güzel öğretmenim :) umarım herkeseeee bulaşsın hep buradan okurdum insanların nasıl hamile kaldığını kendi kendime söz verdim bende insanlara anlatıp ilham kaynakları olmalıyım diye nasip oldu darısı hepinizin başına :)

Bende takmadığım ay hamile kalmışım.
Bat günümden dahi haberim yoktu uygulamadan bildirim gelmişti bugün bat gününüz diye.
O ay sadece 3-4 kere birliktelik olmuştu yanılmıyorsam, çünkü gün aşırı ilişkiden bıkmıştım. Normalde battan 1 hafta önce test yapmaya başlardım ama hamileliğimi battan 2 gün sonra öğrendim testle. Çünkü çok düzenliydi benim reglim
Ama takmıcam demekle olmuyor herkesin bir sabır noktası var sanırım o noktaya gelince aman ya diyorsun vazgeçiyorsun ve şok :)
Benim takmama sebebim bir önceki ay 1 hafta gecikmiştim ama hamile değildim ömrü hayatımda ilk defa gecikme yaşadığım için aşırı ümitlenmiştim fos çıkınca da olursa olur olmazsa olmaz moduna girdim.
Hahhah kesinlikle benden daha doğru ifade etmişsiniz takmamak değil de bıkmak ve artık salıvermek oluyor bu ;) sağlıkla alin kucağınıza

2 yıllık evliyim artık çocuk istedik ve 6 aydır başlamıştık çalışmalara. İlk önce doktora gittim her şey yolundaydı adetlerim düzenliydi. İlk aylar hemen olacak sanıyordum sonra yumurtlama ovulasyon vs öğrenince incirler mi yemedim, ovulasyon testleri içinde mi kaybolmadım. Pekmez mi içmedik neler neler yaptık 6 ay boyunca. Herkes takmazsan olur diyordu. Bana en saçma gelen şeydi bu insan çok istediği bir şeyi nasıl düşünmeden durabilir ki herkes hemen olsun ister. Benim dünyanın en takıntılı en detaycı en sabırsız insani olduğumu çevremdeki herkes bilir. Gecen ayda adet olunca o kadar sinirlendim ki. Düşünsem de ne yapsa da Allah ol demedikce olmuyor bende hiçbir çaba gostermicem dedim. Adet günümü not almadım. Ovulasyon bakmadım. Takip ettiğim tüm gebelik sayfalarini takipten çıktım çocuğa dair hiçbir şey görmedim cunku kendi kendime engel olmanın bir anlamı yoktu. İnat ettim ve 2 kez beraberlik oldu sadece kendimiz istediğimiz için hesap kitap yaparak değil. Okul tatil olunca öğretmenim ailemin yanına gittim gezdim tozdum aklıma bile gelmedi adet tarihimi şuan bile hatırlamıyorum. Sadece ayın ilk günleriydi galiba onu biliyorum. Bugün hala adet olmayınca test yaptım ve kırmızı çizgi patladı resmen. Yani ben bile kafama takmamayi başardiysam hepiniz yapabilirsiniz demek istedim :)
Tebrikler canım sağlıkla gelsin miniğin. Peki belirtilerin varmıydı

Tebrikler canım sağlıkla gelsin miniğin. Peki belirtilerin varmıydı
Teşekkür ederim ben çok umutsuz olduğum için hiçbir belirti yaşamadım inanın ama tokluk hissim yoktu resmen anneme dedim hatta yiyip yiyip doymuyorum diye :) bir de adete az vardi alt karında seyirme gibi atma oldu ben yine vucudum bana oyun oynuyor diye dusundum kizdim kendi kendime .göğüslerim agrimadi hiç.mesela bugün ağrımaya başladı ilk kez halbuki adetten önce hep agrirdi bu sefer olmadı

Teşekkür ederim ben çok umutsuz olduğum için hiçbir belirti yaşamadım inanın ama tokluk hissim yoktu resmen anneme dedim hatta yiyip yiyip doymuyorum diye :) bir de adete az vardi alt karında seyirme gibi atma oldu ben yine vucudum bana oyun oynuyor diye dusundum kizdim kendi kendime .göğüslerim agrimadi hiç.mesela bugün ağrımaya başladı ilk kez halbuki adetten önce hep agrirdi bu sefer olmadı
Teşekkürler canım bende şuanda umutsuz bir vakayım denile bilir :KK70: kafaya takmıcam dedikçe kendimi adeti bekler buluyorum : ) şuan bata 4 gün var ancak göğüsler felaket ağrıyor kasıkta çok olmasada ara ara az bir ağrı dudaklarım kuruyor 2 gündür. Ve baya kremsi akıntım var ama baktım ki hiç bir belirti seninkine uymuyor :KK8:

Teşekkürler canım bende şuanda umutsuz bir vakayım denile bilir :KK70: kafaya takmıcam dedikçe kendimi adeti bekler buluyorum : ) şuan bata 4 gün var ancak göğüsler felaket ağrıyor kasıkta çok olmasada ara ara az bir ağrı dudaklarım kuruyor 2 gündür. Ve baya kremsi akıntım var ama baktım ki hiç bir belirti seninkine uymuyor :KK8:
Ben buradan ne belirtiler okudum ama bende hiçbiri olmadı herkesin kendi bünyesinde göre değişiyor ve kızlar bence bu konuda annelerine çekiyor daha çok :) bence yine de umutsuz olma hiç beklemediğin anda gelecektir

Ben buradan ne belirtiler okudum ama bende hiçbiri olmadı herkesin kendi bünyesinde göre değişiyor ve kızlar bence bu konuda annelerine çekiyor daha çok :) bence yine de umutsuz olma hiç beklemediğin anda gelecektir
Evet belirtiler kişiden kişiye değişiyor bazı insanlar hiç belirti yaşamıyormuş. Beklemesem olacak inanıyorum buna ve biliyorum ama gel ki kafaya sor :KK33: son 7 deyince bende şimşekler çakıyor :KK70:.

Evet belirtiler kişiden kişiye değişiyor bazı insanlar hiç belirti yaşamıyormuş. Beklemesem olacak inanıyorum buna ve biliyorum ama gel ki kafaya sor :KK33: son 7 deyince bende şimşekler çakıyor :KK70:.
Oyalanacak bir şeyler bulun öyle şeyler yapın ki düşünmeye vaktiniz kalmasın orgu örün, kitap okuyun, dizi film izleyin ana bir şekilde düşünmeyin :) adet yaklaşınca zaten insan dinlemeye başlıyor kendini bende dinledim ama hep kendi psikolojide gördüm hamilelige yormadim :) ondan oldu galiba zaten nasipte varsa düşünsekte olur dusunmesekte ne zaman yazilmissa o zaman oluyor

Oyalanacak bir şeyler bulun öyle şeyler yapın ki düşünmeye vaktiniz kalmasın orgu örün, kitap okuyun, dizi film izleyin ana bir şekilde düşünmeyin :) adet yaklaşınca zaten insan dinlemeye başlıyor kendini bende dinledim ama hep kendi psikolojide gördüm hamilelige yormadim :) ondan oldu galiba zaten nasipte varsa düşünsekte olur dusunmesekte ne zaman yazilmissa o zaman oluyor
Bende yormamaya çalışıyorum bakalım .hayırlısı hangi zamansa o zaman olsun.

Kızlar bi bakarmısınız yardıma ihtiyacım var. Ben biraz da olsa pembelik görüyorum siz görebiliyormusunuz varmıdır bişy

Eklentiler

• 72FB147D-D373-45DD-81B9-005050C965AB.jpeg
    72FB147D-D373-45DD-81B9-005050C965AB.jpeg
    204 KB · Görüntüleme: 52
  • 1D1272B5-DEA7-4230-8083-CC55D1A56291.jpeg
    1D1272B5-DEA7-4230-8083-CC55D1A56291.jpeg
    172 KB · Görüntüleme: 40
  • 415B8F51-5E19-4E58-9400-80471DC4C642.jpeg
    415B8F51-5E19-4E58-9400-80471DC4C642.jpeg
    182,7 KB · Görüntüleme: 45
  • C00E1321-2306-4401-9761-66409638693B.jpeg
    C00E1321-2306-4401-9761-66409638693B.jpeg