- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
- Konu Sahibi portakalcicegi3457
Ben gordum ama golge gibi cok silik.Umarim vardir..Kızlar bi bakarmısınız yardıma ihtiyacım var. Ben biraz da olsa pembelik görüyorum siz görebiliyormusunuz varmıdır bişy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gordum ama golge gibi cok silik.Umarim vardir..Kızlar bi bakarmısınız yardıma ihtiyacım var. Ben biraz da olsa pembelik görüyorum siz görebiliyormusunuz varmıdır bişy
Cok silik var gibiKızlar bi bakarmısınız yardıma ihtiyacım var. Ben biraz da olsa pembelik görüyorum siz görebiliyormusunuz varmıdır bişy
Amin canımKizlar bende cokkk taktim agladim ama gercekten takmadigim ay oldu ananem vefat etti annemler kaza ypti onlara uzuldum takmadim hic adet gunu bi test yptim cift cizgi umsrim sizde meleklerinize tez zamanda kavusrsunuz
Bende coook hayali bir çizgi gördüm ama emin olamadım birkaç gün sonra yine yap inşallah kırmızılar patlaaarKızlar bi bakarmısınız yardıma ihtiyacım var. Ben biraz da olsa pembelik görüyorum siz görebiliyormusunuz varmıdır bişy
Yaptin mi kuzum bidaha ay heycanlandim ben cok seviniorm bole seylereAkşam bir daha denicem kuzular inşllah vardır ya![]()
Canımcım yaptım ama gözüme sokar gibi dolu dolu tek kırmızı çıktıBak canim adetten 2 gun once bole cikti adet gunu iki cizgi net cikti belki bakarsin yardimci olmak adina attim
Bende yıl basindan 2 gun once ogrenmistim :))yıldönümü ne zman pekiCanımcım yaptım ama gözüme sokar gibi dolu dolu tek kırmızı çıktı![]()
Belki sevgililer gününde değilde evlilik yıl dönümümde gelmek istemiştir
![]()
Tebrik ederim öncelikle
Ama ben soğan kürünü çok öeneriyorım
Ben kafama taktım hemde çok taktım 9 ay olmadı
9 ay sonunda hala kafama çok takıyordum hatta ağlama krizlerine girdim meğer Bebeğim benimleymiş
soğan kürü yaptığım ilk ay hamile kaldım.
şuan son iki ama fıs bendeBak canim adetten 2 gun once bole cikti adet gunu iki cizgi net cikti belki bakarsin yardimci olmak adina attim
Bu adetten sonra övü ye başlıcam. Birde öyle deneyeyim. Mart 21Bende yıl basindan 2 gun once ogrenmistim :))yıldönümü ne zman peki
Hic belli olmaz canim ben pedle gzdim ole adet agrim vardi ne olursa olsun hersey rabbimden inslllah hersey gonlune gore olurşuan son iki ama fıs bende![]()
Az kalmis inslllah olur ya takvimim die bi uygulama var ben ona gore ovulasyon takip ettim bana tuttuBu adetten sonra övü ye başlıcam. Birde öyle deneyeyim. Mart 21![]()
Aminnn canım benim tüm hamileleri allah nazardan korusun ve hamile olmayı isteyenleride Allah tez zamanda bu duyguya kavuştursunHic belli olmaz canim ben pedle gzdim ole adet agrim vardi ne olursa olsun hersey rabbimden inslllah hersey gonlune gore olur
Bende bir uygulama kullanıyorum ama bu zamana kadar onunla geldim şimdi ise övü denicem bakalım hayırlısı be gülüm yaAz kalmis inslllah olur ya takvimim die bi uygulama var ben ona gore ovulasyon takip ettim bana tuttu
Aminnn inan hamileyim ama hergece isteyenlere dua ediyorum rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın ❣Aminnn canım benim tüm hamileleri allah nazardan korusun ve hamile olmayı isteyenleride Allah tez zamanda bu duyguya kavuştursun![]()
Aynen ben inanıyorum yakinda hic ummadgn bi anda olcak ben iliskiden sonra yarim satt yattim yastik koyup dusa hemen girmedim esim ceviz yedi hep sende hepsini dene inslllah gonulden diorm seninde olsun tez vakitteBende bir uygulama kullanıyorum ama bu zamana kadar onunla geldim şimdi ise övü denicem bakalım hayırlısı be gülüm ya![]()