2 yıllık evliyim artık çocuk istedik ve 6 aydır başlamıştık çalışmalara. İlk önce doktora gittim her şey yolundaydı adetlerim düzenliydi. İlk aylar hemen olacak sanıyordum sonra yumurtlama ovulasyon vs öğrenince incirler mi yemedim, ovulasyon testleri içinde mi kaybolmadım. Pekmez mi içmedik neler neler yaptık 6 ay boyunca. Herkes takmazsan olur diyordu. Bana en saçma gelen şeydi bu insan çok istediği bir şeyi nasıl düşünmeden durabilir ki herkes hemen olsun ister. Benim dünyanın en takıntılı en detaycı en sabırsız insani olduğumu çevremdeki herkes bilir. Gecen ayda adet olunca o kadar sinirlendim ki. Düşünsem de ne yapsa da Allah ol demedikce olmuyor bende hiçbir çaba gostermicem dedim. Adet günümü not almadım. Ovulasyon bakmadım. Takip ettiğim tüm gebelik sayfalarini takipten çıktım çocuğa dair hiçbir şey görmedim cunku kendi kendime engel olmanın bir anlamı yoktu. İnat ettim ve 2 kez beraberlik oldu sadece kendimiz istediğimiz için hesap kitap yaparak değil. Okul tatil olunca öğretmenim ailemin yanına gittim gezdim tozdum aklıma bile gelmedi adet tarihimi şuan bile hatırlamıyorum. Sadece ayın ilk günleriydi galiba onu biliyorum. Bugün hala adet olmayınca test yaptım ve kırmızı çizgi patladı resmen. Yani ben bile kafama takmamayi başardiysam hepiniz yapabilirsiniz demek istedim :)